Follow:
Ajatuksia, Elämäntavat, Hyvinvointi, lifestyle, Oma elämä, Saatua

Mitä odotan tällä hetkellä

Tuntuu, että tällä hetkellä odottelen paljon kaikenlaista. Olen niin kypsä tämänhetkiseen tilanteeseen etenkin opiskelujen suhteen, että maalailen mielessäni kuvia jo tulevasta kesästä ja loppuvuodesta jolloin odottelen etenkin niitä parempia juttuja. Muutaman viikon sisään on useampi asia ruennut ottamaan kupoliin ihan urakalla joten on keskityttävä välillä näihin innostaviin, pääosin positiivisiin juttuihin. Odotan tällä hetkellä siis…

hannamaria hannamaria

… autoprojektin valmistumista kuin hullu puuroa. Jullilla on meneillään vanhan armaan Opel Kadett D:n kunnostus ja odottelen jo innolla että päästään kyseinen auto puunaamaan, kuvaamaan ja päästään kunnolla Vappucruisinkiin mukaan tänä vuonna! Vielä pitäisi viimeiset jutut kasailla paikoilleen ja katsastuksesta selvitä lävitse, muuten meillä onkin jo ihana kesäauto tiedossa! Autoduden kanssa muuten lyötiin hynttyyt yhteen, joten tulette kuulemaan vähän miehen ääntä täällä blogissa tuon auton osalta heken verran. En muuten ole varma tiedättekö, mutta rakastan auto-ohjelmia ja vanhempia autoja ja ihmettelen miten ne ei ole vielä tänne blogiin suuremmin päätyneet. Top Gear for life. 

… Lontoon reissua, vaikka siihen on vielä usea kuukausi aikaa. Buukattiin meille tosiaan Lontoon reissu tulevalle uudelle vuodelle ja pikku hiljaa aion tuoda tänne blogiinkin mahdollisia reissujuttuja, sillä todellakin tahdon saada siitä kaiken tällä kertaa irti! Nyki vaihtui Lontooseen ja en malta odottaa että pääsen tuonne rakkaaseen kaupunkiin jälleen!

… Opiskelujen loppumista. Viimeisimmät muutava viikko on ollut erityisen raastavaa ja vaikka alkuvuosi menikin ihan hyvin, nyt tälläinen tyhjältä tuntuvan opiskeleminen rupeaa rasittamaan. Varsinkin kun joka ikisellä kurssilla on ryhmätyötä toisensa perään ja vaikka toiminkin ryhmässä hyvin, on siinä aina omat haasteensa etenkin aikataulujen osalta. Useampi tentti sekä loppukirjoitelma pitää vielä tehdä jotta homma on paketissa, mutta tähän tietoon 11.5. on viimeinen koulupäivä.

hannamariahannamaria

… Suomipop -festivaalia ja niitä kolmea päivää, kun aion vaan rokkailla menemään. Viime vuonna en poppeillut ollenkaan vaan säästin energiat Kemuihin, mutta tänä vuonna kun jokaiselle päivälle on useampi hyvä esiintyjä päätin pistää ranttaliksi ja ostaa kolmen päivän lipun Jyväskylän satamassa pidettäville festareille!

… Keväisempiä ja lämpöisempiä säitä, jotta uskallan lähteä taas fillaroimaan. Pyörä pitäisi vielä ennen tätä käyttää huollossa ja vähän näyttää siltä, että uusin bussikortin vielä kertaalleen kuukauden satsilla ennenkö luovun siitä hetkeksi kokonaan. Reppu on nykyään niin painava, että aiheuttaa selkäongelmia ja pyöräily sen kanssa (ehjälläkin pyörällä) olisi tuskaa.

… Paluuta salille ja etenkin selän kuntouttamise pariin. Kuten jo kerroin aiemmassa postauksessa, on inhottavaa etten kerkeä salille kuin maksimissaan kerran tai kaksi viikossa ja nyt ylimalkaisen väsymyksen takia nuokin kerrat on vähentyneet maksimissaan siihen yhteen. Liikunta on viimeinen asia mistä saisi tinkiä, mutta silloin kun on ollut vapaata, ei ole tullut mieleenkään raahautua salille. Kun vikat tentit ja muu opiskeluhomma väistyy, aion raahata itseni niskaperseotteella salille ja ottaa painonpudotuksen jo ihan tuon selän kunnonkin takia taas tosissani. Ne viisi kiloa mitä tämän kevään aikana vasemmalla kädellä tehtynä ovat tippuneet eivät oikein riitä selän kondiksessa pysymiseen.

Mitä te odotatte tällä hetkellä?

 

Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Nicola

  Mitä odotan.
  •Kesän lämpöä ja oleilua lapseni kanssa pihalla.
  •Jos pääsisimme isovanhempien mökille parina vkonloppuna kesän aikana.
  •Matkailua kotimaassa,jos vain rahatilanne sen sallii.

  April 20, 2017 at 10:08
  • Reply hannamaria

   Kuulostaa hyvälle!

   April 21, 2017 at 18:42
 • Reply Emppi

  Hei, täällä kans yks kupolimuija!
  Arvaappa ottiko nuppiin, kun aattelin avata pyöräilykauden ja joku urpo olikin talven aikana päättänyt varastaa mun pyörästä SATULAN?! :—-D
  Aivan käsittämätöntä..
  No mutta hei, sulla on tulossa kivoja juttuja ja toivotan sulle tonnisti tsemppiä että selätät myös kaikki ikävät ja stressiä aiheuttavat jutut.
  Minä odottelen työsopparin päättymistä, mahdollista (tai ehkä jopa todennäköistä) muuttoa takaisin Jyväskylään sekä terassikelejä!
  Hauskaa viikkoa! :)

  April 20, 2017 at 11:35
  • Reply hannamaria

   Miten hemmetti vaan tuli mieleen pölliä satula :DDD Kiitokset tsempistä, sitä tällä hetkellä tarttetaan! Oi että terassikelit, niitä odottelen kanssa!

   April 21, 2017 at 18:43
 • Reply Minnea/Minnean muruja

  Näytät tosi nätiltä näissä kuvissa :) Sun hiukset on kauniit!

  April 20, 2017 at 12:56
  • Reply hannamaria

   Kiitos :)

   April 21, 2017 at 19:10
 • Reply Elina

  Täällä odotetaan kesää, lämpöisiä päiviä ja shortsi-ilmoja!!!

  April 20, 2017 at 13:09
  • Reply hannamaria

   SAMMA HÄR!

   April 21, 2017 at 19:10
 • Reply Anniina

  Se on aina mukavaa, kun on jotain mitä odottaa :-) Mulla ei just nyt ole hirveästi mitään kivoja juttuja tiedossa, kun eilen illalla palasin parin viikon reissulta ja nyt pitäisi opiskella ihan hulluna ennen kesätöiden alkua… Mutta odotan ainakin mitä uusi työ kesällä tuo tullessaan, millaista on asua ekaa kertaa Helsingissä, kaikkia kivoja kesämenoja sekä arkeen paluuta syksyllä kun asutaan taas poikaystävän kanssa saman katon alla puolen vuoden jälkeen :-)

  April 20, 2017 at 13:17
  • Reply hannamaria

   Kuulostaa hyvälle! :) Postailethan sitten ahkerasti etenkin sieltä Hesasta!

   April 21, 2017 at 19:11
 • Reply Piiku

  Ihanaa odotettavaa sulla!Täällä odotellaan myös SuomiPoP rupeamaa, on joka kesäinen oman kaupungin tapahtuma :) Olen odottanut aikaisten aamujen lämmintä tuulta ja sitä ihanaa mullan tuoksua ja raikkautta <3 Se on aamuissa parasta vaikken muuten aamuihmisiä olekkaan. Ja argh tiedän tuon tunteen mitä on olla koulussa. Itse olen lukenut neljä ammattia töiden ohessa ja onhan ollut melkoista pakertamista. Tsemppiä hurjasti puristukseen vielä! :))

  April 22, 2017 at 18:44
  • Reply hannamaria

   Kiitoksia! Ja kyllä, Suomipop on ihan jo fiilikseltään mukava kun täällä kerrankin tapahtuu kunnon festarihässäkkää Rallien lisäksi. Tänä aamuna töihin mennessä oli aivan ihana sää ja harmitti oikeen ettei pääse lenkille, sää olisi ollut just sopiva!

   April 23, 2017 at 12:13
 • Reply Anna / Fashion Minimalist

  Ihanat kuvat ja kaunis sinä!

  April 23, 2017 at 16:20
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.