Follow:
Ajatuksia, Elämäntavat, Hyvinvointi, Juhlat, lifestyle, Oma elämä, Oma tyyli, Rakkaus ja suhteet

It’s my Birthday!

hannamaria Birthday Girlhannamaria Birthday Girl hannamaria Birthday Girl hannamaria Birthday Girlhannamaria Birthday Girl

Hurray minä 23v!

Mittariin pamahti taas vuosi lisää eikä kauaa ole sinne, missä ollaan lähempänä kolmeakybää kuin kahta. Juhlittiin avokin, Jullin, kanssa jo viime perjantaina, kuten kerroin arkikuvahaastepostauksessa aiemmin tällä viikolla, joten pippaloita ei sen kummemmin ole tiedossa.

Viettiin meikän synttärit ihan mahtavalla tavalla ensin syömällä kuuden ruokalajin illallinen Pöllöwaarissa ja sen jälkeen jatkaen iltaa Eppu Normaalin Kosketuksessa -konsertissa Paviljongilla. Pyysin miehekkeeltä syntymäpäivälahjaksi ainoastaan tuota keikkaa Paviljongilla, joka osoittautui paremmaksi kuin pystyin kuvitella. Mukana oli ikivihreitä sovitettuna akustiseen muotoon ja setissä oli mukana paljon biisejä, joita en ollut koskaan kuullutkaan.

Virallinen päivä on siis tänään ja pakko ottaa hetki pohtiakseen sitä, mitä tuleva vuosi toivottavasti tuo tullessaan. Aion ainakin jaksaa palloitella liikuntaa, koulua ja töitä parisuhteen kanssa mahdollisimman hyvin unohtamatta blogia ja muuta huvia, pyrin pitämään arjen sellaisena että maanantai-aamuna ei suoraan sanoen vituta nousta sängystä ja koitan tässä sivussa laihduttaa kertynyttä elopainoa parhaani mukaan pois. Odotan myös suuresti mahdollista uuden vuoden reissua, jonne säästäminenkin on jo hyvässä vauhdissa.

Aion siis jatkaa arkea melko samaan tahtiin toivoen, että selkäongelmat eivät pahene entisestään. Arki on tällä hetkellä mukavaa ja tälläiset pienet juhlat silloin tällöin vain piristävät, vaikka fiilis ei miksikään muutukaan kun vuosia täyttää! Vielä kun pääsisi hiukan useammin ulos syömään oikeen kunnolla ;)

Millaiset synttärit teillä on lähiaikoina olleet?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

6 Comments

 • Reply Ninni

  Itse täytin tammikuussa 40 eli mahtavaa synttäriä sinulle! <3

  February 17, 2017 at 09:21
  • Reply hannamaria

   Kiitoksia! Ja onnea myös sinne!

   February 17, 2017 at 11:17
 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Paljon onnea! :)

  February 17, 2017 at 13:13
  • Reply hannamaria

   Kiitoksia! :)

   February 18, 2017 at 17:26
 • Reply Annieveliina

  Onnea vähän myöhässä! :) Kuulostaa ihanalta tuo miten ootte viettäny sun päivää!

  February 18, 2017 at 14:29
  • Reply hannamaria

   Kiitos! Ja oli kyllä aika ihana, mies vielä eilen yllätti kukilla ja toisella lahjalla :)

   February 18, 2017 at 17:27

  Leave a Reply