Follow:
Hankinnat, Ihonhoito, Kauneus, Shoppailu, Tuotearvostelut

Organic Shop Kenyan Mango vartalokuorinta

Miten moni teistä on törmännyt Organic Shop -tuotteisiin, joita on ilmestynyt mm. Sokoksien hyllyille? Veikkaisin, että kyseessä on suomalaisille vielä melko vieras merkki, sillä siitä ei ole paljoa kirjoitettu tai sitä paljoa mainostettu. Kyseessä on kuitenkin Virolainen brändi, joka tuottaa BDIH– ja Cosmos-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa edulliseen hintaan – merkin tuotteista suurin osa maksaakin alle 10€. Merkin tuotteet eivät sisällä silikoneja, parabeeneja, hajusteita, synteettisiä säilöntäaineita, väriaineita tai polyeteeniä jonka lisäksi myös tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä ja pelkistettyjä. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta!

Organic Shop Kenyan Mango body scrub

Organic Shop Kenyan Mango vartalokuorinta 250ml n. 3,90€ (Sokos)

Kyseessä on siis sokerikuorinta, joka tuoksuu erittäin huumaavalle mangolle. Kuorinta on erittäin hellävarainen ja sopii monelle ihotyypille, itselläni on etenkin näin talvisin pintakuiva iho myös kropan puolella ja tämä oli erittäin hellävarainen myös sitä vasten! Massa on purkissa melko kiinteää, mutta lähtee erittäin hyvin pienissäkin määrissä irti ja levittyy todella nätisti.

Kuorinta ei vaahtoa, vaan pikemminkin levittyy sekä sulaa iholle. Sokeri jää kuorimaan, mutta muut ainesosat sulavat hellimään ihoa ja se jos mikä tekee tästä tuotteesta ihanan. Itse koen että tämä ei ole sieltä riittoisimmasta päästä mutta toisaalta, neljän euron hintaan kun saa 250ml tuotetta joka on tuoksultaan ja fiilikseltään näin huumaava, en valita!

Organic Shop Kenyan Mango body scrub Organic Shop Kenyan Mango body scrub

Rakastuin tähän tuotteeseen itse melko totaalisesti ja siitä tulikin heti lempparikuorinta niin koostumuksensa, kuin tuoksunsakin puolesta. Kaikki missä on mangoa vetää meikäläistä puoleensa ihan magneetin lailla! Organic Shop -merkillä on myös muita kuorintoja, vartalovoita, suihkugeelejä sekä useita muita tuotteita, joita odotan innolla pääseväni testaamaan! Etenkin kahvikuorinnasta olen kuullut hyvää.

Kyseistä Organic Shop Kenyan Mango vartalokuorintaa saa ostettua mm. Sokoksilta sekä verkkokaupasta, Biodellyltä* sekä ainakin House Of Organic -verkkokaupasta. Kuten tosiaan sanoin, sarjan tuotteet ovat pääosin 10€ tai sen alle, joten lompakko ei tässä laihene vaikka useampaakin testaisi!

Onko kyseinen merkki teille tuttu?

*-affiliate -linkki.

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

15 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Tämä on ehdottomasti hankintalistallani, olen näistä kuorinnoista kahvia testannut ja se vei jo sydämeni mennessään <3

  March 23, 2017 at 09:38
  • Reply hannamaria

   Oi että toi kahvikuorinta on pakko tämän jälkeen testata!

   March 24, 2017 at 09:49
 • Reply Lusa

  Mä oon ihan rakastunut koko merkkiin, kaikki halpaa ja ihanaa ja suurin osa toimii kokeilluista. Vartalovoi pelkkää rakkautta ja cream-mask myös. Itselläni gel-mask ei toiminut (en muista tarkempia nimiä, kosteuttavia molemmat), mutta mulla suklaakuorinta taas tuntui hyvinkin riittoisalta, ja vähän jo pähkäillyt, että milloin pääsee kokeilemaan muista tuoksuja :D Ne on nuuskittu läpi, ja ovat ihan hirvittävän herkkuja! <3

  March 23, 2017 at 21:20
  • Reply hannamaria

   Oi toi vartalovoi täytyy ostaa testiin kun nykynen Patykan tuubi loppuu! Maskejakin kiinnostais kokeilla mutta pakko käyttää vanhat ensin pois!

   March 24, 2017 at 09:49
 • Reply Maria / Maria Glow -blogi

  Näyttää ihan mielettömän herkulliselta! En ookaa tutustunut tähän merkkiin aikaisemmin :) Täytynee laittaa korvan taakse.

  March 23, 2017 at 21:59
  • Reply hannamaria

   Joo ihan ehottomasti, varsinkin jos käyt Sokkarilla niin käy kurkkaamassa!

   March 24, 2017 at 09:50
 • Reply Mari

  Oon törmännyt näihin muutamissa blogeissa ja instagramissa ja on tosi kiinnostava brändi! Tämä kuorinta vaikuttaa ihanalta <3

  March 23, 2017 at 22:01
  • Reply hannamaria

   Kyllä vaan! :D

   March 24, 2017 at 09:51
 • Reply Look by Mari

  Ostin itse kanssa tollaisen kuorinnan suklaan vai kahvin hajussa ja oih että se tuoksuu hyvälle! <3

  March 24, 2017 at 01:35
  • Reply hannamaria

   Oon kuullut niin monelta samaa että se suklaakuorinta varsinkin menee heti tämän jälkeen testiin!

   March 24, 2017 at 09:52
 • Reply aino

  Tästä oon kyllä kuullut paljon hyvää & on myös mun hankintalistalla!

  March 25, 2017 at 10:43
  • Reply hannamaria

   Mahtavaa!

   July 18, 2017 at 22:46
 • Reply Marianne / STAY FRESH

  Noi on niiiiin ihania <3 Mun suosikki on se vadelmakuorinta! Täytyy kyllä ottaa toi mango seuraavaks koska mango ei vaan voi olla huono!

  March 25, 2017 at 10:48
  • Reply hannamaria

   Oi että se vadelma menee seuraavaks testiin!

   July 18, 2017 at 22:46

  Leave a Reply