Follow:
Ajatuksia, lifestyle, Matkailu, Muoti, Oma elämä

INSTAFEED 1/2018

Tein näitä Instafeed -postauksia viime vuonna jonkin verran ja loppuvuodesta ne jotenkin jäivät. Olen kuitenkin tykännyt hiukan kerrata mennyttä kuukautta kuvien ja Instagramin (hannamariaw) feedin kautta antaen ajatuksen vain juosta. Siispä jatketaan viime kuun merkeissä!

@hannamariaw

Pohjalla olevat kolme aloittivat tämän kuun, sillä Tammikuu otettiin vastaan Lontoossa! Ai että muistelenkin tuota reissua lämmöllä ja kaipaan joka päivä niin kovasti takaisin suurkaupungin sykkeeseen, noille vanhoille kadulle ja ressittömään aikaan. Jos et ole vielä meidän Lontoon reissulla hypännyt mukaan, kannattaa tehdä se tämän videon kautta.

Se oli ihana viikko se. Ja se sisälsi shoppailua (ostokset muuten esitelty), bubeja, bubiruokaa, museoita sekä hirveän määrän kävelyä. Tuo Calvin Kleinin kassikin (alin kuva keskellä) on muuten jo ainakin 6 vuotta vanha ja se päätyy lähes aina matkalle mukaan. Siinä on sekä pitkä hihna että kantokahvat, se on sopivan mallinen ja tukeva, kestää vettä melko hyvin ja sopii kaiken kanssa.

Muuten kuu on mennyt mm. KICKS -verkkokauppapurnauksen parissa, totutellen taasen koulunkäyntiin (ihmeesti sitä saakin aivot nollattua 4-5 viikon lomalla) ja miettien, että mistä sitä repisi rahoja kevään menoihin. Meinaa töissä olla hiljaista, mutta onneksi kohta pitäisi valoisampien päivien koittaa. Lumenen tehotuotteistakin tuli kirjoitettua, samoin kuin aloitettua uusi sarja: Meikkivoidemaanantai!

Myös kesätyöasiat ovat olleet suuresti mielessä ja tahtoisinkin päästä “oman alan” kesätöihin. Näin ollen kaipaisin kesätyötä markkinoinnin, brändäämisen tai vastaavan parista, mutta nämä meinaavat a) olla kiven alla ja b) suuntautua pääkaupunkiseudulle. Pääkaupunkiseudussakaan ei sinänsä ole vikaa, mutta kesä siellä ja mahdollisesti syksy vaihdossa voisi olla melko hankala talouden kannalta.

Nii ja hei, jos joku tarvitsee digi- tai painotuotteita, valokuvausjeesiä tai sometyyppiä, give me a call! Freelancer -juttuja kaipaisin tälle vuodelle ehdottomasti lisää. Portfolio (hiukan keskeneräinen vielä tosin) löytyypi täältä. 

Blogijuttujen tiimoilta en oikein osaa sanoa mitään uutta. Ajatuksia tehtävistä meikeistä, motia kirjoittamiseen ja kuvaamiseen on mutta jotenkin tuntuu hankalalta saada aikaiseksi enemmän kuin kaksi postausta viikossa. Olenkin nyt antanut itselleni aikaa ottaa hiukan “lungimmin” ja katsoa mihin tämä vie. Toivon kuitenkin että jaksatte siellä pysyä vielä ja teitä kosmetiikka-aiheiset jutut kiinnostaa :) Ja jos juttuideoita on josta haluatte kuulla, saa ne jättää tuohon alas.

Millainen teidän alkuvuosi on rehellisesti ollut?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

5 Comments

 • Reply Maisa80

  Kivoja kuvia sulla instassa! :) Tammikuu oli ihan jees kuukausi mm. tapasin kuun lopussa yhden ystävän kanssa Tampereella. Oltiin Tornissa yötä ja käytiin mm. museokeskus Vapriikissa. Nyt on kamala poskiont.tulehdus! :(
  Toivotaan, että löydät mieleisesi kesätyöpaikan! :)

  February 7, 2018 at 10:12
 • Reply Minna

  Lontoo on niin ihana kaupunki! Näyttää tutulta tuo alin oikeanpuoleinen kuva, onko Notting hillistä? :)

  February 7, 2018 at 10:18
 • Reply marja liljeström

  Vuoden alkupuoli on rehellisesti sujunut mukavasti. Lukuun ottamatta flunssaa ja ihottumaa.

  February 7, 2018 at 10:41
 • Reply Kosmetiikan Suurkuluttaja

  Nyt alkuvuonna on ollut paljon hommaa sekä töiden että opiskelujen puolesta ja olen myös suunnitellut ihanaa reissua kesälle :) Kylmiä ilmoja olen myös kauhistellut :(

  February 7, 2018 at 13:40
 • Reply Joanna Sormunen

  Minun vuoteni alkoi kiireisesti. Toisaalta oli todella upeaa, olin tammikuun reissussa ensin Chilessä, sitten Paraguayssa ja ehdin vielä piipahtaa 12 tuntia Argentiinassa, Buenos Airesissa kotimatkalla. Kaikki kolme olivat maita joissa en ollut koskaan käynyt joten kamera täyttyi kuvista ja mieli muistoista. Samalla sain tehdä työtäni, olla mukana kouluttamassa ihmisiä Raamatun tarinoiden kertomisesta oraalisille oppijoille. Ihan mielettömän upeaa siis.
  Toisaalta reissaaminen, lentäminen, vieraissa ja lattialla nukkuminen, kuumuus (eteläisellä pallonpuoliskolla on kesä ja Paraguay on kuumin maa jossa olen ikinä käynyt) ja perheessä erossa oleminen vei veronsa. Joten nyt olen vain nauttinut kotona olemisesta ja perheen kanssa ajan viettämisestä.

  February 7, 2018 at 19:38
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.