Follow:
Hiukset, Kauneus, Tuotearvostelut

KC Professional Color Mask Art Violet Amethyst -suoraväri

Sen jälkeen kun vaihdoin hiusvärini violettiin, on testilistalla ollut erilaisia suoravärejä joilla hoitaa väri kuosiin. Nyt testissä on KC Professional Color Mask Art Violet Amethyst -suoraväri, joka oli kiireessä huomattavasti helpommin saatavilla kuin Herman’s ja sen takia valikoitui seuraavaksi testilistalla. Herman’s Amazing Patsy Purpel -suoravärin esittelyn voit katsoa täältä ja pakko jo alkuun sanoa, että pidin siitä enemmän.

KC Professional Color Mask Art Violet Amethyst

KC Professional Color Mask Art Violet Amethyst -suoraväri

Koostumus 4/5

Tämä suoraväri on todella, todella ohutta sekä juoksevaa koostumukseltaan vaikkakin kevyesti geelimäistä. Levitin tämän itse ensin siveltimellä tyvestä latvaan asti pienissä, n. 2-3cm osioissa. Tuon jälkeen otin hiustupsun sormieni väliin ja hieroin suoravärin kunnolla hiukseen niin, että se pääsee kaikkialle. Tämän värin, kuten muidenkaan, kanssa ei todellakaan kannata säästellä, vaan antaa mennä todella runsaalla kädellä.

Itse pidän hiukan tönkömmän koostumuksen omaavista suoraväreistä, sillä tuntui että tälläisellä sottapytyllä tuotetta lensi valkoisille kaakelipinnoille välillä melko paljonkin. Tämä tuntui huomattavasti enemmän hoitotuotteelta kuin väriltä. Käytin muuten tähän pitkään ja paksuun tukkaani n. 2/3 putelista, joten yhden värjäyskerran hinta on n. 8-9€.

KC Professional Color Mask Art Violet Amethyst KC Professional Color Mask Art Violet Amethyst

Sävy 3/5 omaan mieleen

Sävy on kiva, mikäli sinulla on toiveena punertava violetti ja kaipaat enemmän pinkin sävyistä lopputulosta. Tuote on todellakin pigmenttistä, mutta itse sävy on hiukan liian lämmin tällä hetkellä makuuni. Olen violetin kanssa enemmän sinivioletti tyyppi, kuin tälläinen lämpösempi marjatyyppi.

Tiedän toki, että suoravärit tulisi levittää blondattuun hiukseen. Olen silti sitä mieltä, että vaikka toki pohjalla oleva oma väri vaikuttaa, näytti tuote pahvipakkauksessa sekä itse tuubissa saman sävyiseltä kuin Herman’s Professional Patsy Purple, joten olisin odottanut lähes yhtä viileää lopputulosta.

KC Professional Color Mask Art Violet Amethyst

Ennen

Tässä on ennen -tilanne. Väri on kulahtanut ja etenkin “etuhiuksissa” oli nähtävissä jo harmaanpunertava osio, samoin kuin koko muu kuontalo vaalennettuja latvoja lukuunottamatta on täysin haalistunut punaisen ja violetin sekoitukseksi. Tyvikasvukin edelleen vaivaa, mutta sille en itse ala tekemään mitään. Pahoittelut puhelinkuvasta, oli aikaa 2min ennen ovesta juoksua napata nämä kuvat!

KC Professional Color Mask Art Violet Amethyst KC Professional Color Mask Art Violet Amethyst

Jälkeen

Tässä on suoraan värjäyskerran jälkeen. Tällä kertaa muuten käytin hanskoja! Kuten näkyy, niin sävy on keskivälistä melko lämmin verrattuna latvaan, joka on imenyt itseensä Herman’sin Patsy Purplea. Tuote tarttui hyvin hiukseen ja on tavallaan ihan kaunis, enkä ole tuntenut itseäni oudoksi tässäkään sävyssä.

Pysyvyys

Sitten päästään tähän, mistä tuote saa eniten noottia. Siinä missä Herman’s pysyi hyvänä n. 5 pesua ennen haalistumistaan ja pärjäsin sillä useamman viikon (pesen hiukset 1-3 kertaa viikossa, vaahdotan kahdesti ja pesun & huuhtelun teen viileällä ja/tai kylmällä vedellä), tämä tuote kulahti melko ilkeästi jo ensimmäisen pesukerran jälkeen ja toista pesukertaa en todellakaan odota innolla. Pelkään nimittäin että olen tasan samassa pisteessä kuin ennen värjäystä. Väriä on vielä kyllä jäljellä, mutta intensiivisyys tai tasaisuus on hiuksesta kadonnut kokonaan.

Saatavuus

Tuotetta on saatavilla ihan perus Prismoista lähtien (hinta muistaakseni 14€ luokkaa paikallisessa Prismassa) sekä monista paikallisista KC Professionalia myyvistä pisteistä. Villikiharassa tämä maksaa 12,90€, Sokoksilla en ole vielä nähnyt. Päivitän tähän sitä mukaan kun löydän paikkoja joissa tätä on – ja toki niitä saa kommentteihin kertoakin!

Ostaisinko uudelleen?

Kylläh, jos olisin nopean värin tarpeessa. Tämä on ihan OK -tuote, mutta kaipaisin pitkäikäisempää elämää tältä tuotteelta. Värjäysprosessi vie kuitenkin aikaa (itse käytin koko sessioon viimeksi 2h vaikutusaikojen kanssa), joten tuloksen haluaa kyllä jonkin aikaa pysyvänkin. Hinta pyörii siinä samassa, missä muut suoravärit. Koko purkki ei päähäni mennyt, joten todennäköisesti käytän lopun pois laimennettuna hoitoaineeseen. Mietin muuten, että onko kyseessä uusittu tuote Color Mask Paintista jossa sävyn pitäisi olla viileämpi?

Onko teille tämä KC Professionalin Color Mask Art -sarja tuttu?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

8 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Itse en ole näiden kanssa tuttavuutta tehnyt, tulikin tästä postauksesta mieleen, että yksi korkkaamatonkin suoraväri odottelee jemmoissaan – voisi vapun kunniaksi kokeilla kuinka pinkit hiukset sillä saisi aikaan :D

  April 19, 2018 at 09:09
  • Reply hannamaria

   Nämä vaikuttavat melko uusilta tuotteilta vielä, sillä en ole löytänyt myyntipaikkoja verkostakaan kovinkaan montaa :D Kokeile ihmeessä ja postausta sitten tulille!

   April 20, 2018 at 13:14
 • Reply Maisa80

  Itse värjäytän hiuksiani vain kampaajalla, joten en ole tutustunut kyseisiin tuotteisiin. Kivalta näyttää väri hiuksissasi! :)

  April 19, 2018 at 19:52
  • Reply hannamaria

   Kiitos! Mullakin jossain vaiheessa on tämä taasen tavoitteena, mutta rahatilanne on lähiaikoina estänyt säännölliset kampaajakäynnit.

   April 20, 2018 at 13:16
 • Reply Klarakk

  Mulla on niin tylsä mutsitukka että ei oo kokemusta mutta oon haaveillu jostain villeistä latvoista! Kokeilisin mielelläni just jotain tämmöstä kunnon tuotetta kun niitä markettihalpiksia :)

  April 19, 2018 at 20:15
  • Reply hannamaria

   Tuollainen pelkän latvan muutos voisi olla todella kivaa vaihtelua ja ei välttämättä olisi liian villi!

   April 20, 2018 at 13:16
 • Reply tuulanneli

  Nämä suoravärit ovat minulle ihan uusi tuttavuus. Olen aina värjännyt hiukseni kampaajalla. Nyt olenkin vaihtanut ekokampaajalle.

  Todella upea lopputulos!

  April 19, 2018 at 20:38
  • Reply hannamaria

   Kiitos! Suoravärit vaikuttavat edelleen monelle olevan vieras asia, vaikka niitä on ollut markkinoilla iät ja ajat!

   April 20, 2018 at 13:17

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.