Follow:
Kauneus

419 – Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronitiiviste

Sain hetki sitten testiin uutukaisen Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronitiivisteen. Tästä on tullut aika vakkari mun ihonhoitorutiinissa iltaisin ja on korvannut kokonaan seerumin viran. Tiivisteitä, essencejä, on nykytrendin mukaan tarkoitus joko käyttää seerumin tilalla kuten minä olen tehnyt, tai vielä seeruminkin alla heti kasvoveden jälkeen.

Tykkään muistakin Bright Now Vitamin C -sarjan tuotteista joten lähdin kokeilemaan tätä mielenkiinnolla. Tämän nimittäin luvataan heleyttävän ja silottavan ihoa, etenkin keskittyen niiden ryppyjen ja juonteiden siloittamiseen ja ehkäisemään uusien syntyä. Suomalainen lakka ja C-vitamiini lupaavat heleyttä samalla kun kahden tyyppinen hyaluronihappo siloittaa.

Ihanan utuiseen oranssiin pulloon pakattu tiiviste on varustettu pipetillä, joka tekee siitä helpon annostella. Myöskin pullon suu on todella tiivis, joten tuotetta ei varmasti pääse valumaan hukkaan vaikka korkki olisikin hiukan löysemmin kiinni.

Itse tiiviste on melko juoksevaa eikä ollenkaan öljyistä ja tuoksuu todella ihanalle – lievästi appelsiinille ja todella raikkaalle. Tätä levittää todella mielellään ja pieni määrä tuotetta riittää koko kasvoille ja kaulalle. Testaamalla löytää omille kasvoille sopivan määrän.

Ihastuin tähän juurikin siksi, että se todella teki mitä lupasi. Iho on paljon kosteutetumpi jo nyt, vaikka olen käyttänyt tätä vain iltaisin muiden tuotteiden alla korvaten seerumini ja vain viikon verran. Odotan oikein innolla mitä tämä saa pidemmän jakson jälkeen aikaan! Suosittelen ehdottomasti jokaiselle iästä tai ihotyypistä riippumatta.

Samoihin aikaan tämän kanssa markkinoille tuli muitakin Bright Now Vitamin C -sarjan uutuuksia; Lumene Bright Now Vitamin C 360° Eye Treatment – 360° Korjaava silmänympärysvoide sekä Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Cream – Heleyttävä & ravitseva yövoide. Odotan suurella innolla että nykyinen yövoide & silmänympärysvoidekombo loppuu ja pääsen testaamaan näitä!

Käytättekö te seerumeita ja / tai tiivisteitä?
Share:
Previous Post Next Post

RELATED

12 Comments

 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Tämä on pakko kyllä jossain vaiheessa hankkia!
  P.s. Pari käyttökertaa silmänympärysvoidetta takana ja sekin vaikuttaa oikein hyvältä, pitää tuo yövoiteen matkakokokin jossain vaiheessa korkata :)

  February 8, 2016 at 06:27
 • Reply Hanna Voutilainen

  Hieno juttu, ne menee heti ostoslistalle kun nykyiset loppuu!

  February 8, 2016 at 07:02
 • Reply Ombre By Sara

  Tätä olisi kiva päästä kokeilemaan ja nähdä miten pärjää kalliimmille seerumeille. Lumenelta on viime vuosina tullut niin hyviä tuotteita että varmasti voisi pärjätä luksus seerumeillekin. Mun lemppareita on Lancome Genefique ja oon kokeillut myös yhtä Caudalien seerumia. :)

  February 8, 2016 at 08:15
 • Reply Hanna Voutilainen

  Tää on kyllä mun ihan ehdoton lemppari, ei mitään epäilystä. Hintakaan ei päätä huimaa, joten jää vakkarituotteeksi!

  February 8, 2016 at 09:49
 • Reply Jonna H.

  Käytän aamuin ja illoin, ihan ehdoton juttu. Kesällä kun iho ei ole kuiva, pelkkä seerumi saattaa aamuisin riittää meikin alle.

  February 8, 2016 at 10:53
 • Reply Hanna Voutilainen

  Sinä sen sanoit! :)

  February 8, 2016 at 11:03
 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Tämä on niin pirteä pakkaukseltaan ja kaikki kehuu, joten pitää itsekin testata joskus :)

  February 8, 2016 at 15:41
 • Reply Ella/Edgy Beauty-blogi

  Voi käkkyrä. Kyllähän mun on pakko ostaa tämä. Oon Maijan kanssa samoilla linjoilla, jo pakkaus on ihana.

  February 8, 2016 at 17:57
 • Reply ilona

  Itse oon joskus kiinnostunut tästä tuotteesta ihan vaan sen pirteän pakkauksen takia! En oo ikinä käyttänyt mitään Lumenen C-sarjan tuotteita tai muutenkaan mitään seerumeita, mutta kuulostaa kyllä hyvältä! Itellä niin kuiva iho, ettei kosteutuksesta oo varmaan ikinä haittaa :D

  February 8, 2016 at 18:03
 • Reply Hanna Voutilainen

  Suosittelen! :)

  February 9, 2016 at 16:48
 • Reply Hanna Voutilainen

  Mikäli yhtään harkitset niin ihan ehodottomasti!

  February 9, 2016 at 16:48
 • Reply Hanna Voutilainen

  Jep, kosteutuksesta ei voi koskaan olla haittaa! Itellänikin tämä oli vasta toinen tuone, ehdottomasti menee nuo uutuudet testiin!

  February 9, 2016 at 16:49
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.