Follow:
Ajatuksia, lifestyle, Lookbook, Matkailu, Oma elämä

Helsinki, Tallinna, Jyväskylä, mitä näitä nyt on

Helou! Tällä hetkellä on vieläkin hiukan nuutunut olo parin päivän reissusta etelään. Käytiin siis kourallisen kauneusbloggaajaporukan kanssa päivän reissu heittämässä Tallinnaan viime lauantaina, mutta nohevana tyttönä lähdin oikein parin päivän reissulle viettäin perjantain jo etukäteen Helsingissä. Parin päivän aikana tulikin käveltyä lähemmäs parisenkymmentä kilometriä uusilla kengillä, josta kantapäät ei tällä hetkellä kiitä!

hannamaria helsinki plussizehannamaria helsinki plussizehannamaria helsinki plussize

Kirjoitan reissusta vielä erikseen ja tulette näkemään myös upean hotellihuoneen sekä kuulemaan pitkästä aikaa kunnon hotelliarvostelun. Kuvasin myös reissulta reissuvlogin tyyppistä videota, jonka senkin tulette näkemään lähiaikoina. Jaettiin huone myös pe-la yön ajan Maria Glow -blogin Marian kanssa, jolloin myös kuvattiin molempien kanaville videota aiheella 40 kysymystä kauneudesta – puolet tulee tänne ja puolet tulee löytymään Marian kanavalta!

Sunnuntai meni tehokkaasti kahdeksan tunnin työpäivää viettäessä muutaman tunnin yöunilla, sillä olin vasta neljän aikaan nukkumassa sunnuntaina aamuyöstä. Jullille kiitos että sain kuitenkin mennä autolla duuniin ja jouduin heräämään vain 20 minuuttia ennen töihin lähtöä. Olo onkin siis näiden päivien jälkeen vielä melko nuutunut, mutta tänään koska sää ei suosi pyöräilijää, on vakaana aikomuksenani päästä salille.

hannamaria helsinki plussize hannamaria helsinki plussize

Kuvat: Liese

Kuvissa näkyy tän hetken uudet suosikkikengät, jotka ei tosin pääse materiaalinsa ja viimeistelynsä puolesta oikeuksiin näissä kuvissa. Jalassa on myös jokakesäiste lempparishortsit, joita ei vieläkään ole tarvetta uusia sillä ne eivät ole kulahtaneet ollenkaan – joku saattaa muistaa nuo housut asukuvista pari vuotta ja parikymmentä kiloa sitten.Lasitkin on muuten ihan uudet, niistäkään en ole kerennyt vielä kirjoittaa enempää! Ompas nyt kertakaikkiaan juttuja rästissä… Ensi kuu on kuitenkin taas osariduunia joten eiköhän sitä silloin viimeistään juttuja tule kirjoitettua ihan urakalla!

Millaisia juttuja teidän Juhannusviikkoon kuuluu?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

10 Comments

 • Reply Minnea/Minnean muruja

  Sopiipa tosi kivasti tuo vihreä seinä tuohon sun punaiseen hiusväriin! Muutenkin tosi kauniit kuvat!

  Mun juhannusviikkoon kuuluu lähinnä töitä ja pakkailua juhannusreissua varten. Mutta juhannukselta alkaakin sitten loma! Jee!

  June 20, 2017 at 15:07
  • Reply hannamaria

   Kiitos! :) Hyvää lomaa!

   June 23, 2017 at 10:58
 • Reply Maria / Maria Glow -blogi

  Kiitos vielä seurasta! <3 Oli ihan hirmuisen kivaa :)
  Mulla juhannusviikkoon kuuluu neljän tunnin estekurssi ratsailla ja viel yksi päivä töitä ja sen jälkeen koittaa neljän päivän ansaittu vapaa!
  Sun reissupostausta odotellessa ^_^ Oma tulee ulos huomenissa!

  June 20, 2017 at 16:39
  • Reply hannamaria

   Kiitos itselles! Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta!

   June 23, 2017 at 10:58
 • Reply Elina // Vauhtihirmun elämää

  Onpa mukavan näköiset silmälasit! Sopii sulle ihan todella hyvin :)

  Minun juhannukseen kuuluu lähinnä sukulaisten luona oleilua ja syntymäpäivätkin osuu tälle viikolle :)

  June 20, 2017 at 20:41
  • Reply hannamaria

   Kiitos! Erittäin hyvänkuuloinen suunnitelma :)

   June 23, 2017 at 10:59
 • Reply marja liljeström

  Moi, vaikutti aika rankalta reissulta. Noiden yöunien suhteen. Olen lähdössä tyttäreni kanssa tyttöjen-Tallinna reissulle kahdeksi päiväksi Tallin Viimsi spa&waterpark kylpylään. Monia hoitoja ollaan varattu. Odotan mielenkiinnolla hotelliarvosteluasi. Kiva nähdä, miten sen tekee kokenut blogin pitäjä.

  June 21, 2017 at 10:07
  • Reply hannamaria

   Onhan nämä aina voimaa viemiä mutta silti niin ihanina reissuja! Oi että kuulostaa ihanalle reissulle hoitoineen kaikkineen!

   June 23, 2017 at 11:00
 • Reply Teresa S

  Vaude! Tosi kivan kuuloinen reissu ja niin hienot nuo lasit. Sä oot salaa treenannu poseeraamista, niin hienot kuvat!

  June 21, 2017 at 18:23
  • Reply hannamaria

   Kiitos! Ja en kyllä yhtään enempää kun mitä normaalisti kameran eessä tulee höngittyä :D

   June 23, 2017 at 11:00

  Leave a Reply