Follow:
Kauneus, Saatua

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri + Hannamarian oma joulukalenteri!

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2017

Tänäkin vuonna järjestetään perinteinen Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri, johon osallistun itse jo kolmatta vuotta. Oon erittäin onnellinen että olen päässyt osaksi näin ihanaa bloggaajayhteisöä kuin kauneusbloggaajat! Meillä on ihanasti tapahtumia keskenämme ja vielä enemmänkin pääsisi olemaan osallisena, jos asuisi etelämmässä.

Tämä vuonna mukana ovat seuraavat bloggaajat & blogit:

1. KIDULT / 2. Kultainen kynsilakka / 3. Beauty Highlights / 4. Keyword: Love & In This Light / 5. Henna V / 6. Wasting Lifestyle & RiaG Beauty Blog / 7. Shopaholic Mom Life & The Domino Effect / 8. Dioriina / 9. Neiti Minttukihara / 10. Mizz Annie / 11. Blinger Shimmer & Divine / 12. Nena Sofia’s Nails / 13. The Queen of Glitter / 14. Smoky Eye Candy & Miss Aria / 15. Wohoo meikän vuoro! Vuorossa aika mahtava arvonta + alekoodi ;) / 16. Huulipunamania / 17. The Diary of a Shopaholic / 18. Hanna Julia & Charming Nails 19. Mennen ja tullen 20. Maria Glow & Elina K / 21. My personal galaxy & Jenni Janas / 22. Strokes of color / 23. Better Nail Day / 24. Yhteinen luukku!

Tämän yhteisen kalenterin lisäksi järjestän myös oman joulukalenterini!

Järjestän neljä eri luukkua tänne blogin puolelle ja suunnitelmissa on järjestää myös pieni arvonta tuonne Facebookin puolelle. Blogissa luukku aukeaa joka joulukuinen perjantai aina 22.12. asti, jolloin on vuorossa milloin mitäkin arvontoja ja alekoodeja. Arvontapalkintoina on mun suosikkeja sekä tuotteita, joiden takana voin seisoa sellaisilta verkkokaupoilta ja merkeiltä, jotka on vilahtaneet täällä blogissakin aiemmin.

Ohjeet ja osallistumisaika tulevat näkymään erikseen jokaiseen luukkuun. Yksi näistä luukuista on tuo 15.12. jolloin samassa on Kosmetiikkabloggaajien kalenteri myös. Muutoin luukut aukeavat 1.12., 8.12. sekä 22.22. Tuun näistä huutelemaan myös oman somen puolella, joten kannattaa laittaa nekin kanavat seuraukseen (Instassa @hannamariav, Facebookissa www.facebook.com/hannamariav). Saattaapi myös Youtubeen päätyä jotakin lisämateriaalia ;)

Ps. Nyt kun vielä muistan, niin KICKS -verkkokaupassa (affiliate-linkki) on tänään maanantaina 27.11. MAC-tuotteet -25%!! Tuo jos mikä on harvinainen ale.

Oletteko innoissanne kohta alkavista joulukalentereista?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

4 Comments

 • Reply NelliL

  Nämä erilaiset joulukalenterit on mahtavia :)

  November 28, 2017 at 08:25
 • Reply Niina / une petite life

  Kivan kuuloinen joulukalenteri! Mulle aika uus juttu, että miten tällainen bloggajaien joulukalenteri toimii, mutta pitääpä seurailla :)

  November 28, 2017 at 12:55
 • Reply Mari

  Mä oon kanssa tosi innoissani tästä kalenterista, odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea on tulossa :)

  November 28, 2017 at 20:11
 • Reply Annukka

  Kiva, että mukana on noin monta bloggaaja. Yhteistyössä on voimaa.

  November 29, 2017 at 09:14
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.