Follow:
Co-creation, Lookbook, Muoti, Oma elämä, Sponsoroitu, Yhteistyökykyinen

Menneiden vuosikymmenten silmälasimuotia – Instrumentarium Heritage Spectacles of time


Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentarium:n kanssa

Parisen viikkoa sitten tuli käväistyä tutustumassa Instrumentarium Heritage Spectacles of time -mallistoon Indiedaysin päivätapahtumassa Kattilahallilla, joista bongasinkin itselleni useammat mieluisat lasit. Päivä itsessään oli onnistunut ja odotinkin Instrumentariumin pistettä suurella innolla, sillä olen heiltä ostanut viimeisimmät kolmet silmälasini ja tykkään käydä muutenkin täällä meidän Jyväskylän keskustan myymälässä, jossa on avuliasta ja ammattitaitoista porukkaa vaikka muille jakaa.

Instrumentarium Heritage IndiedaysInstrumentarium Heritage Indiedays

Esillän tosiaan oli vuosikymmenien henkäyksiä takaisin tuova Instrumentarium Heritage Spectacles of time -mallisto, jossa mukana oli jopa aitoja kehyksiä 70- ja 80 -luvulta vitriineissä! Noita emme valitettavasti päässeet kokeilemaan, mutta saman henkiset kehykset oli tuotu meille testattavaksi. Itseäni kiehtoi suuresti 50-luvun klassikkomallit, joiden Trendwalk kertoo olleen tuolloin muodissa miehillä – paksu yläosa ja lähes hengetön alaosa iski omaan makuuni lujasti!

Kyseinen esillä ollut malli oli tosin itselleni aavistuksen liian pyöreä ja korosti kasvojeni pyöreyttä, mutta näille mustille ja voimakkaille kehyksilleni kaveriksi olisi mukava saada jotakin kevyempää! Muutenkin tuo 50-luvun tyyli kellohaimeneen iskee, vaikken kissakehyksiä itselleni ehkä valitsisikaan. Onneksi naisillekin on nykyään tälläisiä ronskimpia kehyksiä jotka sopivat monelle kasvotyylille.

Instrumentarium Heritage Indiedays Instrumentarium Heritage Indiedays Instrumentarium Heritage Indiedays

Kävin tällä viikolla jo aavistuksen tsiikailemassa millaista valikoimaa tällä kertaa Jyväskylän myymälässä olisi ja löysin tästä Instrumentarium Heritage Spectacles of time -mallistosta jo pari suosikkia, joita voisin harkita tuleviksi laseiksi. Käyn kuitenkin vielä paremmalla ajalla katsomassa mitä myymälällä on tarjolla ja odotan hetken jos uusia malleja saapuisi myymälöihin. Uudet lasit on kuitenkin hommattava, nämä nykyiset kun ovat jo lähes neljän vuoden takaa…

Mikä viime vuosikymmen tyyleineen iskee sinuun eniten?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

7 Comments

 • Reply Nicola

  On kyllä upean näköisiä laseja. :)

  May 8, 2017 at 09:43
  • Reply hannamaria

   Kyllä vaan!

   May 8, 2017 at 11:29
 • Reply Tiia - Littlebigthings

  Mä olin niin päättänyt että en tartte nyt uusia laseja, mut kissalasit jäi nyt vähän kaiveleen…

  May 8, 2017 at 11:07
  • Reply hannamaria

   Haha, tuttu juttu :D

   May 8, 2017 at 11:30
 • Reply Milja

  Itseänikin kiehtoo eniten 50-luvun pokat, erityisesti tuo malli, joka sinulla on ensimmäisessä kuvassa! :) Tilasin joskus Lenswaylta lukulaseiksi Ray-Banin Clubmasterit, mutta koska ne olivat naistenosastolta, oli kehysten yläosa harmikseni hieman liian siro. Lasit jäivät käyttöön, mutta silti haaveilen yhä tuosta perinteisemmästä mallista!

  May 8, 2017 at 18:06
  • Reply hannamaria

   Nuo clubmasterit muakin houkuttaa, mutta sama ongelma meinaa olla kuin sinulla. Toivottavasti löytyy joku kiva malli nyt Instrusta, oon jo vähän kypsä näihin nykyisiin jotka on olleet mulla nelisen vuotta :)

   May 9, 2017 at 13:57
 • Reply Piiku

  Makeita laseja. Olen pitkään haaveillut kunnon isoista peililaseista vahvuuksilla muttei ole löytynt vielä niitä täydellisiä. Pitää jatkaa etsintöjä. Sopii ihanasti nuo ekan kuvan lasit sulle :)

  May 9, 2017 at 23:46
 • Leave a Reply