Follow:
Hankinnat, Kauneus, Matkailu, Shoppailu

Video: Lontoon ostokset – HUPSISTA!

Juu, Lontoossa tuli shoppailtua. Meneillään oli ihan kivat alet melkein jokaisessa paikassa, jotka yhdistettynä siihen tarjoomaan joka Lontoossa on, sai pienen pään välillä pyörälle.

Lontoon ostokset

Primark luojan kiitos on melko edullinen paikka tehdä ostoksia. Toisaalta tälläinen kulutuskulttuuri harmittaa sillä tahtoisi laittaa ne rahat “kunnon” vaatteisiin, mutta etenkin jokapäiväisiä käyttövaatteita (jotka Lindexistäkään ostettuna ei kestäisi muutamaa vuotta enempää), olen antanut itselleni luvan Primarkista ostaa tässä rahatilanteessa. Saitteko ajatuksesta kiinni? Niin ja hei plussakokoiset ja leveäjalkaiset, Primarkista löytyy meille hyvin erikoisempaakin vaatetta ja kenkää!

Kosmetiikkaa tuli ostettua Bootsista, Superdrugilta sekä sitten vielä lentokentältä. Kuvassa näkyvässä Bvlgarin kassissa onkin reissun kallein ostos, mutta sellainen joka on tullut heti käyttöön ja josta saan edelleen aina iloa kun sen esiin kaivan. Kannattaa katsoa video jotta pääset selville siitä mikä tuo on ;)

Millaiset aleostokset teidän tuli tehtyä?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

5 Comments

 • Reply Katri

  No on kyllä aika paljon kaikkea :) Mä tilasin Ralph Laurenin laukun Zalandon alennusmyynniltä, mutta omaksi pettymykseksi laukun tekstuuri ei ollut aivan toivomaani ja kantokahvat turhan pitkät. Mutta koitan vielä katsella desinger bageja vaikka sitten kevään mallistoiden aleista :) perusjuttuja tulee kyllä ostettua helposti poistomyynneistä aina

  January 21, 2018 at 11:56
  • Reply hannamaria

   Kyllä vaan, ei kannata pitää mitään mistä ei tykkää! :) Toivotaan että löydät kivan laukun jostain!

   January 21, 2018 at 21:05
 • Reply Liese

  Kivat ostokset, fiilasin etenkin niitä sinisiä nilkkureita! :)

  January 23, 2018 at 09:34
  • Reply hannamaria

   Eikö ookkin ihanat :D

   January 23, 2018 at 11:01
 • Reply Kosmetiikan Suurkuluttaja

  Lontoo on kyllä mainio paikka ostosten suhteen! Sieltä löytyy ihan mitä vain. Tulee Lontoota ikävä :)

  January 23, 2018 at 16:45
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.