Follow:
Ihonhoito, Kauneus, Saatua, Shoppailu, Tuotearvostelut

Tehokosteuttaja – Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Jo hetki sitten sain The Natural Goods Company:lta testiin paketin, joka sisälsi mm. tämän jo kauan testiin hamuamani Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum -tehokosteuttajan! Seerumit on etenkin talvisin oman ihoni henkireikä ja tarvitsen niitä tehokosteuttamaan ihoa ja pitämään kuivuuden kurissa. Käytän seerumeita yleensä yövoiteen alla lisänä, harvemmin aamuisin tulee laitettua ellei iho ole superkuiva. Lue myös muut Mádara -postaukseni, mikäli kyseinen merkki kiinnostaa!

Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum

Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum – 30ml, 39,80€

Pakko puhua alkuun pakkauksesta! Ihanan hygieenin pumppupullo on heti suosikki. Myös kevyt huurrelasi tekee pulloon ylellisen fiiliksen. Pahvipakkaus jossa tuote tulee, on luvattua Mádaraa ja sointuu erittäin hyvin muun SOS -linjan tuotteiden sekaan. Tykkään Mádarassa siitä, että tietääkseni koko brändi on eläinkokeeton ja tämä kyseinen tuote etenkin vegaaninen, gluteeniton sekä pähkinätön ja ecocert -sertifioitu. 

Koko Mádaran SOS -sarja on suunniteltu kuivalle iholle ja erittäin kosteuttavaksi luonnonkosmetiikaksi. En siis yllättynyt ollenkaan, kun tätä testatessani se oli aavistuksen paksumpaa kuin mitä olen seerumieni kohdalla tottunut niiden olemaan. Joku voisi käyttää tätä jopa yksinään yövoiteen sijaan, mutta parhaan tehon saa käyttäessä tuotetta lisänä. Tämän seerumin sanotaan kosteuttavan ihon syvimpiä kerroksia ja näin tukevan ihon uudistumista, jota sen toivon todella tekevän. Itselläni on nyt n. kuukauden testijakso takana ja olen melko rakastunut!

Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum

Kyseinen seerumi levittyy erittäin hyvin ja jättää jälkeensä aavistuksen mattapintaisen fiiliksen. En ole vielä onnistunut tätä pintakuivalle sekaiholleni laittamaan liikaa niin, etteikö se imeytyisi. Tuotteen tuoksu on suhteellisen mieto, mutta kuitenkin miellyttävä. Se aktiiviaineina toimii mm. auringonkukka, ruusudistillaatti, tyrniuute sekä pellavansiemen. Tuoksun arvioisin tulevan näiden yhdistelmästä sekä pionista. Toimii!

Yhteenvetona tuote on juuri niin hyvä kuin olen kuvitellutkin, eikä hypetys tämän ympärillä ole ollut turhaa. Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum on saatavilla merkin omasta nettikaupasta, Sokoksilta, Stockammenilta, The Natural Goods Company:n sivuilta sekä muutamista muista verkkokaupoista sekä useista muista kivijalkaliikkeistä. Löydät Mádaran sivuilta täyden listan myyntipisteistä niin Suomessa, kuin ulkomailla!

Käytättekö te seerumeita tai tehokosteuttajia ihonhoidossa?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

8 Comments

 • Reply Sini

  Madaran tuotteet on kyllä niin ihania! Olen melko vastikää löytänyt ne ja kaappiin on kerääntynyt ihan kohtuullisen hyvä arsenaali. :)

  February 6, 2017 at 14:12
  • Reply hannamaria

   Mukava kuulla! Parastahan on Madaran -40% alet jolloin koko valikoiman saa melko halvalla, silloin kannattaa hamstrailla!

   February 6, 2017 at 15:04
 • Reply Sissi

  Mä korkkasin tän kans ihan just käyttöön, olen pari kertaa ehtinyt kokeilla. Yllätyin koostumuksesta ja mattaisesta fiiliksestä. Vaikuttaa juuri niin hyvältä, kuin odotinkin:)

  February 6, 2017 at 16:42
  • Reply hannamaria

   Samma här, ei pettänyt kyllä odotuksia!

   February 6, 2017 at 18:26
 • Reply Sari BP

  Seerumit ovat suuri rakkauteni:) Inci näyttää hyvältä, joten laitan seerumin hankintalistalleni:)

  February 6, 2017 at 17:04
  • Reply hannamaria

   Suosittelen, omassa käytössäni tämä on ainakin ollut ihan yberhyvä!

   February 6, 2017 at 18:30
 • Reply JonnaH.

  Toi koko SOS-sarja on aivan ihana. Taitaa olla oma lemppari koko brändiltä.

  February 6, 2017 at 19:32
  • Reply hannamaria

   Komppaan!

   February 7, 2017 at 15:33

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.