Follow:
Ajatuksia, Liharuoka, Puheenaiheet, Ravintolat, Ruoka, Sponsoroitu, Yhteistyökykyinen

Maan paras italialainen + 100€ ravintolalahjakortin arvonta

Kaupallinen yhteistyö – Raflaamo

Neljä kaveria, italialainen illallinen ja upea miljöö – ei voisi enempää toivoa. Sain Raflaamo:lta kutsun Jyväskyläläiseen Trattoria Aukioon, joka on yksi Trattorian tällä hetkellä neljästä toimipisteestä. Jyväskylässä ravintola sijoittuu upean Solo Sokos Hotel Paviljongin kupeeseen Lutakkoon, joten paikalle oli helppo löytää ja saapua. Pääsin neljän ystäväni kanssa juhlistamaan pienimuotoista syntymäpäiväillallista jo hiukan ennakkoon nauttien upean ja itselle mieleiseksi räätälöitävän La Tavola Italiana -menun Trattorian valikoimasta.

Raflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria Jyväskylä Raflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria Jyväskylä

Italialainen ruoka on ollut jotenkin tuttu, mutta silti niin vieras käsite. Pizzaa, pastaa ja tuhteja annoksia on ollut oma mielikuvani, johon on vaikuttanut niin italialainen entinen työkaveri kuin erään ketjun kuvat ja annokset. Oli ilo päästä tutustumaan niin sanotusti oikeanlaiseen italialaiseen ruokaan kunnon raaka-aineiden ja upean menun parissa. Trattoria ravintolana oli jonkin verran tuttu, sillä olin siellä aiemmin yhden lounaan ja illallisen käynyt syömässä.

Kuvat ja melko iloiset naamat taitavat puhua puolestaan jo näiden alkupalojen kohdalla! Trattoria La Tavola Italiana -menu koostuu kolmesta ruokalajista, joihin jokaiseen kuuluu valikoima erilaisia lihoja, lisukkeita, tapas-tyylisiä annoksia ja useita eri vaihtoehtoja. Jokainen saa siis koota itselleen sopivan annoksen ja syödä niin paljon kuin jaksaa! Valikoima vaihtelee lisäksi aavituksen kausien mukaan eli eri vuodenaikoina voi hyvinkin olla tarjolla erilaisia variaatioita kyseisestä menusta. Alkuruokaan meillä kuului esimerkiksi rosmariinimarinoituja oliiveja, lämmintä valkosipulileipää (taivaallista!!!), erilaisia lihoja kuten parmankinkkua sekä salamia ja marinoiduista tomaateista tehtyä salsaa. Upea kattaus kaikenkaikkiaan, josta jokainen sai koota mieleisensä annoksen.

Raflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria Jyväskylä Raflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria Jyväskylä

Pääruoka jatkoi samaa runsasta linjaa ja pöytä alkoi täyttyä naurusta sekä kasvavasta ruokamäärästä. Vaikka meitä oli viisi henkilöä syömässä tuntui siltä, että ruoka ei vähene juuri ollenkaan. Nautimme jokainen menun lisäksi sen ulkopuolelta muun muassa viinejä, siidereitä sekä vettä, jotta nesteytys pysyisi kunnossa. Pääruokaan meillä kuului ihanaa risottoa, parmesaaniranskalaisia, erilaisia lihoja, kasvisruokaa sekä useita muita lisukkeita. Myös alkuruoat säilytettiin pöydän sivussa jotta niitä sai nauttia mielensä mukaan pääruoan ohella. Erityisesti valkosipulileipä taisi kuitenkin kadota jo ensimmäisen tunnin aikaan, oli se niin herkullista!

Raflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria JyväskyläRaflaamo Trattoria Jyväskylä

Jälkiruoan saimme vielä itse valita heidän omalta listaltaan ja moni meistä söikin suuresti suositun, talon oman pähkinäisen paahtovanukkaan. Olen itsekin syönyt tämän likööriä sisältävän vanukkaan ja rakastunut siihen todella suuresti. Itse päädyin tällä kertaa kuitenkin suklaakakkuun, sillä onhan sitä jokaisen kokeiltava jotakin uutta! Molemmat ovat aivan taivaallisia ja helppoja esimerkiksi näin synttäriaterian kruunaajaksi!

Menussa parhaita puolia on sen runsaus verrattuna hintaan. Vain 39€ per henkilö saa erittäin hyvän skaalan erilaisia ruokia ja verrattuna monien ravintoloiden kolmen ruokalajin menun hintaan, on tämä melko edullinen! Kyseisen illallisen jälkeen tuli pastaa tehtyä ihan vain muutaman kerran ja vielä olisi testattavana kotitekoiset valkosipulileivät! Tässä on vahva suositus Jyväskylän alueelle niin syntymäpäiväsankareille, hotellivieraille kuin perinteisesti illallispaikaksi!

Tästä yhteistyöstä myös joku teistä saa palasen itselleen! Minuthan kutsui ystävineni syömään Raflaamo, joka kokoaa yhteen kaikki S-ryhmän ravintolat, niiden menuja sekä etenkin tapahtumat kaikki yhdelle sivustolle! Kyseiseltä sivulta saa myös löytyy myös asiakasomistajien edut sekä hyviä vinkkejä erilaisten juhlien viettoon, kuten tälläisten pienimuotoisten syntympäiväillallisten järjestämiseen! Meillä olisi jaossa yksi 100€ ravintolalahjakortti, joka toimii kaikissa S-ryhmän ravintoloissa maksutapana! Voit osallistua arvontaan seuraavasti:

 • Yksi ääni: jätä kommenttiin vastaus kysymykseen ‘Millaisessa tilanteessa sinä vierailisit Trattoria Aukiossa?’ sähköpostisi kera, jotta voin olla sinuun yhteydessä! (Sähköpostisi näkyy vain minulle kun jätät sen sille tarkoitettuun kenttään.) Tutustu Trattoria Aukioon Raflaamo:n sivuilla tästä.
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat blogiani Facebookissa
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat minua Instagramissa (@hannamariaw)

Jätä kommenttiin myös vastaus seuraatko blogia / minua sosiaalisen median kanavissa, jotta tiedän tarkastaa tämän. Osallistumisaikaa on reilu iikon verran, eli 20.1. klo 23.59 asti! Nyt jos koskaan on sen verran ‘herkullinen’ arvontavoitto lähdössä jollekin onnekkaalle ettei mitään rajaa!

Onnea arvontaan!

 

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

208 Comments

 • Reply Jennun

  Vierailisin Trattoria Aukiossa tulevien valmistujaisjuhlieni iltana. Viettäisimme luokan kesken mukavan ja rentouttavan illan hyvän ruoan parissa. Meillä on keskenämme tiivis ja hyvä luokkahenki. Viimeisen yhteisen illan haikeuden sijaan haluaisin jakaa unohtumattoman ravintolaelämyksen.

  Yhdellä äänellä mukana arvonnassa! :)

  January 10, 2017 at 07:46
 • Reply Sini

  Oi ihanaa! Rakastan italialaista ruokaa! Lähtisin tuonne ihan vain viettämään iltaa tyttöporukalla hyvän ruuan ja jutustelun merkeissä. Vaikuttaa tosi kivalta paikalta.

  Osallistun arvontaan kolmella arvalla.

  January 10, 2017 at 08:55
 • Reply Annikki

  Trattoriassa poikani sanoin on Maailman paras pizza ;). Ja hän on 10v ja hyvinkin tarkka, mitä syö ;). Seuraan sinua blogin kautta ja osallistun arvontaan.

  January 10, 2017 at 09:07
 • Reply Paulina

  Yksi ääni! Juhlistaisin ravintolassa synttäreitäni :)

  January 10, 2017 at 09:29
 • Reply Maiski

  Mukana 3 äänellä… Olen käynyt Trattoriassa lounaalla ja viikonloppunakin, paikka on todella viihtyisä kaikkeen tarkoitukseen ja ruoka namia :)

  January 10, 2017 at 09:47
 • Reply pimassou

  Veisin mieheni romanttisille treffeille ja söisimme pitkän kaavan mukaan. Seuraan myös Facebookissa ja Instassa, 3 ääntä yhteensä. :)

  January 10, 2017 at 09:54
 • Reply Niina

  Ai että juuri tälläiset ravintolat on suosikkeja! Hyvä Italialainen ruoka kun ei ole pelkkää pizzaa ja pastaa (jotka toki ovat hyviä), hyviä antipastoja ei voita mikään. Koskaan en ole Jyväskylän trattoriassa käynyt, mutta Kuopiossa olen ja etenkin trattorian brunssi on paras jossa olen käynyt.

  Kuitenkin trattoriaan menisin, kun tekee mieli jotain kunnon ravintola ruokaa. Vaikka trattoria onkin ketjuravintola niin taso ainakin Kuopion kyseisessä ravintolassa oli mielestäni parempaa kuin todella monessa ravintolassa. Liian usein en kuitenkaan kävisi tässäkään ravintolassa, koska kyllähän se hohto on siinä, ettei se jokapäivän herkkus ole! Joten erikoistilanteissa sitä tulisi varmaati käytyä.

  Näytti muuten tosi hyvältä nuo annokset.

  January 10, 2017 at 09:57
  • Reply Niina

   Niin ja 1 ääni täältä kun noissa sosiaalisissa medioissa en ole

   January 10, 2017 at 09:58
 • Reply Salli

  Yhdellä arvalla herkulliseen arvontaan ja veisin perheeni trattoriaaan syömään .

  January 10, 2017 at 09:58
 • Reply Hanna

  Kutsuisin ystävät kokoon ystävänpäivänä, italialainen tunnelma siihen ihan täydellinen! Arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

  January 10, 2017 at 09:59
 • Reply Laura

  Meinisin mieheni kanssa juhlistamaan tulevia synttäreitäni sekä viettämään iltaa ihan kahdestaan ilman lapsia! Seuraan facebookissa,

  January 10, 2017 at 10:01
 • Reply Ida

  Veisin poikaystäväni synttäri-illalliselle :) Yhdellä arvalla mukana!

  January 10, 2017 at 10:28
 • Reply Teija

  Mieheni kanssa olisi ihanaa mennä tuonne.
  Fb ja instaseuraaja.

  January 10, 2017 at 10:33
 • Reply Laura

  Vierailisin ravintolassa ystäväni kanssa jota en ole tavannut pitkään aikaan, saisimme hieman puhdistettua ilmaa <3

  January 10, 2017 at 10:38
  • Reply Laura

   Seuraan ig:ssä ja facebookissa :)

   January 10, 2017 at 10:39
 • Reply Kirmi

  Ehdottomasti vierailisin tuolla tulevana 5v. kihlajaispäivänä. Näyttää todella herkulliselta ja sopisivat niin hyvin kihlajaispäivän tunnelmia juhlistamaan, ainahan on syytä juhlaan! Yksi arpa.

  January 10, 2017 at 10:44
 • Reply Nakkikastike

  Vierailisin Trattoria Aukiossa vuosipäivänä poikakaverin kanssa tai hiihtoloman kunniaksi. Jos etäisyyttä olisi vähän vähemmän, vierailisin varmaan milloin vain, kun hyvää ravintolaruokaa tekisi mieli! Maistamanne menukokonaisuus vaikutti huipulta, varsinkin kun alkupaloja sai mussuttaa missä tahansa vaiheessa :). Ja risotto näyttää ihanasti sopivan löysältä! Osallistun kaikilla kolmella arvalla :)

  January 10, 2017 at 11:06
 • Reply Kirsi S.

  Menisin ystäväporukalla syömään ja viihtymään pitkän kaavan mukaan. Kaksi arpaa, seuraan fb:ssa.

  January 10, 2017 at 11:11
 • Reply sinii

  Kahdella arvalla mukana! Mieluusti veisin avopuolisoni syömään joki viikonloppu :))

  January 10, 2017 at 11:15
 • Reply Sarppa

  Kaks arpaa. Yllättäisin kaverit tarjoamalla illallisen

  January 10, 2017 at 11:32
 • Reply Sara

  Juhlistaisin synttäreitäni ystäväni seurassa.

  January 10, 2017 at 12:37
 • Reply Tanja

  Siskon veisin juhlistamasn kohta koittavia synttäreitä. Yksi ääni.

  January 10, 2017 at 12:54
 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Kuullostaa upealta paikalta, toivottavasti joskus Joensuuhunkin vastaavan laittaisivat pystyyn :) Kävisin tuollaisessa paikassa avomieheni kanssa romanttista iltaa viettämässä sekä aivan taatusti myös kaveriporukalla!

  Kolmella arvalla mukana. :)

  January 10, 2017 at 13:10
 • Reply Mummo ja koira

  Miehen kanssa kahdestaan. Yhdellä mukana.

  January 10, 2017 at 13:11
 • Reply r

  Olisipa ihana mennä ystävän kanssa perjantai-iltana ihan vain elämää juhlistaa hyvän ruoan ja rennon yhdessäolon merkeissä.

  January 10, 2017 at 13:24
 • Reply A

  Kahdella arvalla mukana,seuraan instassa! Menisin poikaystävän kanssa treffeille!

  January 10, 2017 at 13:36
 • Reply mallukka

  Silloin kun kaipaa kiireetöntä laatuaikaa puolison tai ystävän kanssa tunnelmallisessa paikassa hyvän ruoan ja juoman äärellä.

  January 10, 2017 at 13:40
 • Reply mallukka

  Lisäyksenä edelliseen, kaksi arpaa!

  January 10, 2017 at 13:41
 • Reply Herkuttelija

  Kohta minulla on synttärit ja menisin miehen kanssa syömään pitkän kaavan mukaan?Yhdellä äänellä osallistun?

  January 10, 2017 at 14:03
 • Reply Taina

  Käytäisiin kohko perheen voimin nauttimassa mukavasta lauantaista. Koko perheen hemmotteluhetki arjen keskellä. Ja kaikilla kolmella arvalla mukana =)

  January 10, 2017 at 14:24
 • Reply Nina Hautala

  Naisten ilta/tyttöjen iltaan olisi mahtava paikka! Hyvää ruokaa, seuraa ja vapaata rentoutumista ystävien kanssa. Kolmella arvalla mukana ja seuraan eniten facebookin kautta.

  January 10, 2017 at 14:25
 • Reply Laura

  Kahden pienen lapsen äitinä ottaisin kyllä irtioton arjesta ja nauttisin ihanan kynttiläillallisen mieheni kanssa kahden! Siinä mentäis pitkänkaavan mukaan ja otettais oikein viinit ruuan seuraks! Niin harvoin tulee kahdestaan enää järkkäiltyä mitään luxusta.
  kolme arpaa heitetty vesille :)

  January 10, 2017 at 14:34
 • Reply Elina

  Onpas kiva arvonta, menisin lahjakortilla varmaankin juuri Trattoria Aukioon :)

  Mukana kolmella arvalla!

  January 10, 2017 at 14:35
 • Reply idsu

  Vierailisin Aukiossa, kun tulemme Jyväskylään Suomipop-festareille ensi kesänä! :) Olisipa ihanaa päästä mieheni kanssa syömään italialaista festareiden ohella, Italialainen keittiö on meidän molempien suosikki.

  January 10, 2017 at 14:37
  • Reply idsu

   Aijuu ja kaikilla kolmella arvalla mukana :)

   January 10, 2017 at 14:37
 • Reply Irene

  Veisin perheen herkuttelemaan :)

  January 10, 2017 at 14:45
 • Reply Johanna

  Milloin vaan =). Aamupalalle, hotelliyöpymisen yhteydessä tai romanttiselle illalliselle puolison kanssa!

  January 10, 2017 at 14:54
 • Reply Maria Salminen

  Mieheni, perheeni tai aikuisten kesken isommalla porukalla. Kaikki olisi varmaan mielellään lähdössä, jos ehdottaisi. :)
  Mukava paikka!!

  January 10, 2017 at 14:55
 • Reply Mira

  Kävisin Trattoriassa juhlatilanteissa, esimerkiksi hääpäivänä, syntymäpäivänä. Mutta ruoka on sen verran hyvää, että piristääkseni arkea vaikka miehen kanssa tai ystäväporukalla. Ja seuraan facebookissa ja instagramissa.

  January 10, 2017 at 14:59
 • Reply Tanja Tuominen

  Hei! Ihana ja ajankohtainen postaus meille kun olemme viikonloppuna menossa kyseiseen paikkaan. Veisin mieheni syömään kanssani. Se seuraan ig ja fb

  January 10, 2017 at 15:17
 • Reply Minttu L.

  Kuulostaa ihanalta paikalta! Voisin kuvitella meneväni sinne viettämään tyttöjen iltaa tai jonkun kaverin kanssa ihan vaan hemmottelemaan itseäni hyvällä ruualla. En myöskään pahastuisi, jos joku tarjoaisi mulle vaikka synttäristerian kyseisessä ravintolassa.

  Seuraan FB:ssä.

  January 10, 2017 at 15:32
 • Reply Susci

  Olen Jyväskylästä kotoisin ja lasten isovanhemmat asuu edelleen siellä, joten aviomiehen kanssa olisi kiva syödä italialainen illallinen ja antaa lapsille laatuaikaa isovanhempien kanssa :) .
  Kahdella arvalla mukana.

  January 10, 2017 at 15:34
 • Reply Suvisini

  Trattoriassa voisi viettää miehen kanssa hemmotteluiltaa :) Vaikka sopisi tuo paikka monenlaiseen illanviettoon ja juhlaan.
  2 ääntä, seuraan Instassa.

  January 10, 2017 at 16:05
 • Reply Emilia Wacklin

  Olen käynyt Jyväskylän trattoriassa pariin otteeseen työporukalla ja kerran viettämässä siskoni 30-vuotis juhlia. Aina olemme saaneet yhtä ihanaa ruokaa, juomaa ja palvelua. Nyt haluaisin viedä mieheni romanttiselle illalliselle Trattoriaan. Seuraan fb ja ig.

  January 10, 2017 at 16:06
 • Reply Tinttitonttu

  Treffi-ilta avomiehen kanssa :)
  Seuraan facebookissa: kristiina myyryläinen
  Ja ig: pitofbeauty

  January 10, 2017 at 16:25
 • Reply Jenspa

  Kolmella arvalla mukana (instassa ja facessa seuraan).
  Miestä hemmottelisin ja veisin hänet syömään. Hän loihtii päivittäiset herkulliset ruokamme, joten olisi kyllä ansainnut päivän vapaata ruoanlaitosta. <3

  January 10, 2017 at 16:32
 • Reply Minttu-Maaria

  Mun piti mennä tuonne heti kun se aukesi, mutta niinpä on vain jäänyt… Olen ihan hulluna italialaiseen ruokaan ja mitä olne kuullut, niin tuolta saa lähes aidon veroista italialaistyyppistä ruokaa.

  Juuri tänään puhuin kaverille, että haluaisin Trattoria Aukioon syömään. En tiedä, millainen paikka on kyseessä, koska en ole itse käynyt, mutta mielikuvan perusteella se sopisi parhaiten minun ja ystävien ns. tyttöjen illan ruokailupaikaksi. Jospa onni osuisi kohdalle arvonnassa :)

  Mukana 3 äänellä, aloin juuri seurata Instassa ja Facebook-sivusta tykkään :) Blogiasikin luen, vaikka viime aikoina onkin kaikkien blogien lukeminen ja oman kirjoittaminen jäänyt vähälle.

  January 10, 2017 at 16:41
 • Reply Noora

  Vierailisin Trattoriassa miehen kanssa treffi-iltana :) Yhdellä arvalla mukana!

  January 10, 2017 at 17:05
 • Reply Laura Piri

  Jonain merkkipäivänä ehdottomasti ja miehen kanssa <3 tykkään sivuista ja meinaan seurata instassa

  January 10, 2017 at 17:12
 • Reply Miia

  Romanttinen ilta puolison kanssa kahden kesken!

  January 10, 2017 at 17:16
 • Reply klaara

  Puolison kanssa menisimme viettämään hääpäivää ravintolaan. Kahdella arvalla mukana. Seuraan Facebookissa.

  January 10, 2017 at 17:34
 • Reply J

  Ihan minkälaisessa tilanteessa vaan :) Juhlapäivinä, lounaalla, arki-iltoina, ennen jotain konserttia Paviljongilla, hotelli-yöpymisen yhteydessä, jne… Yhdellä äänellä mukana!

  January 10, 2017 at 17:37
 • Reply Emilia

  Vou mikä arvonta! Mukaan kolmella arvalla. Olisi aivan mahtavaa voittaa tämä, sillä rahaa ei juuri ylimääräisiin ravintolakäynteihin ole. Käyttäisin sen kihlapäivänämme miehen kanssa.

  January 10, 2017 at 17:41
 • Reply Julia

  Treffipäivänä tulisi ehdottomasti mentyä! Ja seurailen kaikissa kanavissa :)

  January 10, 2017 at 17:50
 • Reply Leena

  Kun tapaan ystävääni, matkaa välillämme on puoli Suomea.
  Yhdellä mukana leenvikki(at)gmail.com

  January 10, 2017 at 18:50
 • Reply Sari

  Täällä sama – Trattoria sopii kaikkiin tilanteisiin, niin arkisiin kuin juhlaviinkiin, niin pieniin kuin suuriinkin hetkiin…Juuri nyt käyttäisin lahjakortin helmikuussa tyttäreni ja itseni syntymäpäivien kunniaksi…molemmat armottomia herkkusuita ja Italian rakastajia…Seuraan Facessa ja Instassa eli kolme arpaa näillä matikkataidoilla…

  January 10, 2017 at 19:08
 • Reply Mari

  Juhlistaisin arkea ystävien seurassa. Osallistun kahdella arvalla.

  January 10, 2017 at 19:15
 • Reply PiaK

  Ystävien kanssa ehdottomasti hyvästä ruuasta nauttien!

  January 10, 2017 at 20:05
 • Reply Marjo

  Italialainen ruoka on vaan niin hyvää ? Ehdottomasti lähtisin perheeni kanssa syömään, koska nykyään niin harvoin enää olemme kaikki koolla. Seuraan instassa sekä facessa.

  January 10, 2017 at 20:24
 • Reply Rita

  Menisin viettämään synttäreitäni.:)

  January 10, 2017 at 20:28
 • Reply Airiina

  Mieheni veljen vaimo täytti äsken pyöreitä vuosia Jyväskylässä ja emme päässeet itse juhlaan mukaan, joten nyt olisi juhlan paikka. He ovat meidän parhaat ystävämme joita haluaisimme viedä herkuttelemaan.

  January 10, 2017 at 20:33
 • Reply Petri

  Yhdellä mukaan, rakkaat ystävät ansaitsevat kunnon ravintolaillan.

  January 10, 2017 at 20:34
 • Reply Hennajenniina

  Tyttöystävät joita on useita, heidät veisin syömään ja juhlistamaan yhteisiä ystävyysvuosia, yksi arpa.

  January 10, 2017 at 20:36
 • Reply Marjo

  Mukavalla naisporukalla varmaankin tämä tuhottaisiin ja tutustuttaisiin herkkuihin ja miljööseen.

  January 10, 2017 at 20:40
 • Reply Noora

  Kun tekisi mieli hyvää ruokaa. ?
  Seuraan Fb:n kautta.

  January 10, 2017 at 20:42
 • Reply Airiina

  Niin yksi arpa minulle.

  January 10, 2017 at 20:47
 • Reply Halejo

  Onpa tosiaan viihtyisältä vaikuttava ravintola, jossa olisi kiva juhlistaa vaikkapa äitini tulevia 70-vuotissyntymäpäiviä. Toki sopisi myös ihan vain arjen piristykseksikin. :) Yhdellä arvalla siis mukana kivassa arvonnassa!

  January 10, 2017 at 21:03
 • Reply Titta

  Lähtisin herkuttelemaan yhdessä perheeni kanssa. :)

  January 10, 2017 at 21:10
 • Reply Juhtimus

  Trattoria Aukio sopisi ainakin illanviettoihin kumppanin kanssa. Piristäsi varmasti, kun niin harvoin tulee käytyä kodin ulkopuolella yhdessä. Tuonne olisi varmasti kiva kutsua myös muita läheisiä viettämään iltaa.

  January 10, 2017 at 22:00
 • Reply Suvi

  Lounaalla käyn Jyväskylän Trattoriassa usein. Olisi ihana tulla viettämän sinne synttäri-iltaa ystävien kanssa ?

  January 10, 2017 at 22:11
 • Reply Kristiina Lähteenmäki

  Muutaman kerran olen Trattoriassa käynyt ja mielellään perheen kanssa menisin uudemmankin kerran. Kolmella äänellä mukana … ☺

  January 10, 2017 at 22:27
 • Reply Pilvi

  Trattoria Aukiossa tulee käytyä lounaalla aika ajoin. Joskus olisi mukava syödä siellä vähän juhlavammim ja ajan kanssa vaikka jonain viikonloppuna.

  Seuraan instanssa ja facessa :-)

  January 10, 2017 at 22:31
 • Reply Teemu

  Varmaan jonkun kulttuuritapahtuman yhteydessä (Vanhan Kirjan Talvi, Athenis Finlandiae).

  Yhdellä arvalla mukana.

  January 11, 2017 at 00:50
 • Reply saya

  Onpas herkullisen näköistä! Lähtisin Trattoriaan jonakin erityisenä päivänä, kuten vuosi- tai syntymäpäivänä. Myös valmistujaiset olisi tuolla mukana viettää, mutta sellainen ei ole tällä hetkellä ajankohtaista :D Yhdellä arvalla mukana!

  January 11, 2017 at 03:45
 • Reply Päivi Vuorimies

  Ystävän kanssa menisimme herkuttelemaan.Kolmella arvalla mukana.

  January 11, 2017 at 06:17
 • Reply liinail

  3 arvalla mukana :)
  Vierailisin silloin kun saisimme mieheni kanssa vapaan illan <3

  January 11, 2017 at 07:52
 • Reply Miia

  Kolmella arvalla mukana. Tyttöporukalla lähtisin viettään kivaa iltaa hyvän ruuan parissa ?

  January 11, 2017 at 08:04
 • Reply MarjaKoo

  Veisin mieheni yllätystreffeille :)

  January 11, 2017 at 08:19
 • Reply Salme Jokinen

  Hyvän ruuan ystävän veisin olen tykästynyt tähän paikkaan ja henkilökunta huippu. Samalla voi mennä Paviljonki esitykseen

  January 11, 2017 at 08:53
 • Reply Outi

  Menisin juhlimaan maisterin tutkintoani, kun se valmistuu! Mukana yhdellä arvalla.

  January 11, 2017 at 09:45
 • Reply Elise H.

  Kolmella arvalla mukana!
  Kävisimme mieheni kanssa syömässä ja juhlistamassa hääpäiväämme :)

  January 11, 2017 at 10:57
 • Reply Pippa

  Kävisin ihan koska vaan! Mutta ehkä paras hetki olisi sellainen tylsä, siipi maassa-päivä, jolloin kaipaa eroon arjesta eikä halua tehdä ostoksia, raahata niitä saati sitten muuntaa mitään syötävään muotoon…

  January 11, 2017 at 11:06
 • Reply Teija

  BFF:n kanssa leffan yhteydessä käyttäysin tietty.
  Seuraan sinua facessa, joten…

  January 11, 2017 at 11:33
 • Reply Mira

  Menisin Trattoriaan juhlistamaan avomieheni kanssa neljättä vuosipäiväämme :) Trattoria on jo ennestään tuttu paikka; ihanan tunnelmallinen, herkullinen ruoka ja asiantunteva palvelu :)

  January 11, 2017 at 12:03
 • Reply Jenna

  Ihana arvonta! Mentäisi poikaystävän kanssa treffeille, voitaisi fiilistellä vaikka ensitreffejä, jotka oli myös italialaisessa ravintolassa :) <3 seuraan blogia somessa, joten osallistun kisaan kolmella tavalla :)

  January 11, 2017 at 12:17
 • Reply Annaleena

  Kutsuisin ystävät koolle ja tarjoaisin heille ihanan illan vaikkapa ystävänpäivänä! Kahdella arvalla mukana, seuraan ig-tiliäsi ?

  January 11, 2017 at 12:28
 • Reply Marianne

  Ystävänpäivänä miehen kanssa :) Yhdellä arvalla mukana.

  January 11, 2017 at 12:45
 • Reply Nikolas

  Äidin 60v synttäreille ois aika passeli, ollaan molemmat vannoutuneita italialaisfaneja :)

  January 11, 2017 at 12:49
 • Reply Mirka Massinen

  Yhdellä arvalla?. Trattoriassa voisin järjestää miehelle 30v.lahjaksi yllätysillallisen. Lapset hoitoon ja hetki ihan meille kahdelle herkulliselta vaikuttavan ruoan parissa☺

  January 11, 2017 at 12:55
 • Reply Elisa

  Synttärit olisi tulossa ja miehen kanssa olisi kiva mennä juhlistamaan niitä hyvän ruoan merkeissä ja ihan rauhassa kiireisen arjen keskellä :)

  Kahdella arvalla mukana.

  January 11, 2017 at 13:15
 • Reply Kristiina

  Upealta näyttää. Minun tyyppistä ruokaa! Kun kaveria käyn visiteeraamassa Jyväskylän maisemissa, niin tuonne! 3 arpaa!

  January 11, 2017 at 14:04
 • Reply Erika

  Ensi kesänä suuntaamme miehen kanssa lomamatkalle Espanjaan, joten italialaisista ruoista emme pääse tänä vuonna paikan päälle nauttimaan. Olisi kuitenkin ihana päästä syömään italialaiseen ravintolaan ja jos voittaisin lahjakortin, veisin mieheni syömään Trattoriaan vuosipäivämme kunniaksi! :)

  January 11, 2017 at 14:18
 • Reply Sari

  Trattoria Aukiossa on tullut vain käytyä pizzalla tai lounaalla, joten olisi kiva lähteä synttäripäivänä illallistamaan kunnolla :)

  January 11, 2017 at 14:26
 • Reply Taru-Tuuli

  Työskentelen syöpäyksikössä hoitajana ja pyrimme käymään työporukalla ulkona syömässä säännöllisesti. Tämä lisää yhteenkuuluvuutta työyhteisössä ja auttaa jaksamaan kiireisessä ja usein raskaassa työssä. Nämä yhteiset hetket toimivat myös työnohjauksena, joten välillä nauretaan, toisinaan itketään kyynelkanavat valtoimenaan. Tähän tarkoitukseen käyttäisin lahjakortin, koko porukan hyväksi!! Mukana myös fb: ssa.

  January 11, 2017 at 14:34
 • Reply Pulsu

  Vierailisin nälkäisenä.

  January 11, 2017 at 14:40
 • Reply Timo

  Jos sais vanhan ystävä porukan kasaan, niin olis hyvä syy vierailla ravintolassa.

  January 11, 2017 at 14:47
 • Reply Suvi

  Vierailisin esimerkiksi syntymäpäivänäni parin viikon kuluttua. Mutta syyksi riittää mielestäni pelkästään hyvä seura ja mukavan illan järjestäminen :)

  January 11, 2017 at 14:54
 • Reply Minnea/Minnean muruja

  Menisin Trattoriaan viettämään ihanan rentoa tyttöjeniltaa hyvän ruuan ja juoman merkeissä!
  Kahdella arvalla mukana, seuraan instassa :)

  Tunnelmallisia kuvia!

  January 11, 2017 at 15:04
 • Reply Erkki Hautaviita

  Veisin ystävättäreni syömään, viimeinkin.

  January 11, 2017 at 15:06
 • Reply Victoria

  Juhlavassa tilanteessa hyvässä seurassa.

  January 11, 2017 at 15:26
 • Reply pirjo

  Herkuttelemaan. 2 arpaa

  January 11, 2017 at 15:30
 • Reply Mamma

  Yllättäisin tyttäreni ja tarjoaisin herkuttelua jutustelun kera.

  January 11, 2017 at 16:00
 • Reply Anna

  Lauantai-illan ilona ??

  January 11, 2017 at 16:19
 • Reply Katja

  Trattoriassa haluaisin käydä brunssilla, eikös siellä sitäin ole? Seuraan Instassa!

  January 11, 2017 at 16:39
 • Reply Nanna Rintala

  Vierailisin trattoriassa jyväskyläläisen ystäväni kanssa, jota en ikinä muka ehdi tapaamaan.

  January 11, 2017 at 16:40
 • Reply Lukutoukkaa

  Lähtisin puolison ja apivanhempien kasvaa syömään ihanaa ruokaa meidän hääpäivänä ?
  Mukana 3 äänellä

  January 11, 2017 at 16:42
 • Reply Ansku

  Italialainen ruoka on ihanaa… Tyttöporukalla lähtisin viettämään rentoa iltaa :)

  January 11, 2017 at 16:49
 • Reply juhot

  tytär opiskelee jyväskylässä ja olisi kiva viedä hänet trattooriaan

  tykätty face sivusta

  January 11, 2017 at 16:52
 • Reply Justiina

  Veisin rakkaan ystäväni synttäri-illalliselle!

  January 11, 2017 at 16:52
 • Reply Hans

  Lomalla

  January 11, 2017 at 17:03
 • Reply Iitu

  Läheisten kanssa synttäreinä tai ihan muuten vain :) Yhdellä arvalla mukana.

  January 11, 2017 at 17:48
 • Reply MARIA IRENE NUMMINEN

  voi mitä herkkuja!! nam!!! tonne trattoria aukiolle pitää päästä!!!

  January 11, 2017 at 18:03
 • Reply Annika

  Yllättäisin avomieheni ja vietetään mukava ilta :)

  January 11, 2017 at 18:09
 • Reply Tanja

  Oi, olisi ihana mennä miehen kanssa tuonne herkuttelemaan. (Face)

  January 11, 2017 at 18:30
 • Reply Tutu

  MIEHENI, SISARENI JA HÄNEN MIEHENSÄ KANSSA

  January 11, 2017 at 18:51
 • Reply Stella

  Veisin hyvän ystäväni syömään. Seuraan Facessa ja Instassa.

  January 11, 2017 at 19:08
 • Reply Sumi

  Viikonloppuna :)

  Kokeilen onneani yhdellä arvalla.

  January 11, 2017 at 19:33
 • Reply Terhi J.

  Mukana 3 arvalla. Voisin käydä sielä jonain merkkipäivänä tai vaan piristyksenä ystävien tai miehen kanssa.

  January 11, 2017 at 19:47
 • Reply henna aittomäki

  mukana kihlajaispäivänä

  January 11, 2017 at 20:05
 • Reply Xeveliina

  Yllättäisin mieheni ja veisin hänet kerrankin syömään! :) Seuraajana Instagramissa ja Facebookissa.

  January 11, 2017 at 20:20
 • Reply teemu

  Enpä taitais missään tilanteessa. Liian syrjässä.

  January 11, 2017 at 20:27
 • Reply Katja

  Oon ollut kerran luokan kanssa tutustumassa Trattorian aamupala valikoimaan ja tykkäsin siitä kyllä kovasti, joten lähtisin varmaan uudestaankin herkuttelemaan maistuvalla aamupalalla! :)

  Kaksi ääntä, seuraan Facebookissa! :)

  January 11, 2017 at 20:32
 • Reply Terhi

  Ehdottomasti miesystävän kanssa vuosipäivänä, joka lähenee huhtikuussa joten tulisi otolliseen aikaan myös tuo lahjakortti :)

  Mukana 3:lla arvalla.

  January 11, 2017 at 20:45
 • Reply Miia

  Kun kaipaa hyvää ruokahetkeä hyvässä seurassa.

  Seuraan Facebookissa ja Instagrammissa (arvontahullumimmi).

  January 11, 2017 at 20:47
 • Reply Rölli

  Yllättäisin mieheni. Ollaan molemmat italilaisen ruuan ystäviä ja uusi italialainen ravintolahan pitää testata.

  January 11, 2017 at 20:51
 • Reply Tiia - Littlebigthings

  Olis ihana mennä just ystävien kanssa istumaan ja syömään rauhassa ja pitkän kaavan mukaan :)
  Kolmella arvalla mukana :)

  January 11, 2017 at 20:54
 • Reply satu lampinen

  Mieheni kanssa mentäisiin viettämään laatuaikaa

  January 11, 2017 at 21:00
 • Reply Ninni

  Veisin äitini synttäreille. 1 mukana

  January 11, 2017 at 21:04
 • Reply Miia

  Kuinka ihana arvonta sinulla täällä ❤ veisin ehdottomasti raskaana olevan parhaan ystäväni hemmoteltavaksi herkkulautasten ääreen, oikein pitkän kaavan mukaan! :) mukana kahdella arvalla, ig seurannassa!

  January 11, 2017 at 21:07
 • Reply Eppe

  Jonain merkkipäivänä puolison kanssa.

  January 11, 2017 at 21:10
 • Reply Suppa

  Vierailisin siellä hemmotellakseni itseäni, koska en ole kolmeen kuukauteen käynyt ruoka kauppaa kummemmassa. Ansaitsisin hemmotteluhetken ja hengähdys tauon työelämän virtaan.

  January 11, 2017 at 21:25
 • Reply Paula

  Menisin äitini ja tyttäreni kanssa ystävänpäivänä herkuttelemaan.

  January 11, 2017 at 21:51
 • Reply Tarja

  mukana yhdellä arvalla. Trattoria on omiaan juhlavaan tapahtumaan hyvässä seurassa, perheen, ystävien tai työkavereiden kanssa.

  January 11, 2017 at 21:58
 • Reply Ella Häkkinen

  Veisin poikaystävän yllätykseksi hänen syntymäpäivänään syömään! Olisi aivan loistava yllätys sillä olemme molemmat talialaisen ruoan ystäviä :)

  January 11, 2017 at 22:22
 • Reply Katri

  Syntymäpäiväni ovat tammikuun lopussa, joten silloin mentäisiin syömään pitkän kaavan mukaan! :) Trattoria on ihana paikka, jossa on tullut istuttua aiemminkin.
  (Seuraan sua instan puolella)

  January 11, 2017 at 22:36
 • Reply Hannnna

  Kolmella mukana. Veisin varmaan mieluiten äitin ja iskän syömään. <3

  January 11, 2017 at 22:48
 • Reply Jenna

  Veisin kaveriporukkani syömään! :)

  January 11, 2017 at 22:49
 • Reply J.T

  Yhdellä arvalla mukana.Trattoriaan poiketaan syömään kerrankin hyvin.

  January 11, 2017 at 23:20
 • Reply Anu Lukkarila

  Aviomiehen kanssa harvinaista laatuaikaa viettämään menisin….oli kyllä hyvää mainosta ravintolalle nämä sinun kuvat ja teksti….slurps..täytyy kai mennä tekemään leipä. Kaikilla kolmella tavalla osallistun tähän kisaan, tottakai!

  January 12, 2017 at 00:17
 • Reply Siinatar

  Veisin mieheni syömään =). Kolmella arvalla mukaan, seuraan FB:ssa ja instassa.

  January 12, 2017 at 00:29
 • Reply Mari

  Trattoriaan Englannista saapuvan ystävän kanssa, jota en ole nähnyt 8:aan vuoteen!

  January 12, 2017 at 00:35
 • Reply jari E

  yllättäisin kaverini viemällä hänet tuonne syömään. mukana yhdellä arvalla.

  January 12, 2017 at 01:25
 • Reply Niina-K

  Lähtisin käymään Jyväskylässä yli kolmen vuoden tauon jälkeen! Asuin siellä ennen ja olen halunnut pitkään käydä moikkaamassa mm. vanhoja työkavereitani. Menisin siis nostalgisoimaan kaupunkia ja tapaamaan tuttuja joita en ole nähnyt pitkään aikaan. Syöminen Trattoriassa illastaminen ei ainakaan huonontaisi reissua ;—) Kahdella äänellä mukana, seuraan Instagramissa.

  January 12, 2017 at 01:38
 • Reply Jessica Maunus

  1 arpa. Olen monta kertaa haaveillut pääseväni Trattoriaan, mutta hinta hirvittänyt liikaa. Aion kyllä ehdottomasti viimeistään loppukesästä käydä viimeisellä jäähyväisillallisella siellä puolison kanssa ennen ulkomaille muuttoa ja jätän jäähyväiset Jyväskylälle ja Suomelle.

  January 12, 2017 at 01:42
 • Reply tikkanen anja

  Kavereiden kanssa kuukausittaiseen illanistujaiseen

  January 12, 2017 at 03:29
 • Reply Harri

  Yhdellä mukana. Vierailisin siellä esim. juhlistamassa syntymäpäiviä.

  January 12, 2017 at 04:43
 • Reply Mirja

  Oih, veisin rakkaan aviomieheni hääpäivää viettämään juuri tuonne!
  Olisi kivan erikoinen, ennen kokematon paikka…..
  Tosi hyvät kuvat, kiitos!
  Herätti mielenkiinnon….

  January 12, 2017 at 06:36
 • Reply Sara rökman

  Perheen kanssa kävisimme herkuttelemassa juhlapäivänä. Seuraan IG:ssä ??

  Sara.rokman@gmail.com

  January 12, 2017 at 09:16
 • Reply Suvi

  Olen pian valmistumassa maisteriksi, ja sitä voisin käydä lähimpien ihmisten kanssa tuolla juhlistamassa :)

  Ainoastaan tätä kommentoimalla osallistun arvontaan.

  January 12, 2017 at 09:59
 • Reply Ilona Välimäki

  Avopuolison kanssa lähtisimme viettämään iltaa.

  January 12, 2017 at 10:30
 • Reply Siiri

  Menisin romanttiselle illalliselle :)
  3 äänellä mukana

  January 12, 2017 at 10:51
 • Reply Anna

  Veisin mieheni syömään, saataisiin kahdenkeskistä laatuaikaa jota lapsiperheessä on harvoin tarjolla. :)
  Kahdella arvalla mukana, seuraan fb:ssa.

  January 12, 2017 at 10:53
 • Reply Karin

  Kolmella mukana ? Perheen kanssa lähtisin nautiskelemaan.

  January 12, 2017 at 12:59
 • Reply Teresa S

  Minulla olis kohta synttärit. Olisipa ihana päästä syömään vaikka häämessujen jälkeen.. kahdella tai kolmella mukana..

  January 12, 2017 at 13:04
 • Reply Anne M.

  Yksi arpa. Mieheni kanssa voitaisiin käydä juhlistamassa tuolla jotain. :) Kivan oloinen paikka ja rakastan italialaista ruokaa!

  January 12, 2017 at 13:05
 • Reply anna s.

  3 arpaa :) Veisin ystävän syömään :)

  January 12, 2017 at 13:09
 • Reply hilkka

  Yksi arpa :) Yllättäisin miehen ja veisin hänet syömään :)

  January 12, 2017 at 13:57
 • Reply Maria

  En ole seurannut, ihan uusi tuttavuus.

  Äidin kanssa menisin syömään :)

  January 12, 2017 at 14:10
 • Reply Anne

  Näyttää niin herkulliselta! Menisin ystävien kanssa ihan vain istumaan iltaa ja syömään hyvin. :)

  January 12, 2017 at 14:20
 • Reply Jenni

  Ihan muuten vain :)

  January 12, 2017 at 14:40
 • Reply Kaisa

  Menisin Trattoria Aukioon kurssilaisteni kanssa avamaan kesäkauden 2017 ja juhlistamaan lukuvuoden päättymistä ensi touko-kesäkuussa. Olen mukana yhdellä arvalla.

  January 12, 2017 at 14:57
 • Reply Elli

  Menisin tietysti treffeille tai juhlistamaan jonkun läseisen saavutusta/muuta ilonaihetta :)

  January 12, 2017 at 18:07
 • Reply Anna

  Nam! Tupladeiteille kaveripariskunnan kanssa :)

  January 12, 2017 at 19:50
 • Reply Jenna

  Voisin vierailla siellä joskus kun Jyväskylään taas eksyn :) Kuulostaa kyllä ihan törkeän hyvältä, tuli nälkä lukiessa ja kuvia katsellessa :D

  Kahdella arvalla mukana, seuraan sua myös Instagramissa.

  January 12, 2017 at 20:24
 • Reply Essi antola

  Ihan vaan kavereiden tai perheen kanssa :) 3 äänellä mukana.
  Essi.antola@gmail.com

  January 12, 2017 at 20:24
 • Reply sippe

  kaverin kanssa

  January 12, 2017 at 21:20
 • Reply emppu

  ystävän

  January 12, 2017 at 21:21
 • Reply Ulpu

  Ystävän kanssa voisin lähteä herkuttelemaan.

  January 12, 2017 at 22:14
 • Reply Ilmari

  Kahdella arvalla mukana ja veisin vaimoni trattoriaaan syömään.

  January 12, 2017 at 22:24
 • Reply Ida Kiviluoto

  Oih miten maukas arvonta! :) veisin ehdottomasti rakkaan aviomieheni syömään, sillä yhteinen aika on ollut lähiaikoina todella säälittävän vähäistä.

  January 12, 2017 at 23:38
 • Reply Kirsi

  Arkena tai juhlapäivänä – italialainen ruoka maistuu aina!

  January 13, 2017 at 02:03
 • Reply Henna Juotasniemi

  3:lla mukana. Vierailisin mieheni ja minun suvun kanssa. Meillä kun on molemmilla pienet perheet ja tuntevat kaikki toisensa niin olis kiva koko köörillä istua syömään hyvää ruokaa ❤❤

  January 13, 2017 at 04:12
 • Reply Päivi Hannula

  Seuraan blogia ja kävisin ko ravintolassa ystävän kanssa sielläpäin vieraillessasi.

  January 13, 2017 at 04:33
 • Reply Tuula V

  Mieheni kanssa mentäisiin arkea piristämään.
  Mukana kolmella arvalla,seuraan FB:ssa ja instassa

  January 13, 2017 at 06:53
 • Reply Jarkko

  Työkavereitten kanssa iltaa istumaan ja syömään hyvin. Instassa seuraan

  January 13, 2017 at 10:14
 • Reply Maarit

  Äidin synttörit olisi aika täydellinen syy. :)

  January 13, 2017 at 14:09
 • Reply tiiu

  Mukana yhdellä! Jos joskus olisi Jyväskylään päin asiaa niin silloin voisin käydä ihan vaan huvin vuoksi.

  January 13, 2017 at 14:37
 • Reply Luissara

  Voisin iltaa istua ja syödä useissa eri tilanteissa . esim. miesystävälläni on helmikuun puolessa välissä synttärit niin veisin hänet yllätyksenä sinne, muutoin kun tapaisin pitkästä aikaa joitain ystäviä joita en ole pitkään aikaan tavannut jolloin voisimme istua iltaa ja syödä pitkän kaavan mukaan . Olisi oikein mieleinen palkinto koska olen suuri Italia-fani.
  Mukana 2 arvalla / seuraan blogiasi facebookin kautta .

  January 13, 2017 at 16:29
 • Reply Repukka

  Mukana arvalla,tykkään Fb:ssa

  January 13, 2017 at 16:39
 • Reply Ira

  Ooh, näyttää ihanalta! Tällaiset herkut maistuisivat toki aina, mutta erityisesti silloin kun haluan hemmotella itseäni ja puolisoani.

  January 13, 2017 at 17:16
 • Reply piitu

  Juhlisin synttäreitä! 1 arpa

  January 13, 2017 at 17:39
 • Reply tiiakar

  Oh tyttöporukalla syömään !

  kahdella arvalla mukana, seuraan ig:ssä :)

  January 13, 2017 at 17:47
 • Reply suba

  Syntymäpäivänäni :)

  January 13, 2017 at 23:53
 • Reply JennaO

  Meillä on pian vuosipäivä mieheni kanssa ja olisi enemmän kuin ihana juhlistaa sitä hyvän ruoan parissa! :))

  January 14, 2017 at 00:14
 • Reply tjja

  Ehdottomasti omana hääpäivänä, tänä vuonna tällä tuoreella avioparilla tulee 2 vuotta häistämme, ja olisi ihana illalla huoletta suunnata ravintolaan ja syödä listalta mitä ikinä mieli tekeekään ja nauttia jälkiruoaksi lasi aitoa champanjaa <3 . 2:lla arvalla mukaan, seuraan instagramissa.

  January 14, 2017 at 04:52
 • Reply Riikka

  Yhdellä mukana. Trattoria on mun lemppari, ja miehen kanssa haluaisin sinne rauhassa kahdestaan jonain lauantai-iltana. ?

  January 14, 2017 at 21:31
 • Reply Miukkis

  Trattoria Aukioon veisin arki-illan yllätyksenä nautiskelemaan oman rakkaan äitini, joka ansaitsee vain parasta :)

  January 15, 2017 at 00:27
 • Reply Tiia

  Ihana arvonta ! Tahtoisin viettää äitini kanssa laatuaikaa ja viedä hänet kunnolla syömään ulos. Ihminen, joka aina ajattelee ensisijaisesti muita itsensä sijasta ansaitsisi hemmottelua :) Yksi arpa minulle

  January 15, 2017 at 04:24
 • Reply Annika

  Veisin äitini syömään kanssani ravintolaan. Voisin edes osittain osoittaa kiitollisuuttani hänelle avuista ja tuesta, jota häneltä olen saanut vielä aikuisiässäkin.

  January 15, 2017 at 16:35
 • Reply Sara

  Juhlistaisimme Trattoriassa vuosipäiväämme avomiehen kanssa. Yhdellä arvalla mukaan.

  January 15, 2017 at 19:43
 • Reply Vipellys_

  Jos olisin siellä suunnalla, niin haluaisin lähteä viettämään tyttöjen iltaa muutaman äitiytyneen kaverin kanssa, joille voisin tarjota illan ulkona! Yksi ääni.

  January 15, 2017 at 22:30
 • Reply Katriina

  Merkkipäiväruokailu esim. synttäri tai hääpäivä. (Yhdellä arvalla mukana.)

  January 15, 2017 at 23:11
 • Reply Kaijal

  Veisin perheeni syömään. Kahdella arvalla mukana.

  January 15, 2017 at 23:18
 • Reply ansu

  yhdellä arvalla mukana, kavereiden kanssa lähtisin :-)

  January 15, 2017 at 23:27
 • Reply Erika

  Yhdellä äänellä mukana! Menisimme juhlistamaan kihlapäivää miehen kanssa.

  January 16, 2017 at 10:17
 • Reply Eveliina Henriksson

  Kolmella arvalla mukana ! Omat synttärit lähestyy joten viettäisin syntymäpäiviäni poikaystäväni kanssa kyseisessä ravintolassa !

  January 16, 2017 at 18:38
 • Reply Maijai

  Yksi arpa. Rentoa yhdessäoloa :)

  January 16, 2017 at 19:22
 • Reply Sami

  Hyvien ystävien seurassa

  January 17, 2017 at 13:40
 • Reply sarita

  Vaikkapa synttäreitä juhlien! 1 arpa!

  January 17, 2017 at 22:57
 • Reply heidil

  Kavereiden kanssa!

  January 18, 2017 at 11:53
 • Reply ansu88

  Juhlisin omia synttäreitäni!

  January 18, 2017 at 15:35
 • Reply mikkot

  Hyvien ystävien kanssa.

  January 18, 2017 at 21:51
 • Reply Oona

  Ystävät olisi kiva yllättää!

  January 18, 2017 at 21:55
 • Reply marjo66

  Hääpäivän vietto, ollaan muutaman kerran käyty Haraldissa = erilaisten makujen maistelua
  seuraan fb:ssa

  January 18, 2017 at 23:09
 • Reply ese

  Illanviettoon olisi kiva päästä!

  January 19, 2017 at 23:05
 • Reply viiviK

  Tämä olisi täydellinen valinta äitipuoleni 50-vuotis synttäreille, hän on todellinen italia fani :)

  Seuraan seka fbs että instassa!

  January 19, 2017 at 23:56
 • Reply kka1968

  Kaveriporukan kanssa illanistujaiset!

  Kolmella äänellä mukana :)

  January 20, 2017 at 01:54
 • Reply ninni

  Kavereiden kanssa synttäreitä juhlimaan!

  January 20, 2017 at 12:15
 • Leave a Reply