Follow:
Hiukset, Kauneus, Trendit

Elumenilla violetit hiukset – Goldwell Elumen VV@all

Nyt meni violetiksi! Kärräsin itseni taasen Kampaamo Lumo:n Sannan penkkiin ja päähän läntättiin Goldwell Elumen VV@all pienen vaalennuskeissin jälkeen. Ennen -kuvat löytyy todella helposti tästä Violettien hiusten haalistuminen -postauksesta ja voin kertoa, että omaan silmään alkukuontalo oli melko karun epätasainen. Jos muut hiusjutut kiinnostaa, kannattaa suunnata tagin Hiukset -alle. Oman kampaajakeissini sponsoroi osaksi Nordic Style & Beautyn yhteistyö Timma.fi:n kanssa, osan kustansin itse.

Goldwell Elumen VV@alldav

Prosessi aloitettiin tosiaan raidoittamalla ja leikkaamalla kuontalo. Olin itse alkuun miettinyt, että koko hiuksen voisi vain vaalentaa ja tuohon päälle vetäistä värin. Tultiin kuitenkin tulokseen, että hiusta suojellakseen (ja tyvikasvun kanssa hiukan paremmin pärjätäkseen), olisi hyvä tehdä vain vaalennus vain raidoittamalla.

Niinpä päähän raidoitusaineet ja lopputulos on yllä! Raidoituksen jälkeen hiukset kuivattiin ja napsaistiin. En edes muista paljonko senttejä lähti, mutta veikkaisin about kymmenen luokkaa. Ohut hiirenhäntä sai kyytiä ja nyt hiukset ovat taasen kevyemmät, lyhyemmät ja parempikuntoiset

Goldwell Elumen VV@all

Sanna pitää kaapissaan vain kevyttä varastoa nyt etenkin sisustustöidensä ohella tekiessään vain osaa viikkoa kampaajana. Tämän vuoksi ennen aloitusta itse kävin hakemassa pientä ruokaa ennen aloitusta ja Sanna kipaisi tukussa hakemassa kaksi purkkia Goldwell Elumen VV@all -väriä, joista vain toinen tuli käytettyä sen riittäessä sopivasti. Jaiks!

 

Goldwell Elumen VV@allGoldwell Elumen VV@all

Pysyvyytensä puolesta elumen käyttäytyy kuin kestoväri, mutta koostumukseltaan se on kuin geelimäinen suoraväri. Tämä Goldwell Elumen VV@all on juuri täydellinen violetti ja olen erittäin tyytyväinen, että sillä päätettiin kuontalo värjätä!

Violetti sävy pysyy todennäköisesti huomattavasti enemmän tällä keinolla paikoillaan kuin pelkällä suoravärillä. Toki suoraväreillä ja värinaamioilla aion tätä violettia ylläpitää, samoin kuin suojata väriä auringonsäteiltä kunnollisella aurinkosuojasuihkeella.

Goldwell Elumen VV@all Goldwell Elumen VV@all

Raidoittaminen ja huonon latvan poistaminen ennen elumenia toimi kuin unelma. Osa hiuksesta on tummempaa ja osa vaaleampaa, joista etenkin vaaleat raidat toimivat aivan mahtavana lisäbuustina violetilla. Toivon, että tyvi haalistuu kauniisti ja loppuvaiheessa sulautuu edes jokseenkin nätisti uuteen, oman väriseen tyveen. Sen näkee kylläkin vasta sitten!

Muistattehan hei, että mulla on Kampaamo Lumoon edelleen alekoodi HANNAMARIA, jolla saa -15% kampaamo- ja parturipalveluista! (kerrothan koodin varauksen yhteydessä, voimassa toistaiseksi).

Ps. Kokeilin vaiheeksi postauksien julkaisua myöhäisempään aikaan ja eli jo alkuillasta tai vasta iltaisella. Kertokaa toki mitä pidätte tästä tyylistä!

Millainen teidän kesälook on hiusten osalta?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

14 Comments

 • Reply Laura

  Upee väri! Mun hiusten kesälook on perus ruskee, koska viime kesän käytin vaalentamalla hiuksia ja ylläpitämällä sitä, joka ei sitten ollutkaan ihan oma juttu, joten ruskealla mennään ja kasvatus projektilla :)

  May 28, 2018 at 20:45
  • Reply hannamaria

   Kiitos! Tsemppiä projektiin!

   June 3, 2018 at 18:54
 • Reply Viivi

  Aivan ihanan väriset nuo hiukset! <3 Ihailen aina muiden räväkämpiä hiuslookkeja ja mietin, että uskaltaisko joskus itsekin.

  May 28, 2018 at 23:49
  • Reply hannamaria

   Kiitti! Kannattaa kerran kokeilla ja jos ei ole oma juttu niin takaisin etenkin tummaan pääsee kyllä!

   June 3, 2018 at 18:55
 • Reply Kaitlin

  Ihana väri!

  May 29, 2018 at 08:05
  • Reply hannamaria

   Kiitti!

   June 3, 2018 at 18:55
 • Reply Charming Nails

  Todella ihana väri <3

  May 29, 2018 at 13:10
  • Reply hannamaria

   Kiitos!

   June 3, 2018 at 18:55
 • Reply Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Vitsi mikä muutos! Tuli todella kaunis väri :)

  May 29, 2018 at 16:00
  • Reply hannamaria

   Kiitos! Ja on kyllä muutos, vaikka periaatteessa samaa jahdattiin jatkuvasti :D

   June 3, 2018 at 18:55
 • Reply Mira Rinne

  Wautsi mikä väri ja valloittavan ihastuttava tukka muutoinkin! :)

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

  May 29, 2018 at 22:06
  • Reply hannamaria

   Kiitos! Tykkään kyllä tästä miten Sanna tän laitto!

   June 3, 2018 at 18:56
 • Reply Emma

  Tosi kivanväriset hiukset! Joskus on niin kiva kokeilla jotain uutta ja toi tosiaankin sopii siulle <3

  Itsekin juuri kirjoittelin uusista hiuksistani – tuli aika samantyyliset, mutta erivärisenä!

  http://www.haaveitajahauiskaantoja.fi/2018/06/balayage-raidoitus-eli-taatusti-ihanat.html

  June 1, 2018 at 17:48
  • Reply hannamaria

   Kiitos!

   June 3, 2018 at 18:56

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.