Follow:
Kauneus, Tuotearvostelut

Halpa & Hyvä: Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Joko olette kokeilleet ultimaattisessa hypetyksessä ollutta Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri:a? Luokseni tämä rantautui jo Heinäkuun alussa, jonka jälkeen se on ollut kovassa käytössä (ainut kilpailija tällä hetkellä ennen Benefitin Hoolan ostoa briteistä on Lumenen aurinkopuuteri). Minulla on käytössä kahdesta sävystä se tummempi, eli perinteinen versio.

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri

Koostumus

Tämä on omalla tavallaan satiinimainen pannussa, mutta täysin matta kasvoille levittäessä. Koostumus on tiivis eikä pölise nimeksikään, josta itse pidän. Pigmenttiä tulee todella kivasti siveltimeen jo muutamalla töpötyksellä, mutta itse kun uitan aina siveltimeni tuotteissa en ole vielä saanut aikaiseksi ottaa liikaa tuotetta (jolloin lopputulos olisi sotkuisa kasvoilla).

Tuoksu on huumaava kookos. Se leimahtaa ilmoille kun kannen aukaisee ja sitä ottaa siveltimeen, mutta itse kasvoilla tuoksua ei enää ole jäljellä. Hajusteyliherkät (sekä kookoksesta hassuja viboja saavat) voivatkin oman harkinnan mukaan testata tuotetta, mutta itse pidän pienestä tuoksusta tuotteessa joka ei kutienkaan jää leijumaan levityksen jälkeen.

hannamaria Hanna Voutilainen hannamaria Hanna Voutilainen

Sävyt & häivyttyvyys

Sävyjä tosiaan on kaksi, vaaleampi ja tummempi (vähän kuin Benefitin Hoolassa). Siihen verraten ei tämä tummempi versio tosin ole yhtä tumma, joten vaaleimmilekin meistä se sopii tarpeeksi kevyesti käytettynä. Talvelle varmasti monelle vaaleammalle sopii myös tuo Light -versio, koska sillä ei ainakaan voi saada liian tummaa lopputulosta aikaan. Näin kesällä tykkään kerrostaa tätä perusversiotakin useamman kerroksen, hiljaa hyvä tulee!

Tämä häivyttyy todella nätisti! Pidän suuresti siitä, miten kaunis ja luonnollisen viileä lopputulos tässä on olematta kuitenkaan yhtään mutainen. Näissä ylläolevissa kuvissa minulla on juurikin tätä käytettynä aurinkopuuterina ja varjostuksena. Sävy on nimittäin niin vaalea, että erillistä varjostusta en koe tarvitsevani arkena – pidän muutenkin nykyään kevyemmästä lookista jossa arkena varjostus ei ole tarpeellista ja pärjäänkin täysin aurinkopuuterilla.

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri

Pakkaus

Meikäläisen makuun sopii tälläinen trooppisen ja värikkään tyylinen pakkaus tosi kivasti! Pidän siitä miten pahvikuori sekä itse kompaktirasia on saatu pidettyä värikkään leikkisänä, mutta silti yksinkertaisen tyylikkäänä tekstiltään ja yksityiskohdiltaan. Kompaktista löytyy ensimmäisestä kerroksesta itse tuote (läpinäkyvästä kannesta plussaa niin näkee heti mikä tuote on kyseessä!) ja toisesta sekä pieni sivellin, että peili.

Sivellintä pidän mukana hätävarana, mutten onneksi ole sitä joutunut kertaakaan käyttämään. Peili on erittäin perus, hyvä kuitenkin olla mukana. Vaikka tuote itsessään on halpa, ei tästä tule ns. “liian halpa” fiilis pakkauksensa puolesta. Se on suhteellisen tukeva, vaikka toki muovinen.

Ostopaikat

Suosittelen ehdottomasti ostamaan Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri Cocopandalta. Heillä toimitus pelaa ja tuote on lähes aina jonkinlaisessa alennuksessa. Sävyjä kun löytyy kaksi, on tässä linkki vaaleampaan ja tässä linkki tummempaan. Hintaa tällä hetkellä on hiukan auki 14€ (norm. 18€), woop woop!

Mikä on teidän suosikki aurinkopuutereista?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

8 Comments

 • Reply Virpi

  Aurinkopuuteri on ollut aina suosikkituotteeni minimaalisessa meikkirepertuaarissani. Kerkesin jo hetken innostua tästä, mutta voih, tuo hajuste taitaa muodostua ongelmaksi. Ehkä pitää jotain testeriä kuitenkin sipaista.

  August 31, 2018 at 14:20
  • Reply hannamaria

   Ymmärrän, se voi olla monelle ratkaiseva tekijä! Toivotaan että mieleinen kuitenkin löytyy!

   September 2, 2018 at 17:18
 • Reply Tia

  Kivan kattava arvostelu tuotteesta, tätä voisi jopa harkita. Hieman vain tuo tuoksu puoli mietityttää.

  August 31, 2018 at 19:39
  • Reply hannamaria

   Kiitos! Tuoksu tosiaan on vahva levittäessä, muttei sen jälkeen tuoksu ollenkaan. :)

   September 2, 2018 at 17:19
 • Reply Katta- https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi

  Enpäs ole tällaisesta kuullutkaan. Itse käytän Guerlainin aurinkopuuteria. Se on ollut suosikkini jo vuosien ajan. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  August 31, 2018 at 21:12
  • Reply hannamaria

   Mukava että suosikki on löytynyt!

   September 2, 2018 at 17:32
 • Reply Jasu

  Ootpa nätti💜 Itse en käytä ollenkaan aurinkopuuteria mutta voisihan sitä joskus kokeilla!

  September 3, 2018 at 18:37
  • Reply hannamaria

   Kannattaa, se tekee ihmeitä ja tuo kivasti eloa kasvoille! :)

   September 5, 2018 at 16:38

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.