Follow:
Ajatuksia, Elämäntavat, Inspiraatio, lifestyle, Oma elämä, Painonhallinta

VIKA LOMAPÄIVÄ | MY DAY

hannamaria_youtube_shotti_3_2017_770px

APUVA! Ikuisuuspitkään aikaan ei ole videota täällä nähty, mutta nyt rohkaistuin ja pistin yhden pihalle. Kuvasin pienen vloginpätkän viimeisestä lomapäivästä, joka tosin tapahtui jo parisen viikkoa sitten. Videon editointi ei käynytkään niin suorilta käsin sillä vaikka siihen perusteet on joskus muinoin koulussa tullut käytyä, ei muistissa ole juuri mitään. Uusi ohjelmakin tuli opeteltua.

Tuona päivänä käytiin kuvailemassa, kävin Soppabaarissa lounaalla ensimmäisen kerran, treenit koostui fyssarilta saatujen ohjeiden ympärille ja iltapäivä tuli vietettyä melko rennosti mm. kuvanmuokkauksen ja hyvän sarjan parissa! Eilen kirjoittamaani ‘Kuinka opin olemaan kuvattavana’ -postaukseen liittyen sen verran, että videolta oikeasti näkee miten kameralle puhumisesta tulee aavistuksen helpompaa.

Kerrottehan ihan ehdottomasti mitä tykkäilette ja olisiko kiva nähdä etenkin meikkivideoita enemmänkin? Tällä hetkellä meikkijutut rajoittuu tänne blogiin, Instagramiin sekä snäppiin, mutta videoiden tekokin kiinnostaisi!

Instagram – @hannamariaw // Facebook – hannamaria-blogi // Snapchat – @hannamariav // Twitter – @hannamariavv // Youtube – hannamaria

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

4 Comments

 • Reply SariBP

  Tosi kiva video:) My day videoita on mukava katsella, sekä meikkivideoita tietysti. Upeat hiukset sulla:)

  March 23, 2017 at 07:56
  • Reply hannamaria

   Kiitos :) Meikkivideoita himottais rueta tekemään kyllä lisää!

   March 24, 2017 at 08:52
 • Reply Ninni

  Videot on AINA kivoja eli eiku lisää tällaisia :-)

  March 31, 2017 at 20:04
  • Reply hannamaria

   Kiva, pidetään mielessä! :)

   April 1, 2017 at 08:15

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.