Follow:
Kauneus, Saatua

Instagram -arvonta: Nyx Professional Makeup Lippie Countdown -joulukalenteri

Lippie Countdown -joulukalenteri

Halusin hei tulla ihan vaan nopeasti muistuttaan ihanasta arvonnasta!

Sain nimittäin Instagramini (@hannamariaw) puolelle arvottavaksi upean ja kysytyn NYX Professional Makeup Lippie Countdown -joulukalenterin. Oon niin ihastellut tätä kalenteria pitkään ja miettinyt, että tarvitsenko sitä itse todella ja tullut tulokseen, että omistan niin paljon huulimeikkejä että pistetään kalenteri arvottavaksi!

Aika osallistua siis meikäläisen Instagramissa on 23.11. klo 23.59 asti, jotta saadaan vielä tää Lippie Countdown -joulukalenteri-paketti perjantaina eteenpäin ja se oikealle omistajalleen ennen joulukuun alkua. Tarkemmat ohjeet ja ehdot löytyy myös tuosta arvontakuvasta.

Ja nyt jos joku tahtoo varmistaa että tuon kalenterin itsellensä saa mutta pelkää että arpaonni ei suosi, listaan tähän alle muutamat ostopaikat joista sen voi tilaukseen pistää. Mikäli ostat tuotteen näiden linkkien kautta, saan siitä affi-komission jonka pistän blogin kuluihin ja sen kehittämiseen :) Stockmann.com / House of Brandon / Cocopanda.fi

Niin ja pisst! Jos sulle tai vaikka elämäsi miehille ei kosmetiikkakalenterit ainoastaan nappaa, tutustu myös Miesten joulukalenteri -postaukseen jonka tein aiemmin tänä syksynä.

Onko teillä jo jonkinlaiset joulukalenterit?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

8 Comments

 • Reply Minna M

  Minä olen käyttänyt tänä vuonna ennätyssuuren rahamäärän joulukalentereihin. Tähän mennessä olen ostanut omille lapsille Barbie, Lego, Lego Friends ja suklaakalenterin. Lisäksi olen ostanut pari kuvakalenteria. Ehkä en osta enää yhtään, mutta josko arpaonni suosisi…

  November 22, 2017 at 18:25
  • Reply hannamaria

   Meilläkin on tänä vuonna käytetty ihan julmettu määrä! Toivotaan, kannattaakin laitella kommenttia instan puolelle jotta osallistut! :)

   November 23, 2017 at 19:44
 • Reply NelliL

  On kyllä kivan näköinen kalenteri. Lapset vain saavat kalenterit, sen mukaiset mitkä haluavat. Eli nuorin haluaa Lego kalenterin ja vanhempi sitten Kinder-kalenterin.

  November 22, 2017 at 19:19
  • Reply hannamaria

   Mukava kuulla että lapsillekin hommataan hiukan erikoisemmat kalenterit!

   November 23, 2017 at 19:44
 • Reply marja liljeström

  En halua sokkona mitään huulimeikkejä ajelehtimaan nurkkiin. Kiva idea niille, jotka tykkäävät yllätyksistä. Ja tuohan se joulun tuntuakin.

  November 22, 2017 at 19:46
  • Reply hannamaria

   Onneksi kisaan ei tartte osallistua jos ei se tunnu omalta XD Joulukalenterit ainakin itsellä ovat mukana osaltaan tuomassa joulufiilistä.

   November 23, 2017 at 19:45
 • Reply Minnea/Minnean muruja

  Jes, olen käynyt kärppänä osallistumassa arvontaan :D Tää ois niin mun unelmakalenteri! Siis Lumenen jälkeen. Päädyinkin ostamaan Lumenen ja haaveilemaan tästä NYXin kalenterista!

  Toivotaan, että onni suosisi arvonnassa! Katsoin tän unboxing videon, ja tulin vain entistä vakuuttuneemmaksi, että tää ois mulle hyvä :D

  November 22, 2017 at 22:33
  • Reply hannamaria

   Mukava kuulla! Lumene ois kyllä ollut unelma, päätin ite skipata kuitenkin kun iso osa tuotteista jo tuttuja! Ite en ole edes tästä unboxingia katsonut vaikkei se itselle jää, en halua pilata ylläriä :D

   November 23, 2017 at 19:46

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.