Follow:
Hiukset, Kauneus

Violettien hiusten haalistuminen

Vaikka violetti kuinka ihana onkin, jaksaa sen haalistuminen ketuttaa. Luojan kiitos olen jo punaisen hiuksen aikaan tottunut siihen, että hiusväriä pitää ylläpitää jos sen haluaa näyttävän hyvältä. Aion sävytykseen käyttämistäni tuotteista tehdä aivan erillisen postauksen, mutta tahdoin päästä näyttämään teille kuvat miltä oma hius alkaa näyttämään kun sitä ei ylläpidetä.

Alkuun on sanottava, että pesen hiukseni 2-3 kertaa viikossa. Vaahdotan hiukseni kahdesti käyttäen Redkenin All Soft -shampoota vähintään toisella kertaa ja mikäli kaapista löytyy, jotakin värishampoota toisen kerran. Tuon jälkeen laitan hiuksiin joko Redkenin All Soft -hoitoaineen tai sävyttävän tuotteen tilanteesta riippuen. Hiukset pesen haalealla vedellä ja huuhtelen niin kylmällä kuin kärsin.

Tilanteen, jonka päälle värin alunperin ei ollut mikään ihanteellinen. Kyseessä oli siis haalistunut punainen, jossa latvassa oli aiemmin blondattua hiusta ja tyvessä oli omaa, värjäämätöntä hiusta. Täältä kuitenkin pääsee näkemään millainen lopputulos oli heti värjäyksen jälkeen.

Kahden pesun jälkeen

Violettien hiusten haalistuminen Violettien hiusten haalistuminen

Latva nappasi ehdottomasti kaikista eniten väriä itseensä, sillä alla oli blondattua hiusta johon tarttua. Pituus itsessään pysyi suhteellisen hyvänä, mutta punaisuus alkoi kuultaa jo toisen pesukerran aikana jonkin verran lävitse.

Violettien hiusten haalistuminen Violettien hiusten haalistuminen

Epätasaisuutta pituudessa on näissä kuvissa mm. valon epätasaisen jakautumisen vuoksi, mutta haalistumisen ideasta kuitenkin saa kiinni. Tumma latva ja pieni tahaton liukuväriefekti pääsi syntymään, mutta toisaalta tuo ei haitannut ollenkaan!

Summasummaarum: parin kolmen pesun ajan hiusväri pysyi kyllä hyvänä ja sillä kehtasi helposti liikkua töissäkin. Tyvikasvu ei yllätyksekseni häiritse tässä värissä niin paljon kuin punaisessa, sillä se tuntuu tummuutensa takia liukuvan suhteellisen kivasti värjättyyn hiukseen.

Ei minkäänlaista sävytystä useampaan viikkoon

Violettien hiusten haalistuminenViolettien hiusten haalistuminen

Että sellainen lopputulos kun on useamman viikon sävyttämättä! Jonkin verran sävyä KC Professionalista sekä Herman’sista on vielä havaittavissa, mutta alta puskeva punainen ja oranssi ovat vallanneet alaa. Latvasti väri on kulunut lähes kokonaan pois eikä se ole jaksanut blondiin tarrata. Sävy myöskin vaihtelee paljon valaistuksen mukaan.

Violettien hiusten haalistuminen

Tyvi on melko karmeassa kunnossa, se on pakko myöntää. Tosin komppaan edelleen itseäni, että se ei näy tässä värissä yhtä pahasti kuin punaisessa tai aikaisemmassa oranssissa ja voin jopa elää asian kanssa.

Hassua on, että sain töissä parina päivänä kehuja kun hiukset olivat auki ja kiharalla. Tälläisen haalistuneen pehkon kanssa sitä vain ajattelee, että muutkin pitävät sitä karmeana mutta pari konsulenttia kehui sitä nätisti haalistuneeksi. Hämmennys oli suuri, sillä itsellä on niin vahva kuva siitä millainen tuon tulisi olla ettei sitä osaa katsoa muulla tapaa!

——————————-

Luojan kiitos ylihuomenna minulla on kampaaja ihanalla Sannalla Kampaamo Lumossa. Muistattehan hei, että mulla on sinne edelleen alekoodi HANNAMARIA, jolla saa -15% kampaamo- ja parturipalveluista! (kerrothan koodin varauksen yhteydessä, voimassa toistaiseksi).

Aikomuksena on vaalentaa, värjätä viileän violetiksi ja kenties pätkäistä jonkin verran huonoa latvaa pituudesta. Pidetään kuitenkin mielessä, että kasvatusprojekti vielä hetken aikaa on menossa ja koitetaan malttaa pituutta pitää (vaikka mieli itsellä tekisi taas leikata longbob)…

Miten teidän hiusvärit haalistuu?

 

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

10 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Itselläni ei ole muuta väriä hiuksissa kuin vaalennusta hieman liukuvärjäyksellä ja se ei onneksi haalistu :D Toki välillä innostun suoraväreillä leikkimään ja nehän toki melko nopeasti kuluvat pois jos väriä ei ylläpidä :)

  May 15, 2018 at 10:06
  • Reply hannamaria

   Liukuväri on kyllä ovela! Ja suoravärit on kyllä mahtava keksintö, ne kun oikeasti haalistuu kivan nopeaan (pääosin!)

   May 18, 2018 at 11:10
 • Reply Kaitlin

  On kyllä ihana väri, eikä tosiaan näytä “kulahtaneelta” toi haalistunutkaan väri vaan ihan hyvältä. Tuli ikävä mun pinkkejä hiuksia :)

  May 16, 2018 at 06:39
  • Reply hannamaria

   Kiitos! :)

   May 18, 2018 at 11:13
 • Reply Minnea

  Minustakin tuo haaleneminen näyttää kivalta, eikä ollenkaan pahalta!
  Toinen juttu onkin sitten oma värini, joka tietenkin omasta mielestä näyttää haalistuessaan tylsältä ja epäsiistiltä :D Ehkä jokainen katsoo omaa väriään aina kriittisemmin.

  Jännittävää päästä näkemään, millainen sävy ja look sieltä tulee, kun olet kampaajalla käynyt ;)

  May 16, 2018 at 20:05
  • Reply hannamaria

   Kiitti! Haha, eiköhän meistä jokasella oma haalistunu väri näytä omaan silmään “väärältä” :D

   May 18, 2018 at 11:13
 • Reply Isivuosi

  Kyllä näin miehenä, kaljuna sellaisena, pääsee helpolla :)

  Sopii kyllä sulle tuo violetti väri.

  May 18, 2018 at 11:19
  • Reply hannamaria

   Kiitos! Ja pääset todellakin helpolla, kunhan kupoli ei vain auringossa pala!

   May 18, 2018 at 12:12
 • Reply Koivulan emäntä

  Itsellä hyvin harvat värit pysyy. Oikeastaan kaikki punaseen vivahtava katoaa hetkessä. Nykyään oon tylsä ja pysyttelen blondilla taikka hieman vaalean ruskeaa. Mutta upea tuo väri!

  May 20, 2018 at 18:20
  • Reply hannamaria

   Kiitos! Ja tälläiset erikoisemmat värit on kyllä sellaisia, mitä täytyy jaksaa ylläpitää jottei ne katoa!

   May 22, 2018 at 09:56

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.