Follow:
Kauneus, Saatua, Tuotearvostelut

(ARVONTA) TUOKSUTORSTAI: Escada Sorbetto Rosso -kausituoksu 2018

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Uusi sarja alkaa – TUOKSUTORSTAI! Ensimmäisenä lauteille pääsee arvonnan kera Escadan tämän vuoden kausituoksu, Escada Sorbetto Rosso. Kyseessä on taas tuttua ja luvattua makeaa Escadaa, mutta ihan uudella raikkaudella ja nuoteilla mitä ennen. Tulevia TUOKSUTORSTAI -postauksia, sekä toisen sarjan MEIKKIVOIDEMAANANTAI, pääseen näkemään klikkaamalla sarjojen nimistä.

TUOKSUTORSTAISSA sukelletaan tuoksujen maailmaan ja kohelletaan nuottien kanssa tutustuen milloin millaiseenkin tuoksuun. Klassikot, uudet tulokkaat ja villaisella painetut hajuvedet pääsevät framille esittelyjen ja arvioiden kera.

Escada Sorbetto Rosso kausituoksu 2018

Brändi – Escada

Escada on ehdottomasti kesä- ja kausituoksujen kuningatar. Kyseinen muotitalo on perustettu vuonna 1976 ja nykyään se tunnetaankin laadukkaista materiaaleistaan, värikkäästä ja moninaisesta värimaailmasta sekä yksityiskohtien huomioimisesta. Muotitalo haluaa pystyä pukemaan jokaisen naisen tilanteeseen kuin tilanteeseen. Raikas, naisellinen ja moderni tyyli on Escadan kulmakiviä.

Ensimmäinen kausituoksu julkaistiin jo vuonna 1993 yhteensopivaksi muotipuolen tuotteiden kanssa – konsepti oli kuitenkin hitti, joka jäi elämään. Fragranticasta pääsee näkemään ja muistelemaan upean listan avulla aiempien vuosien kausituoksuja. FUN FACT: Escada nykyään toivoo kesätuoksujen kulkevan kausituoksu -termillä, sillä niiden lanseeraaminen sijoittuu jo alkuvuoteen ja termi “kesätuoksu” voi olla hämäävä.

Tuoksun tarina

Vuonna 2018 Escada haluaa viedä meidät Etelä-Italian rannikolle upeiden rantojen, veneiden ja luonnon läheisyyteen. Amalfin rannikko haluaa houkutella luokseen terassipuutarhojen mehukkaiden vesimelonien kukkien sekä sitruunapuiden avulla. Mereltä kantautuva meri-ilma viimeistelee rannikkolomafiiliksen. Unelmien ja mahdollisuuksien lomalle houkuttaa Mads Berg suunnittelema kuosi.

Escada Sorbetto Rosso kausituoksu 2018

Nuotit

Kyseessä on Etd, eli Eau de Toilette -tuoksu, joten tuote sisältää enintään n. 15% tuoksuöljyä ja pysyy iholla n. 2-4 tuntia riippuen olosuhteista. VINKKI: Pidennä tuoksun kestoa suihkuttamalla sitä hiukan hiuksiin!

Latvatuoksussa (ensimmäisenä tuoksusta erottuvat) esiin nousevat päärynä, sitrukset sekä erilaiset merelliset tuoksunuotit, kuten merisuola. Sydäntuoksussa (syventyy ja erottuu parhaiten n. 15 minuutin päästä) päätähtenä on vesimeloni sekä tiare-kukka punaisen omenan ja mandariinin vahvistaessa tuoksua. Pohjatuoksussa (joka tulee esiin tuntien päästä) esiintyvät myskin vivahteet, praliini sekä meripihka.

Escada Sorbetto Rosso kausituoksu 2018

Myytävät koot ja ostopaikat

Tuotetta myydään kolmessa eri koossa; kompaktina 30ml tuoksuna (n. 43€), koristeellisena 50ml kokona (n. 65€) sekä jättimäisenä 100ml pullona (n. 85€).

Verkkokaupoista tuote löytyy myynnissä esimerkiksi seuraavista paikoista: KICKS.fi, Hajuvesi.fi, Nordicfeel.fi, eleven.fi. Kivijalkamyymälöistä etenkin Sokos, Emotion, Stockmann ja KICKS pitävät näitä valikoimissaan. Tuotteesta löytyy myös vartalovoide, jota löytyy samoista kivijalkamyymälöistä ja esimerkiksi evelen.fi:ltä, Nordicfeel.fi:stä sekä KICKS.fi:stä.

Escada Sorbetto Rosso kausituoksu 2018

Kokonaisuus

Kokonaisuutena tuoksu on tuttua ja turvallista Escadan kausituoksua! Ihanan makeaa, mutta etenkin tämän vuoden tuoksu on jotain sellaista raikasta mitä olen Escadalta kaivannut jo pidemmän aikaa. Ihan täydellinen tuoksu kesään ja ihana että vesimeloni (!!) on otettu päärynän ohella tuoksun tähdeksi. Mahtava veto Escadalta, ehdottomasti – tällä jos millä palaa tuoksumuistoissa kesään.

ARVONTAOHJEET!

Noniin ja sitten siihen osuuteen jota kaikki ovat odotelleet!

 • Yksi ääni: Jätä kommentti tähän postaukseen vastaten kysymykseen “Mihin tuoksuun sinulla liittyy muistoja?” nimimerkkisi ja sähköpostisi kera.
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat blogiani Instagramissa
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Youtube -kanavaani
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Facebookissa

Jätä kommenttiin myös vastaus mikäli seuraat sosiaalisen median kanavissa, jotta tiedän tarkastaa tämän. Osallistumisaikaa on n. viikon verran, eli 14.6. klo 23.59 asti.

Lisätiedot GDPR:n vuoksi: Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Sähköposti vaaditaan kommentin yhteyteen sille varatulle riville, jotta voin olla voittajaan yhteydessä. Näin annat minulle oikeuden käyttää tuota sähköpostia lisätietojen (kuten osoitteen) pyytämiseen, joka tulee olemaan sen ainoa käyttötarkoitus. Kommentoimalla hyväksyt sen, että nimimerkkisi sekä antamasi lisätiedot tulevat säilymään kommenttikentässä. Mikäli haluat kommenttisi poistettavaksi, tulee sinun vastata laittamaasi kommenttiin ja pyytää kommentin (jonka kautta yhteystietojesi) poistoa. Kommentit säilytetään toistaiseksi. Arvonta suoritetaan lappuäänestyksellä osallistumisajan päätyttyä.

Oletteko te Escadan kausituoksujen faneja?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

126 Comments

 • Reply Maisa

  Olen käynyt nuuhkaisemassa tätä Sokoksella ja tykkäsin kovasti!

  Tuoksumuistoja on niin paljon. Rakkaimmat liittyvät mummolaan, johon mennessä tuoksui AINA tuoreet sämpylät ja korvapuustit. Nyt, kun pohdin kesälomamatkaa, niin nenänpäähän muistuu mieleen tuoksu, joka valtaa astuessa lentokoneesta: meri, kuumuus ja kosteus. Ah!

  Ihanaa ja tuoksuvaa kesää Sinulle! :)

  June 7, 2018 at 18:44
 • Reply Kukka

  Hajuvesituoksuista Calvin Kleinin One ja Tommy Hilfiger yhdistyy aina tiettyyn, ihanaan, aikakauteen elämässä.

  Escada on kyllä lempimerkkini hajuvesistä!

  June 7, 2018 at 18:59
 • Reply paula

  Käytin joskus kaukaisessa menneisyydessä Jill Sanderin Sun-tuoksua. Silloin oli helteinen kesä ja se kesä ja kuumuus muistuu aina siitä tuoksusta mieleeni. Tekisi mieli ostaa sitä tuoksua uudelleen mutta se liittyy niin vahvasti tiettyyn aikaan, että en ehkä pystyisi käyttämään sitä nykyisin.

  Seurailen facessa ja instassa.

  June 7, 2018 at 19:01
 • Reply Taija

  Teinivuosina silloinen ihastus käytti Tommy Hilfigerin tuoksua. Edelleenkin tuoksu saa pään kääntymään ja hymyn kasvoille, jos jossain tulee vastaan <3 Kolmella arvalla kesätuoksua yrittämässä :)

  June 7, 2018 at 19:11
 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Olen ehdoton fani ja muutamiin näistä kausituoksuista hyvin vahvoja muistojakin liittyy :)

  Seurailen sinua kaikissa kanavissa eli neljä arpaako sitä tällöin mukaan tulee? :D

  June 7, 2018 at 20:10
 • Reply Mirca Seppänen

  Escadan tuoksut lemppareita ja paljon muistoja!! Seuraan kaikissa kanavissa!

  June 7, 2018 at 20:19
 • Reply Salli

  Kahdella arvalla mukaan youtube kanavaa seuraan. Ja Paris hajuveden tuoksu jäänyt mieleen ku tuli laivalta nuorempana ostettua.

  June 7, 2018 at 20:19
 • Reply Tiia

  Teininä sain rippilahjaksi Adidaksen flowers tuoksun, josta tuli kertaheitolla lempparini, taisin sitä suihkutellakin vähän liian kanssa :D Seuraan sua instan ja youtuben kautta eli 3 arpaa :)

  June 7, 2018 at 20:28
 • Reply Eve

  Hugo Bossin tuoksut ovat yksiä lemppareitani, erityisesti Nuit. Niihin tuoksuihin liittyy myös paljon muistoja. Seuraan sinua youtubessa, joten kahdella äänellä mukana :)

  June 7, 2018 at 21:50
 • Reply Sarunina

  Juuri tänään nuuskuttelin tätä ja mietin että onpa aivan ihana tuoksu <3

  Olen jo 32-vuotias mutta silti Escadan kesätuoksutyttöjä henkeen ja vereen. Kaipaan Ibiza hippietä, se tuo mieleen v. 2003 luokkaretken Itävallan kaupunkeihin, kyliin ja alpeille <3

  Seuraan instassa ja fb:ssä.

  June 7, 2018 at 22:11
 • Reply Hannnnnna

  Kolmella mukana (youtube + fb). Tykkään hugo bossin tuoksuista, niin naisten kuin miestenkin.

  June 7, 2018 at 22:32
 • Reply Kata

  Olen käynyt testailemassa kyseistä hajuvettä, oli kyllä niin ihana 👌🏻 On paljon tuoksuja joihin sisältyy muistoja, vaikea päättää vain yhtä.
  Seuraan sinua instagramissa (oma nimimerkkini on katarrar) ja seuraan sinua myös youtubessa. Videoitasi on mukava seurata ☺

  June 7, 2018 at 22:44
 • Reply Marsa

  Yves rocherin vadelma tuoksu, teininä hyvin kulutettu! :-D

  June 7, 2018 at 22:59
 • Reply Rosalie

  Tuoksumuistoja on niiiin paljon, mutta kun Escadasta on puhe, nousee ensimmäisenä mieleeni ostamani Escadan hajuvesi vuosia, vuosia sitten. Kaikkien aikojen lempituoksun hankin nimittäin ensimmäisillä kesätyörahoillani – eivätkä muuten menneet ne rahat hukkaan. ;)

  June 7, 2018 at 23:06
 • Reply Tanja J.

  Tuoksumuistoja on juurikin näistä Escadan kesätuoksuista, alkaen vuodelta 2000-2001. Olen siitä asti näitä rakastanut ja käyttänyt. Seurailen tätä blogia beautybox-portaalin kautta.

  June 7, 2018 at 23:12
 • Reply Sannamarianna

  Escadan tuoksut on ihania! Omia tuoksumuistoja on todella paljon, mainittakoon niistä Samba joka oli pitkään kesätuoksuni (90-luvun alusta asti) ja Dalissime. <3

  Seuraan kaikissa kanavissa joten 4 arpaa.

  June 8, 2018 at 00:08
 • Reply Minna

  Teininä tuli käytettyä Yves Rocherin Kookos hajuvettä 🙃 Muistan, että se oli tosi suosittua siihen aikaan ja tosi moni käytti sitä.
  Kerran kävi vaan vähän hullusti, kun olin ”järkevänä” ottanu ison pullon kyseistä hajuvettä mukaan kouluun 🤓
  Hajuvesipullo oli repun sivutaskussa ja ajattelematta viskasin repun penkille ja pullo särkyi…pian koko koulun käytävä alkoi haista kookokselle 😅😅 reppu taisi aika kauan aikaa myös hieman tuoksahtaa 🙄

  Ja seurailen kaikilla kanavilla 🙂👌🏼

  June 8, 2018 at 01:42
 • Reply Laura

  3 arvalla mukana, Instassa ja Facessa seuraan :).
  Voi melkein kaikkien käyttämieni hajuvesien ympärille on muodostunut muistoja. Escada tuo mieleen teinivuoteni :D.

  June 8, 2018 at 05:42
 • Reply Monica

  Nimenomaan muistot liittyvät vahvasti Escadan kukkaistuoksuihin. Käytin niitä jo teini-iässä ja monet kesäillan muistot liittyvät niihin. 🌸

  June 8, 2018 at 06:03
 • Reply Roosa

  Niin paljon kuin tuoksuja, niin paljon myös muistoja ❤️ Vahvimmat muistot liittyy kuitenkin Escadan silloiseen kausituoksuun, Cherry In The Air, kun löysin itse tuoksujen maailmaan ja löysin itselleni ensimmäisen tuoksun, johon rakastuin heti🍒 Sen jälkeen kaikki makeat ja raikkaat tuoksut ovat olleet osana jokaista päivääni.
  Mukana kaikilla kanavilla❤️

  June 8, 2018 at 07:30
 • Reply Sanna M

  Kaikkiin tuoksuihin liittyy jotain muitoja. Escadan Turquoise Summer tuoksusta tulee ihana Jamaikan reissu mieleen <3

  June 8, 2018 at 08:14
 • Reply -OnneliAnneli-

  -OnneliAnneli-
  Muistan Myski tuoksun nuoruudestani. Nyt vieläkin sen tuoksu jollakin tuo mieleen ihanan nuoruuden. 2 äänellä mukana, seuraan fb

  June 8, 2018 at 09:21
 • Reply Marika.T

  Laura Biagotin Laura herättää muistoja siinä, että se oli ensimmäinen kunnon hajuvesi nuorena n. 1994 minkä aainy. Seuraan facebookissa ja instagramissa

  June 8, 2018 at 09:44
 • Reply Teija

  Pikkutyttönä sain ihka ensimmäisen tuoksun, joka oli myski.
  Neljällä arvalla mukaan.

  June 8, 2018 at 09:45
 • Reply Henskulainen

  Escadan tuoksut ovat olleet mun lemppareita. Magnetism on ollut talvituoksuna <3 Ja nämä kesäiset hedelmätuoksut ovat niin ihania keväästä syksyyn :)

  June 8, 2018 at 10:02
 • Reply mari

  Mummo laittoi aina kesällä sitruunalle tuoksuvaa tuoksua ja “kolinaa”, kun lähdettiin ns. isolle kirkolle. Vieläkin tykkään tuollaisista raikkaista saippuatuoksuista ja kesänkukkasien tuoksuista (pioni, ruusu, kielo). Ne on mun kesä ja onnelliset lapsuuden kesät mummolassa.

  June 8, 2018 at 10:31
 • Reply manna

  Nuorempana tuli käytettyä Body Shopin tuoksuja ja hyviähän ne vieläkin ovat. Yhdellä arvalla mukaan.

  June 8, 2018 at 11:03
 • Reply Veronica

  Cacharel Anais Anais, nuoruuden kesät..
  Kahdella mukana

  June 8, 2018 at 11:26
 • Reply Outi

  Ensimmäinen tuoksuni oli Body Shopin white mysk. Se tuo niin nuoruuden mieleen 🙂

  Seuraan myös Instaa ja FB.

  June 8, 2018 at 11:33
 • Reply Tarja

  Muistoja liittyy Lancomen Tresor -tuoksuun. Villejä kesäöitä ja rakkaussuhteen alkua.
  Kahdella arvalla mukana.

  June 8, 2018 at 11:33
 • Reply NOORANTALA

  Täällä Escadan kesätuoksujen fani ✋🏻 Tästäkin oon haaveillut mutta en millään raaskinut vielä ostaa 😅

  Aina kun haistan Victoria’s Secretin mango temptationin, tulee niin elävästi mieleen kun oltiin perheen kanssa reissussa Egyptissä. Siellä käytin tätä tuoksua ahkerasti yläasteikäisenä. 😂

  Seuraan youtubessa ja facessa!

  June 8, 2018 at 11:50
 • Reply Suwi

  Yves Rocherilta vanilja hajuvesi. Vaniljasta tulee aina mieleem yöttömät yöt joita tullut miehen kanssa vietettyä kesällä

  June 8, 2018 at 12:01
 • Reply Anniina Lång

  Joku Chanelin tuoksu se oli, exän antama. Inhoan nykyisin :D

  anniina.lang96@gmail.com

  June 8, 2018 at 12:23
 • Reply MINI-blogi

  Kahdella arvalla mukana, seuraan FB:ssa!

  Calvin Klein Eternity, sitä käytin monta vuotta nuorempana!

  June 8, 2018 at 12:47
 • Reply Roosa

  Hajuvesiin liittyvä tuoksumuisto kietoutuu Victoria’s Secretin Bombshellin ympärille, sitä tuli teininä kulutettua samalla kun koki vaikka ja mitä :)

  June 8, 2018 at 15:08
 • Reply Sikke

  Kahdella arvalla mukana seuraan instassa nimellä sikkesofia.
  Muistoja tuo mieleen escadan sorbetto rosso.

  June 8, 2018 at 15:40
 • Reply Kati

  Tuoksumuistoista tulee mieleen ihan muut kuin parfyymit! Hillan tuoksu marjaretken jälkeen..2 arpaa, facessa seuraan..

  June 8, 2018 at 16:35
 • Reply Noora

  Tuoksumuistot vie vahvasti yläasteaikoihin, kun tuli paljon käytettyä Christina Aguileran hajuvesiä!

  June 8, 2018 at 20:29
 • Reply Anne

  Voi, tämä tuoksu on aivan ihastuttava! Escadan tuoksut ovat lemppareitani, mutta muistoja on erityisesti jättänyt Dolce & Gabbanan Light Blue -tuoksu jota käytin paljon parikymppisenä, niin raikas ja vesimäinen tuoksu.
  Seuraan blogiasi Instagramissa ja Facebookissa. :)

  June 8, 2018 at 20:34
 • Reply Emilia

  Escada cherry in the air. Mun kesätuoksu tulee monia muistoja mieleen :) Valmistus vissiin vaan lopetettu.. Tai ainakin vaikeasti saatavissa. Ehkä tästä korvaaja?

  June 8, 2018 at 21:01
 • Reply Jonna

  Kaikki escadat tuoksuu taivaalliselta, mitä olen itse testannut, niin raikkaita ja tuo mieleen kesän ja hyvän olon. Born in the paradise on ollut suosikki tähän mennessä.

  June 8, 2018 at 21:01
 • Reply Krista

  Vahvin tuoksumuisto on yli kymmenen vuoden takaa kun kävin tuoksuttamassa Versacen Bright Christalia kaupassa ja viime kesänä vihdoin ostin sen itselle. Aiemmin koin sen olevan liian aikuismainen tuoksu itselle :)
  Seuraan someissa :)

  June 8, 2018 at 21:02
 • Reply Katja

  Escadan kesätuoksut on aina herättäneet muistoja. Nyt en ole moneen vuoteen ostanut, mutta yhdessä vaiheessa tuli niitä joka vuosi ostettua. Yleensä lomareissulta “tuliaisina” joten ihanat reissut muistuu niistä mieleen.

  June 8, 2018 at 21:03
 • Reply Marika

  Escadan tuoksut niistä tulee aina kesämieleen ja saavat ihanan kesä fiilikset! :)

  June 8, 2018 at 21:04
 • Reply Maria

  Rockin Rio, kaverilla oli ja testailin, heti rakastuin

  June 8, 2018 at 21:12
 • Reply Anri

  Nuoruudesta muistuu mieleen ehdottomasti Les belles de ricci liberte acitulee by nina ricci edt.ja niin nätti pullo. Harmitus suuri, kun sitä ei saa enää. Seuranta instassa, facebookissa ja youtubessa.

  June 8, 2018 at 21:20
 • Reply Tanja

  Calvin Klein One, niitä aikoja ei unohda, vaikka melkein haluaisi :D

  June 8, 2018 at 21:21
 • Reply MarjaKoo

  Neljällä arvalla mukana (insta, fb, youtube)

  Body Shopin tuoksuja ennen aikaan, Escadan tuoksut nyt suosikkeja.

  June 8, 2018 at 21:45
 • Reply Irmeli

  Christina Aguileran tuoksun ostin äidille (oli tällöin noin 80-vuotias) ja hän rakasti sitä! Tulee siitä tuoksusta aina mieleen edesmennyt äitini. ♥

  1 arpa. irmeli.nieminen (at) hotmail.com

  June 8, 2018 at 21:45
 • Reply Jelena

  Guessin hajuvesi oli ensimmäinen omistamani hajuvesi. Sain sen lahjaksi äidiltäni. Tulee lapsuus mieleen. :)

  June 8, 2018 at 21:48
 • Reply Ipe

  Christina Aguileran hajuveden ostin edesmenneelle äidilleni tuliaisiksi. Hän rakasti sitä! Tulee mieleen siitä tuoksusta rakas äitini.:)

  1 arpa.

  June 8, 2018 at 21:50
 • Reply sanna kettunen

  Calvin Kleinin one, käytin itse vuosia ja nyt ostin siipalle saman (on unisex).
  Myös Escadan sexy graffiti tuo mieleen monta sensuroitua juttua😂

  June 8, 2018 at 21:52
 • Reply Ida

  Loverdose sain joululahjaksi muistuu mieleen tuoksusta :)

  June 8, 2018 at 21:58
 • Reply Kim-julia

  Escadan Moon Sparkle tuoksu tuli heti mieleen. Vuosi tais olla 2007 kun sitä myytiin, ja käytin sitä koko kesän ennen ylä-asteen aloittamista. Tämä Sorbetto Rosso muistuttaa hiukan sitä!
  Toivottvasti kyseinen tuoksu tulisi vielä joskus myyntiin… 💕

  June 8, 2018 at 22:30
 • Reply Kirsi s

  Yves saint laurent manifestoon liittyy paljon muistoja ja rakastan sitä edelleen 😍 instan , ja facen kautta sinua seurailen ☀

  June 8, 2018 at 22:46
 • Reply Anna

  Viktor & Rolf Flowerbomb tuo aina mieleeni kaksi vuotta takaisen joulun, jolloin olin monta kuukautta joulukuuta aiemmin kertonut poikaystävälleni kyseisestä hajuvedestä ohimennen. Jouluna avasin hänen lahjansa ja olin ällikällä lyöty kun huomasin paketista paljastuvan tämän parfyymin. Kysyin häneltä, miten hän tiesi antaa minulle juuri tietyn tuoksun lahjaksi ja hän muistutti että olin maininnut sen kerran aikaisemmin. Siitä tuli todella onnellinen fiilis, kun tajusin että poikaystäväni oli vaivihkaa kirjoittanut ylös tuotteen nimen hankkiakseen sen minulle joululahjaksi.

  Seuraan Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa omalla nimelläni joten neljällä arvalla mukana ollaan!

  June 8, 2018 at 23:02
 • Reply Eija

  Parhaiten mieleen tulee mummon aikanaan käyttämä kielon tuoksu.. Insta ja fb seurailen

  June 8, 2018 at 23:03
 • Reply Anu

  Kookos hajuveteen liittyy paljon muistoja teiniajoista, kun silloin kyseistä hajuvettä käytettiin. Seuraan sua instassa, facessa sekä youtubessa.

  June 8, 2018 at 23:13
 • Reply Emma Lindfors

  Escada turquoise summer, oli ensimmäinen kunnon hajuveteni😍🤩

  June 8, 2018 at 23:43
 • Reply Emma

  Äiti käyttää Escada cherry in the air tuoksua, jota pienenpänä halusin aina kokeilla itsekin. Seuraan sua ig:ssä, fb:ssä ja youtubessa.

  June 8, 2018 at 23:44
 • Reply Sini

  Esim teini-ikään liittyviä muistoja tulee mieleen yhdestä Christina Aguileran ja yhdestä Policen tuoksusta.

  June 9, 2018 at 00:07
 • Reply Saara Sinisalo

  Parhaat tuoksut ja eniten käytössä olleet escada fiesta carioca ja victoria’s secretin bombshell💗
  Instassa ja facessa seurailen😊

  June 9, 2018 at 00:51
 • Reply Mint Candy

  Ihastuin Cotyn Vanilla Fields -tuoksuun aikanaan vaihdossa Hollannissa. Tuoksu oli kovasti mieleeni ja pahoittelen, että se lopetettiin melko nopeasti. Siihen liittyy paljon vaihtovuoden muistoja.

  Mukana kolmella äänellä (muisto, FB ja IG).

  June 9, 2018 at 01:49
 • Reply Maria Emilia

  Escadan Pacific Paradise tuo muistoja yläasteiästä! :) Aloin seurata sinua kaikissa: Instagramissa, Youtubessa ja Facebookissa.

  June 9, 2018 at 02:03
 • Reply Elise H.

  Kaikilla neljällä arvalla mukana! Tuo Sorbetto Rosso on ihana tuoksu, olen kaupassa kerran testannut, mutta en ole raaskinut ostaa, vaikka kovasti siihen ihastuinkin
  Hajuvesistä ei tule nyt mieleen erityisiä tuoksumuistoja, mutta sen sijaan ruohonleikkuun jälkeisestä vahvasta ruohontuoksusta tulee kesäiset muistot :)

  June 9, 2018 at 03:06
 • Reply Johanna

  Paras tuoksumuistoni liittyy vanhaan mexxin hajuveteen, jonka sain nuoruusystävältä. Siinä hajuvedessä tuoksuvat Lapin kesäyöt ja nuoruuden kaikki potentiaali.

  Seuraan sinua kaikissa eri medioissa.

  June 9, 2018 at 03:19
 • Reply Riitta Seppänen

  Hei. Minut tuoksumuistomatkalle Kreikkaan vie Givenchyn Ysatis. Tuoksutan sitä aina välillä ja muistot ihanista ajoista palaavat mieleen, nyyh
  Osallistun kahdella arvalla: tämä ja facebook

  June 9, 2018 at 05:11
 • Reply Elinam

  Eka tuoksumuisto tulee mieleen äidin hajuvesi. Muistan tuoksun tarkasti miltä äiti tuoksui kun syliin hyppäsi. Hajuvesi on ollut Oscar de la renta. Seuraan sinua Facebookissa 😊

  June 9, 2018 at 07:25
 • Reply noora

  Oih, tästä tuoksu kesän rientoihin! <3

  June 9, 2018 at 08:25
 • Reply Iina Jokinen

  dolce & gabbana light blue 💙

  June 9, 2018 at 08:51
 • Reply Liinail

  Escada on ollut ensimmäinen hajuveteni, ja ne ovat vieläkin niin ihania!

  June 9, 2018 at 09:01
 • Reply Airi

  Siskoni sai poikaystävältään lahjaksi Opium hajuveden joka oli Libanonista tuotu, vahva tuoksu josta en tykännyt.

  June 9, 2018 at 09:04
 • Reply Emma

  Ei ole Escadan Island Kiss-tuoksua voittanutta! Mulla on vieläkin se pullo tallessa, mutta ei tuoksu enää.. Kultaisilta teiniajoilta toi paljon muistoja mieleen ❤️ harmi kun sitä ei saa enään.. 🙁

  June 9, 2018 at 09:23
 • Reply Emma

  Ja unohtui laittaa äskeiseen että seuraan sinua igssä, fbssä ja youtubessa 👌

  June 9, 2018 at 09:25
 • Reply Noora r

  Muistoja tulee Viva la Juicy tuoksusta 😻

  June 9, 2018 at 09:37
 • Reply Heksutin

  Ostin joskus vuonna nakki ja muussi kausituotteena tulleen cherry in the air tuoksun. Koko kesä meni ampiaisia paetessa ja voi sitä vitutuksen määrää! :D
  Nykyään käyttäessäni tätä, tulee haikea fiilis, kun tajuaa ettei ampiaisia oikeastaan enää ole. :(

  Ja joo laitoin kaikki seuraukset päälle. :DDDDDDDDD

  June 9, 2018 at 09:57
 • Reply Linda

  Hugo Boss, XX. Käytin tätä aina ja kaikissa tilaisuuksissa, oli sellainen että kehtaisi paremmissakin paikoissa käyttää eikä ollut arkeen liian vahva. Muistot liittyvät elämänvaiheeseen opiskelujen ja perheen perustamisen välissä. Ihanaa aikaa ja ihana tuoksu, joka on jo surukseni lopetettu. Kaikki somekanavat seurannassa.

  June 9, 2018 at 10:01
 • Reply Ellen

  Vahvin tuoksumuistoni on isäni tekemät (ei niin herkulliset) keitot XD. Kaikki asunnossa tiesivät mitä ruokaa jouduttaisiin syömään seuraavat päivät.
  Hajuvesiin liittyvät tuoksumuistot ovat lähinnä Löytöliiteristä ostettuja prinsessahajuvesiä. Monikossa, koska yhden tiputin vahingossa vessanpönttöön.Muistan myös monet äitini hajuvesistä, mutta en ole varma osaisinko eritellä niitä.

  June 9, 2018 at 10:02
 • Reply Sanna K.

  Itseasiassa muistoja herättävin tuoksu on myös Escadan hajuvesi, Taj Sunset! :) Se oli ensimmäinen “oikea” hajuveteni, sitä ennen olin suihkinut menemään silloisen Seppälän tuoksuja. Sain Taj Sunsetin lahjaksi ensimmäiseltä poikaystävältäni, ja siihen liittyykin vahvasti ensirakkauden muistot ja se kaikki kutkuttava uusi aika mitä nuoruudessa oli meneillään :) Se huolettomuus, ai että! Niin elävästi vielä pystyn haistamaan tuon tuoksun! :D
  Seurailen ig:ssä ja YouTubessa.

  June 9, 2018 at 10:17
 • Reply Seija. Utriainen

  Tuoksumuisti on kielon tuoksu. Se oli sellaisella pienellä lastalla levitettävä rasvanmuotoista tuoksua. Olen monesti kaivannut sitä retroa takaisin. Mukana kahdella arvalla.

  June 9, 2018 at 11:25
 • Reply Pilvi

  Escadan Cherry tuoksu on sellanen mikä tuo paljon hyviä muistoja mieleen muutaman vuoden takaa ❤ Luonnollisista tuoksuista sateen jälkeinen metsä on lapsuuden muistot tuova ❤

  June 9, 2018 at 11:36
 • Reply Päivikki

  Paras tuoksumuistoni on nykyisen mieheni eksoottinen hiusöljy, joka tuoksui kukkasilta ensitapaamisellamme 😄

  June 9, 2018 at 11:42
 • Reply markku

  bodyshopin vanilja-tuojsu tuo aina teiniajat mieleen. :D

  June 9, 2018 at 11:44
 • Reply Jasmin

  Escada cherry in the air

  June 9, 2018 at 12:27
 • Reply Noora

  Ensimmäinen oikea hajuveteni, Burberryn Summer (for women) on yksi parhaista tuoksuista ja käytössä minulla edelleen Escadojen ohella. Rakastan makeita ja trooppisia tuoksuja, joten Sorbetto Rosso sopisi hyllylleni täydellisesti!

  June 9, 2018 at 12:32
 • Reply Tiitu

  Escadat mun suosikkeja ja niistä myös paljon kivoja tuoksumuistoja :) Yvesin vaniljasta tulee myös teinivuodet vahvasti mieleen.

  June 9, 2018 at 12:53
 • Reply Heli

  Tuoksumuistona on vain se, kun sain lapsena äidin vanhat hajuvesipullot itselleni! Ne oli jo melkein tyhjiä, eli käytin niitä vain koristeina :D
  Kaikilla neljällä arvalla mukana arvonnassa!

  June 9, 2018 at 13:52
 • Reply Tiina

  Ekana tulee mieleen ku äidillä oli vanilijan tuoksuista hajuvettä. Ja pakkohan se oli aina ala-asteikäisenä käydä haistelemassa sitä! Myös Avonin Bond-girl (?) hajuvesi on jääny mieleen, sekin ollut äidin käytössä :)

  June 9, 2018 at 14:54
 • Reply Ella

  Victoria’s secret tuoksut on ensimmäisiä muistojani hajuvesistä!
  Seuraan Youtubessa.

  June 9, 2018 at 15:47
 • Reply sikkuralla

  Bossin Orange-tuoksuun liittyy muistoja eräästä keväisestä ulkomaanmatkasta.
  Seuraan fb:n kautta.

  June 9, 2018 at 17:50
 • Reply Ninnu

  Escadan Cherry in the air on muistoja herättävä kesätuoksu:)

  June 9, 2018 at 18:57
 • Reply Sari P

  Yhdellä mukana! Diorin J’Adore on ollut suosikkituoksuni jo vuosia. Käytin sitä, kun menin treffeille mieheni kanssa vuosia sitten. Tottakai käytin sitä, kun menimme naimisiin. Villi veikkaus – mitähän käyttäisin, kun 10-vuotishääpäivä koittaa kohtapuoliin? :)

  June 9, 2018 at 20:43
 • Reply Jemina Salonen

  Vikrtor & Rolf Bon Bon tuoksuun liittyy rakkaita ja haikeita muistoja <3 Viimeiseksi jäänyt tuoksu jonka sain rakkaalta isältäni lahjaksi <3

  June 9, 2018 at 23:46
 • Reply Emmi

  Escada cherre in the air! Kesä muistot 2 vuodentakaanta tulee muistoon👌🏽 Se kesä oli ihan mahtava kaikkineen reissuineen 😊

  June 9, 2018 at 23:58
 • Reply Emmi

  Cherry*

  June 9, 2018 at 23:58
 • Reply Ada-Sofia Hämäläinen

  Ysl Kouros Silver, poikaystävän hajuvesi ❤

  June 10, 2018 at 00:43
 • Reply Ada-Sofia Hämäläinen

  Ysl kouros silver, poikaystävän hajuvesi ❤

  Kaikki seurattu ja tilattu.

  June 10, 2018 at 00:48
 • Reply Iida

  Calvin Klein Shock, tästä tulee mieleen minun ja mieheni seurustelun alkuajat :) edelleen yks lempparituoksuista!
  Seuraan kaikissa kanavissa :)

  June 10, 2018 at 08:02
 • Reply Minna

  Escadan Sentiment. Parhain tuoksu, minkä viimeiset pisarat käytin harkiten. Sain sen mieheltä tuliaisena.

  June 10, 2018 at 09:31
 • Reply Katja

  Escada Taj Sunset, käytin kyseistä tuoksua ensimmäisillä treffeillä mieheni kanssa.

  June 10, 2018 at 11:40
 • Reply Juulia

  Acqua dell’Elba nimisen merkin nimikkotuoksuun liittyy vahvasti Elban saarella viettämääni kesään <3

  June 10, 2018 at 12:06
 • Reply Maarit

  Mulla on yksi Escadan tuoksu, monta vuotta sitten äitiltä saatu, jota käytän aina kun lähden baariin tai muuhun illanviettoon. Jos tuoksua jää vaikka takkiin, tuo se mieleen aina tanssimisen ja juhlimisen ja hyvän fiiliksen. Niin vahvasti, että kesken työpäivänkin tekis mieli lähteä tanssimaan :D

  June 10, 2018 at 14:03
 • Reply Siiru

  La vie est belle muistuttaa ihanista juhlista ja muista erikoistilaisuuksista!

  June 10, 2018 at 15:25
 • Reply JennaO

  Lancomen Hypnoseen. Äitini käytti sitä aina juhlissa ja niistä on jäänyt ihania muistoja. Se on nykyään myös itselläni juhlatuoksuna käytössä! :)

  June 10, 2018 at 16:11
 • Reply Tanja

  Minun on pakko mainitahajuvesisä Lagerfeldin sunmoonstar-tuoksu. Harmi, että sit ei enää saa. Tuoksu liittyyy 1990-luvulla moneen elämän käännekohtaan. Esimerkiksi mieheni kohtaamiseen, valmistumiseen ammattiiini ja parhaisiin bileisiin:)
  4 arpaa.

  June 10, 2018 at 16:14
 • Reply Iida Kinnunen

  Lemppari tuoksumuisto tulee escadan cherry in the air hajuvedestä. Ostin sen parivuotta sitten, kun olin reissussa ja se muistuttaa mua aina kyseisestä reissusta, joka oli kyllä ikimuistoinen ja unohtamaton! Escada on lempi hajuvesi merkki mitä tykkään käyttää ja mulla on tosi paljon niitä, vaikka kylläkin ne ovat päässeet loppumaan 🤭 Olisi ihana voittaa tämä, koska tuoksu on aivan uskomattoman ihana ja olen tällä hetkellä uuden hajuveden tarpeessa !:)

  Seuraan sosiaalisia medioitasi.

  June 10, 2018 at 17:49
 • Reply ViiviK

  Vahvimmat muistot liittyy So-sarjan So sensual tuoksuun! Käytin tätä kun teininä tapasin nykyisen kihlattuni :D 4 arvalla mukana eli seuraan kaikissa mahdollisissa kanavissa

  June 10, 2018 at 18:34
 • Reply Henna

  Escadan Samba oli ensimmäinen hyvä tuoksumuistoni. Yhdellä arvalla osallistun.

  June 10, 2018 at 22:15
 • Reply tiiu

  Syreenin tuoksuun. Se tuoksui niin ihanalta mummolan pihassa.

  June 10, 2018 at 22:15
 • Reply Helena

  Tämä oli tosi kiva kausituoksu Escadalta! Eniten tuoksumuistoja liittyy hajuvesiin, lähinnä juurikin noihin Escadan kausituoksuihin ennen vuotta 2010 ja sen jälkeen. Lisäksi tietty tuore pulla ja vastapestyt pyykit tuoksuu ihanalta ja herättää turvallisen tunteen :D

  June 10, 2018 at 22:51
 • Reply piitu

  Osallistun yhdellä. Lancomen Hypnose on jäänyt mieleeni. Sain sen lahjaksi ja se oli mieluinen.

  June 10, 2018 at 22:55
 • Reply Annak

  Myskisistä mutta naisellisista hieman mystisistä tuoksuista tulee mieleen mummuni, joks tuoksui aina tuolta. Jostain syystä en kuitenkaan tiedä, mitä hajuvettä hän aikoinaan käytti, eikä hän enää muista tarkasti mikä se oli. Mukana yhdellä arvalla!

  June 10, 2018 at 23:12
 • Reply Tuisku

  Yhdellä arvalla mukaan. Kenzon hajuvesi ja nuoruus. Nimeä en enää muista.

  June 11, 2018 at 06:23
 • Reply Venla Malinen

  Ihanan tuoksuinen tuo escadan hajuvesi! Itselläni paljon tuoksumuistoja, mutta päällimmäisenä mielessä on ensimmäinen ulkomaanmatka Kreetalle. Lentokoneesta ulos tullessani suolainen merituuli otti minut vastaan. Sitä ihanaa suolaista tuulta en unohda koskaan!

  Seurailen sua lisäksi instassa ja youtubessa! :)

  June 11, 2018 at 10:16
 • Reply sarita

  Sensain Silk on pitkäaikainen suosikkini. Ihana tuoksu! Escadaakin on tullut aikoinaan käytettyä.

  June 11, 2018 at 10:47
 • Reply Sannak

  Escadan kesätuoksut on kuuluneet jo niin moneen kesään, että tämä olisi aivan huikeaa saada. Tuoksu on vieläpä kerrassaan ihana!! Yhdellä arvalla mukaan.

  June 11, 2018 at 18:29
 • Reply SkyFall

  Voi, tuoksumuistoja on niin paljon. Oikeestaan aina kun hankkii uuden hajuveden , siihen alkaa liittymään muistoja.
  Tommy Hilfigerin Tommy Girl tuo aina nuoruuden risteilyreissut mieleen, Issey Miake hääpäivän … Tuoksumuistot on ihana asia !

  June 11, 2018 at 19:51
 • Reply Eerika

  Lemppari muistot liittyy ehdottomasti escadan hajuvesiin! Escadan tuoksut leijuvat niin talvisissa kuin kesäisissäkin muistoissa!

  June 11, 2018 at 22:55
 • Reply Milla

  Olen aina tykännyt ihan hirveän paljon eri hajuvesistä ja ihan alakoulusta asti olen silloin tällöin tykännyt laittaa pari suihkausta hajuvettä vaikkapa koulun joulujuhlaan tmv. Yksi haju joka on jäänyt aivan omalla tavallaan mieleen on guessin violetissa pakkauksessa oleva hajuvesi (nimeä en muista, koska ilmeisesti niitä ei enää tuoda suomeen) käytin tätä hajuvettä kun olin vitos luokalla ja yksi päivä päätin suihkkauttaa tätä hajuvettä ja samana päivänä sain ensi suudelmani sen hetkiseltä “poikaystävältäni”. Jotenkin voin vieläkin haistaa tuon hajun nenässäni ja tuntuu, että tämä haju on jäänyt paremmin mieleeni kun itse ensisuudelmani:D ja sitten tietenkin toinen haju on mummolan haju, jossa aina tuoksui tuoreet korvapuustit ja lihapullat.

  June 12, 2018 at 08:31
 • Reply Milla

  Seuraan kaikissa kansvissa:)

  June 12, 2018 at 08:33
 • Reply Ida

  Viva la Juicyn tuoksuja olen käyttänyt monta vuotta, joten heidän tuoksut on kyllä monissa muistoissa mukana!
  Seuraan kaikissa kanavissa.

  June 12, 2018 at 16:01
 • Reply Nakkikastike

  Moniin tuoksuihin liittyy vahvasti muistoja, mutta hajuvesistä eniten Flower by Kenzoon, sitä on käytetty monissa merkityksellisissä hetkissä. Seuraan kaikissa mainituissa kanavissa :)

  June 12, 2018 at 18:05
 • Reply Elina

  Tommy Hilfigerin Peach Blossom -tuoksuun liittyy paljon muistoja, sillä sain sen ensimmäisenä vuosipäivänämme lahjaksi nykyiseltä avomieheltäni. Hän oli tuolloin armeijassa ja oli iltavapaalla käynyt Jyväskylän Sokoksella etsimässä sopivaa tuoksua lahjaksi. Jälkeenpäin on monesti ihmetelty, miten tuoksun valinta onnistui, sillä poikaystävä oli useamman asteen kuumeessa ja nenä aivan tukossa. Joka tapauksessa ihana tuoksu ja mielestäni erittäin sopiva itselleni, ja poikaystäväkin tykkää, vaikka tuoksu olikin kuulemma siellä Sokoksella “erilailla hyvä haju”. : D

  June 12, 2018 at 20:33
  • Reply Elina

   Ainiin, ja kaikkialla seurailen sun laadukasta sisältöä :)

   June 12, 2018 at 20:34
 • Reply ansu88

  Escadan Magnetism oli suosikkini jokin aika sitten. Siihen liittyy paljon muistoja ja oikeastaan pitäisi hankkia sitä taas.

  June 13, 2018 at 20:32
 • Reply Pilvikki

  Teiniajan hajuvesi oli Givenchyn Amarige. Muutamia vuosia myöhemmin käytin Yves Rocherin Vaniljaa. Ensimmäinen Escadan kausituoksu tarttui mukaan Ruotsin laivalta vuonna 1995.

  June 14, 2018 at 20:51
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.