Follow:
Ihonhoito, Kauneus, Saatua, Tuotearvostelut

Scrub Love – kahvikuorinta vartalolle

Sähköpostiini tipahti jo alkusyksystä erikoinen yhteydenottopyyntö. Mietin alkuun onko tämä nyt ihan totta, sillä yhteydenotto tuli Scrub Love -brändiltä, joka on brittiläinen orgaanisia ja Fair Trade -merkin saaneita kuorintoja tekevä yritys. Olin heistä kuullut joskus ja jopa aavistuksen aikaa heitä somessa seurannut, mutta pyyntö testata tuotteita tuli aivan puun takaa. Kuitenkin, sain testiini tämän Original Lovin’ -kahvivartalokuorinnan, josta  mielipiteeni oli melko kaksijakoinen.

Scrub Love Original Lovin'

Ensinnäkin, pussi ei ehkä ole maailman kätevin paketointimuoto tälläiselle tuotteelle. Pussi on iso ja sitoo tuoksun hyvin sisäänsä, mutta kerran sen avattuaan on tuskaa yrittää saada pussi kiinni. Kiinnitysmekansimi on näet samanlainen kuin esimerikisi purkkapusseissa – uudelleensuljettava. Tämä ei muuten haittaisi, mutta kuorinnan puhdistaminen kyseisestä kohdasta ei ole kätevää ja pussia ei tiiviistä saa suljettua sillä pari murua jää aina väliin. Kannattaisin pakkauksessa ennemmin tuubia tai lasipurkkia.

Scrub Love Original Lovin'

Rakastan kahvin tuoksua ja se oli tätä tuotetta käyttäessä etu, sillä tuoksu oli erittäin, erittäin vahva. Tuote koostuu jauhetusta kahvista, pinkistä himalayasuolasta, makeasta manteliöljystä, appelsiininkuorista sekä -uutteesta ja lisätystä e-vitamiinista. Kuoriva efekti oli mukava ja tuote tuntui hyvältä iholla, mutta en päässyt yli enkä ympäri tunteesta, että kahvin tuoksu on liian vahva jopa kaltaiselleni paljosta kahvista ja tummasta paahdosta tykkäävälle.

Tämän perustuotteen lisäksi heiltä saa kahta tähän perinteiseen kahvikuorintaan pohjautuvaa tuotetta, Mint Temptation ja Coconut Affair. Noita en päässyt kokeilemaan mutta veikkaisin, että niistä ei kahvin tuoksu tule yhtä voimakkaasti läpi ja käyttö voisi olla miellyttävämpää. Ideana kahvikuorinta on kyllä houkutteleva ja joidenkin merkkien kanssa orgaaninen valinta.

Scrub Love:n brändi on ihana ja suhteellisen hyvin rakennettu, mutta pakkauksessa ja perinteisen kuorinnan tuoksun voimakkuudessa on parannettavaa. Harmi sinänsä, sillä jouduin kahden käyttökerran jälkeen pistämään loput pois sillä kahvin tuoksu oli aivan liian voimakas. Mikäli olette kokeilleet noita muita vaihtoehtoja, kertoaa tykkäsittekö!

Millaisia kuorintoja te yleensä käytätte?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

2 Comments

 • Reply JonnaH.

  On kyllä erikoinen pakkaustapa tällaiselle tuotteelle. :o Purkki olisi varmaan paras, tuubista tuskin tulee ulos. Mutta toki tällainen pussi on purkkia halvempi. :D

  December 15, 2016 at 13:08
  • Reply hannamaria

   No sanopa muuta! Mielellään maksaisi pari euroa enemmän jos tuotteen jaksaa käyttää loppuun sen tullessa purkissa :D

   December 15, 2016 at 15:46

  Leave a Reply