Follow:
Hankinnat, Kauneus, Meikit, Saatua, Tuotearvostelut

HIT & MISS: Toukokuu 2017

Hit & Miss Toukokuu 2017

Lähes puolessa välissä kuuta on vielä ihan OK tehdä viime kuukauden Hit & Miss -suosikit, eikös? No joka tapauksessa, viime kuussa kokeilin paljon kaikkea uutta mutta jotenkin sellaisia suosikiksi nousseita tuotteita oli vähän, eivätkä nämäkään nyt esillä olevat ole all time favoriteja, mutta olivat viime kuussa eniten käytössä ja hyviä tuotteita noin muuten. Tosin viime kuun Miss -tuote oli taas sitten ihan omaa luokkaansa, eli todella super-Miss. Löydät edellisten kuukausien postaukset tagin Hit & Miss -alta.

Hit – Suosikit

Hit & Miss Toukokuu 2017

Lumene CC-voide tuli tämän kevään bloggaajien Bette Boxissa ja olen nyt kesän kynnyksellä sen viimeinkin korkannut käyttöön sävyn ollessa itselleni aavistuksen sopivampi. Se on vieläkin hitusen liian tumma vaikka Fair onkin, mutta nyt tämän saa jo häivytettyä nätisti. Erittäin hyvä juuri sellaiseen pieneen freesaukseen jota iholle kesällä arkena kaipaan, varsinkin niinä päivinä kun pyöräilen töihin enkä tahdo liiaksi laittaa meikkiä, mutten meikittäkään tahdo mennä.

Vita Liberata Trystal itseruskettava aurinkopuuteri oli todella uusi ja erikoinen tuttavuus. Sain tuotteen testiin jokin aika sitten ja vaikka on pakko sanoa että en itseruskettavia ominaisuuksia ole vielä tähänkään päivään mennessä huomannut ja puuteri sentään on ollut käytössä useamman viikon, on se silti upea aurinkopuuteri.

Smashbox Always on Gel Liner sävyssä Fishnet on osoittautunut todella hyväksi arkimeikin viimeistelijäksi. Käytin kyseistä tuotetta videossa Arkimeikki silmälaseille ns. tightline -kynänä ja siitä lähtien se on ollut lähes päivittäisessä käytössä joko tuossa tarkoituksessa tai ihan perinteisenä rajauksena yläluomella. Lisää Smashboxin tuotteista ja historiasta täällä.

Real Techniques Bold Metals -kokoelman poskipunasivellin on ollut käytössä viime kuussa yhdessä Vita Liberatan itseruskettavan aurinkopuuterin kanssa. Koin tämän todella hyväksi siveltimeksi aurinkopuuterin levittämiseen etenkin mikäli laitoin aurinkopuuterin normaalin varjostuksen päälle häivytellen sitä samalla. Tämä sivellin ei ole liian tiivis, mutta sillä saa erittäin intensiivistä sekä hentoa jälkeä riippuen levitystavasta. Oiva sivellin ja yksi mun lemppareita!

Miss – Inhokit

Hit & Miss Toukokuu 2017 Hit & Miss Toukokuu 2017

Clinique High Impact -ripsiväri oli kyllä ihan juuei -tuote. Haluaisin todella tykätä tästä, mutten saa sillä yhtään ripsiini tuuheutta enkä sen suuremmin pituuttakaan. Ainut mitä tuote tuo, on erottelevuutta ja sävyä ripsiin, mutta siihen se jääkin. Itselläni on tästä pieni näytepaketti, jonka nyt kuitenkin käytän loppuun niinä päivinä kun tiedän ettei ripsiväriltä vaadita paljon tai sen valumisesta ei tarvitse huolehtia. Nimimerkillä vesisade, pyöräily ja tämä ripsiväri eivät ole hyvä yhdistelmä.

Millaisia oli teidän viime kuun suosikit ja inhokit?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

8 Comments

 • Reply Minnea/Minnean muruja

  Toukokuuss ostin uuden Lumenen ripsarin, ja se oli kyllä hyvä! Samoin tykkäsin toukokuun Bette Boxin mukana tulleesta Got2be kuivashampoosta. Huteja ei tule äkkiseltään mieleen.

  June 14, 2017 at 20:12
  • Reply hannamaria

   Munkin pitäis itse asiassa korkata just uus Lumenen ripsari, niiden True Mystic on mun all time favorite.

   June 15, 2017 at 17:40
 • Reply Krissu H

  Tuo sivellin näyttää todella hyvältä! :) Tykkään kovasti omista Real Techniquesin siveltimistä ja voisi jossain vaiheessa hankkia hieman lisäystä kokoelmaan. Ja haluaisin oppia käyttämään aurinkopuuteria, mutta jotenkin tuntuu, etten saa sitä sopimaan omaan meikkiini mitenkään. :D

  June 14, 2017 at 21:50
  • Reply hannamaria

   RT:n siveltimet on kyllä tosi ihania! Kannattaa aloittaa pienesti ja etsiä vaikka ohjeita joilla etsiä se oikea paikka aurinkopuuterille omalla kasvojen muodolla :)

   June 15, 2017 at 17:42
 • Reply Nina / Monta syytä rakastaa

  Kuulostaa hauskalta toi itseruskettava aurinkopuuteri, mutta mä pystyisin kokeilemattakin veikata ettei se toimi ja ilmeisesti siis ei :) Kaikenlaista…

  June 15, 2017 at 07:38
  • Reply hannamaria

   Hahah joo, olisin niin toivonut että se ees pikkasen toimii mutta eip!

   June 15, 2017 at 17:43
 • Reply Piiku

  Lumenen CC voide on mulla kesäkäytössä. Sekoitan sitä Lumenen shimmeriin ja kosteusvoiteeseen ja sipaisen aina jaloille. Tulee aivan ihana kiilto ja sitten vähän tasoittaa väriä jaloissa. En halua solariumissa tai auringolla pilata ihoa niin tämä kombo pelastaa taatusti. Ja on kauniit kesäsääret. Joten ehdottomasti huipputuote!

  June 15, 2017 at 17:26
  • Reply hannamaria

   En ookkaan koskaan kuullut että sitä käytetään näin! Miksipä toisaalta ei, ei missään rajata että pitäisi pysyä vain kasvojen alueella!

   June 15, 2017 at 17:44

  Leave a Reply