Follow:
Kauneus, Saatua, Tuotearvostelut

VIDEO: Heleä kesämeikki

Heleä kesämeikki

Mulla on kesän vakkarimeikki tässä! Helppoja ja nopea ovat avainsanoja, joiden kanssa kesällä haluan pelata. Muuten pohja on joka ikinen päivä sama, ainoastaan huulituote vaihtelee päivittäin. Videon teon jälkeen olen toki testaillut vaikka ja mitä, mutta nämä ovat sellaiset tuotteet joiden kanssa ei voi mennä vikaan! Videolla puhuttuun Lumenen CC-voiteen tarkempaan esittelyyn pääset tästä.

Videolla mainitut tuotteet & hinnat (* = affilinkki, toinen * kertoo että tuote on saatu):

* Lumene Nordic Chic CC-voide 13€
* Maybelline Instant Age Rewind Eye Eraser Concealer -peitevoide sävyssä Ultra Light 8€
* RCMA No Colour -puuteri 15,25€
Benefit Hoola -aurinkopuuteri 29€
** Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer sävyssä Rosy Dawn 22€
** NYX Professional Makeup Contour Intuitive -korostuspaletti sävyssä Warm Zone 26€
* NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil sävyssä Ash Brown 10€
Eylure Fleur de Force Brow Tamer -kulmageeli 14,40€ (alessa 7,20€)
** Urban Decay Naked Ultimate Basics -luomiväripaletti 56€
* Maybelline Total Temptation -ripsiväri 16€ (alessa 12€)
Tanya Burr Lip Balm sävyssä Blackberry Coulis 6€ (alessa 4,14€)
LIDL Cien -huulipuna sävyssä 15 Nude Brown n. 3-4€ Postaus Lidl:n kosmetiikasta
Clinique Marimekko x Clinique Pop Splash™ Lip Gloss + Hydration -huulikiilto 21€ (alessa 13€, oma saatu)

Millainen on teidän kesämeikki?

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Miia

  Kiva video ja kokeiluun menee nestemäinen ja puuterimainen highlight päällekkäin. Kuinka usein sinä peset meikkipensselit? Kiinnitin videolla huomiota että ne näyttää tosi käytetyiltä ja aloin miettimään että kuinka usein aktiivimeikkaajat pensselinsä peseen. Itsellä on kahden viikon pesuväli kun käytän meikkiä vaan 3-4 pv vkossa.

  July 13, 2018 at 12:41
  • Reply hannamaria

   Hyvä että sait vinkkejä! Pesuväli vähän riippuu, osassa siveltimiä se on viikon ja osassa pidempään (esimerkiksi puuterisiveltimiä pesen todella paljon harvemmin, samoin jotkin luomivärisiveltimet joita käytän samoja sävyjä päivästä toiseen levittäessä). Meikkisienet pesen joko ensimmäisen tai maksimissaan toisen käyttökerran jälkeen vaikka niillä olisikin vain puuteria levitetty. Tässä videossa oli siveltimet kyllä superpitkän pesuvälin jälkeiset (video kuvattu keskellä viikkoa ja pesupäivät sijoittuu viikonlopulla), hyvä että joku oli tarkkana! :D

   July 15, 2018 at 22:53
 • Reply Anni Jää

  Heh mä kans katoin samaa sivellintä, ku Miia, et apua. xD Haha.

  July 18, 2018 at 10:58
  • Reply hannamaria

   Haha :D Joo oli vähän venähtäny pesuväli pitkäks! Eilen oli pakko pitää pyykkipäivä ja pesin taas (ihan liian) pitkästä aikaa myös nuo puuterisiveltimet. Oli ihan kun uusia siveltimiä, hups!

   July 18, 2018 at 19:36
 • Reply Riikka

  Kateellisena katsoin heleää meikkipohjaasi. Itselleni sellainen on mahdottomuus kun oikein mikään puhdistus- tai kosteustuote ei vie sekaihoni kiiltoa pois. Ärsyttävää… tutummat aineet tekee vain korppukuivaksi, joten aina mattapohja on mahdollista ☹ p.s. sulla on kivan selkeä ja rauhallinen esiintymistyyli.

  July 27, 2018 at 20:36
  • Reply hannamaria

   Kiitos ensinnäkin esiintymiskehuista! :) Mutta toisekseen; kannattaa edes kokeilla n. 2-3 viikon ajan hellävaraisempia puhdistustuotteita sekä kosteuttavampia ihonhoitotuotteita sekaihoon. Voi hyvinkin näet olla, että iho joutuu puskemaan omia öljyjä ja talia pintaan yrittäen sillä paikata ihon kosteusvajetta = lisää öljyisyyttä etenkin t-alueella. Toisekseen kokeile ehdottomasti meikin alle mattapinnan tuovaa ja siloittavaa pohjustustuotetta, mutta sen päälle kevyempää meikkipohjaa (kuten tämä CC-voide) ja se taas puuterilla kevyesti kiinnitykseen. Voi tehdä ihmeitä! Itsellänikin on näet sekäiho ja tälläisen rutiinin olen itselläni ja asiakkaillani todennut hyväksi. :)

   July 29, 2018 at 00:08

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.