Follow:
Ajatuksia, Elämäntavat, lifestyle, Lookbook, Oma elämä

Kun ajatukset alkaa lyödä joutavaa

Ajattelin ensin, että teen inspiroivamman 10 x viikkojen kuulumiset tai jonkin muun erittäin blogosfääriin sopivan, raflaavan otsikon. Päädyin kuitenkin pitkästä aikaa kirjoittamaan ihan vain sieltä taatusta takaraivosta, joka ei (yleensä) petä pahemmin. On nimittäin olleet aikamoista haipakkaa viimeiset parit viikot ja on kerennyt tapahtua vaikka ja mitä.

Hanna Voutilainen syksy 2017 Hanna Voutilainen syksy 2017Hanna Voutilainen syksy 2017

Opintojen parissa on alkanut loppusuora, joka tuntuu deadline-määrissä ihan huolella.

Aivot on olleet kaiken uuden ja jännittävän oppimisen yhteydessä melkoista puuroa. Aina kun yhden deadlinen on saanut viimeisteltyä ja työn palautettua, kolkuttaa toinen jo ovella. Niin, ja usein vielä päällekäin pari isompaa työtä. Se oli jo alkusyksystä tiedossa että deadlinet tulee kasaantumaan näin joulun alle, mutta jotenkin siihen ei tänäkään vuonna ollut ihan täysin valmis.

Lontoon -reissun varaukset on ihan retuperällä, vaikka matka-agenda onkin hiukan jo auennut.

Meidän piti kerrankin olla ajoissa ja suunnitella ihan huolella varauksineen kaikkineen, että minne mennään esimerkiksi uuden vuoden aattona syömään. Tiedetään, vielä on reilu kuukausi tuohon h-hetkeen aikaa, mutta Lontoon kaltaisessa suurkaupungissa parhaat paikat viedään jo todella aikaisin ja early-bird -hintaiset paketit on jo menneet. Joten jos jollakulla on vinkkejä missä Lontoossa syödä kivasti, muttei liian fiinisti, saa heittää!

Hanna Voutilainen syksy 2017 Hanna Voutilainen syksy 2017

Kellot.fi on viimeinkin uudelleenlanseerattu, joten unettomat yöt loppui siihen.

Verkkokauppa jonka suomen aspaa ja somea hoidan, on viimeinkin uudelleenlanseerattu! Tätä on hierottu nyt jo ikuisuus ja ai että oonkin happy kun viimeinkin on takana tilausjärjestelmä joka toimii ja suuresti uutta valikoimaa (mm. Gucci, Inex, Oris ja niin poispäin). Vielä kun saadaan muutamat Suomessakin aika in olevat merkit valikoimiin (joita jo sisarkaupoilta löytyy) niin avot. Ja hei, nyt on muuten menossa Black Friday Week eli ostoksille hopihopi!

Harrastukset ja niille oleva aika hoi, missä olette!

Viimeisen kuukauden aikana ei ole ollut aikaa sitten millekään ylimääräiselle, kuten blogille. Tästä on nyt osa-aikatyön sijaan tullut lähiaikoina taasen enemmän harrastus, joka jää ikäväkseni jalkoihin palkkatöiden sekä koulun ohella. Rakastaisin meikata enemmän, testailla tuotteita suuremmalla tahdilla ja päästä kirjoittamaan kaikesta mielenpäällä olevasta mutta aika ei vaan riitä. Pikkujoulumeikkejäkään en ole kerennyt tehdä yhtäkään!

Yhteenkin postaukseen kun saa kulumaan useamman tunnin, joten sen pusertaminenkin lähiviikkoina on ollut melko raskasta. Tuotteita silti on tullut testattua ja yhteistyökuvioita sovittua ja en malta odottaa että tälläsen deadlinesuman helpottaessa pääsen taas nostamaan pelit ja pensselit kätösiin ja duunaamaan tätäkin enemmän!

Hanna Voutilainen syksy 2017 Hanna Voutilainen syksy 2017

Otin muuten eilen ihan extempore -rustokorun.

Niinjoo, tämä oli aika villi! Oon vuosia haaveillut rustokorun ottamisesta mutta jotenkin aina jänistänyt. Nyt kun Underground Jyväskylässä oli kuitenkin tarjous (sis. korun 25€) nostin ajatuksen esille sunnuntaina ja maanantaina kävelin sitten suoraan koulusta liikkeeseen ja neulan alle. Jos oisin lykännyt sitä yhtään pidemmälle, en tiedä olisinko ollenkaan ottanut. Ei muuten sattunut ollenkaan niin paljon kuin tatuointi, vaan kipu oli äkkiä ohitse. Tosin tuo jäätävä jomotus vielä jäi ja toivon, että tämä paranee suhteellisen nopeasti jotta pääsee taas nukkumaan tutulla vasemmalla kyljellä piakkoin!

Oivoi, eiköhän tämä taas tästä. Jotenkin tuntuu turhalta ajatuksenvirralta ja osa jopa valittelulta, mutta tälläisiä juttuja pyörii tällä hetkellä pään sisällä ja arjessa jatkuvasti. Ja no hei, mitä niitä omia ajatuksia sensuroimaankaan – sillä se arki ei ainakaan parane. Tällä viikolla on tiedossa kauden eka pikkujoulut ja ensi viikolla toiset, jospahan niiden kautta ainakin saisi päätä hiukan nollattua! Kuvat on muuten ottanut ihana Juulia S.

Moniko on huomannut pimeyden ja kiireen tässä lähiakoina vaikuttavan olotilaan?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

14 Comments

 • Reply Marjo

  Pimeyttä ei voi oolla huomaamatta. Aamulla 6 jälkeen kun hiivin koiran lenkille tekisin mieluummin mieli vain vetää peitto tiukammin ympärille. Onneksi nyt satanut lumi vähän edes valaiseen maisemaa.

  Tunnistan myös kiireen, joka ajoittuu aina loppuvuoteen. Jouluun valmistautuminen, työt, harrastukset, pikkujoulut jne. vievät aikaa ja kun pimeys vielä väsyttää niin välillä tuntuu sellaiselta oravanpyörältä.

  Ei minusta blogissa tarvitse olla vain siloteltua elämää vaan myös sitä normiarkea. Sulla on muuten todella magee keltainen villis. Tsemppiä pimeyteen ja kiireeseen!

  November 21, 2017 at 12:22
  • Reply hannamaria

   Sanopa muuta, välillä tuntuu kuin olisi aika pahassakin oravanpyörässä. Mukava kuulla että siloittelematonkin pinta riittää :) Tsemppiä myös sinne!

   November 22, 2017 at 19:36
 • Reply Noora Särkinen

  Itse on vähän samanlaiset fiilikset. Yritä nyt samalla ylläpitää blogia ja selvitä restonomiopintojen tuomasta deadline-sumasta, plus samalla käydä työharjoittelussa. Eipähän tarvitse miettiä, että mitähän sitä sitten tekis 😂

  November 21, 2017 at 13:05
  • Reply hannamaria

   Haha, no ei varmasti!

   November 22, 2017 at 19:36
 • Reply Tiia - Littlebigthings

  So feel you. Laskin just eilen et ennen joulukuun puoliväliä vielä seitsemän tehtävää :/

  November 21, 2017 at 13:30
  • Reply hannamaria

   Huhhuh mikä määrä, tsemppiä ihan hirmuisesti!

   November 22, 2017 at 19:36
 • Reply JonnaH.

  Pimeys on todellakin huomattu, tuntuu ettei herää ollenkaan, ja sitten onkin taas pimeää. :D

  November 21, 2017 at 13:59
  • Reply hannamaria

   No niinpä, en muistanut ollenkaan miten ankea tämä vuodenaika on!

   November 22, 2017 at 19:38
 • Reply NelliL

  Tosi suloisen värinen paita. Itsellä on ollut aika menoa ja melskettä tämä syksy ja sen vuoksi otankin aikaa itselleni, tapahtui sitten mitä hyvänsä.

  November 21, 2017 at 18:00
  • Reply hannamaria

   Kiitos, tykkään itsekin hulluna! Itselle oman ajan ottaminen on kyllä erittäin tärkeää :)

   November 22, 2017 at 19:39
 • Reply HeidiKaroliinaA.

  Pimeys vaikuttaa muhin todella vahvasti – tuntuu ettei ole voimia tehdä mitään.

  Tuo deadlinejen kasaantuminen on kyllä itselle niin tuttua – onneks omat alkaa olla takana päin.

  Tsemppiä!

  November 23, 2017 at 09:21
  • Reply hannamaria

   Sanopa muuta, jotenkin todella voimaton olo on kyllä koko ajan! Hyvä että jollain ne on jo ohitettu :)

   November 26, 2017 at 12:50
 • Reply Hanna-Mari

  Täällä on myös jäänyt kaikki ylimääräinen sivuun. Tuon kohta kuusi viikkoa vanhan vauvan kanssa menee kaikki aika. Ja se aika on kyllä ihanaa :)

  November 23, 2017 at 16:20
  • Reply hannamaria

   Oi että, tsemppiä vauvan kanssa!

   November 26, 2017 at 12:50

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.