Follow:
Ajatuksia, Kauneus, Meikit, Tuotearvostelut

Arkinen Power of Makeup

Ajattelin yhdistää kaksi aavistuksen päivittynyttä juttua – arkisen meikkini, sekä Power of Makeup -haasteen. Arkimeikkini päivittyy tässä pikku hiljaa ja vaikka tuotteet eivät suuremmin muutu, tyyli tehdä asiota muuttuu. Sen yhdistäminen Power of Makeup -haasteeseen tuntuikin luonnolliselta, joten tässä teille tulos! Ne, joille Power of Makeup -haaste ei ole tuttu, aloitti sen Youtuben puolella muuan NikkieTutorialsin Nikkie ja ideana on meikata puolet naamasta ns. parhaan kykynsä mukaan (tässä kiersin itse ja toteutin arkimeikin) ja jättää toinen puoli meikkaamatta. Hän halusi herätellä, että meikkaamisen ei kuulu olla pakkopullaa, sitä ei tarvitse hävetä ja meikkaamista ei tarvitse tehdä ketään muuta miellyttääkseen, vaan siitä saa nauttia ja se saa olla harrastus. Word koko ihmiselle, on upea persoona!

hannamaria Power of Makeup

Itselleni  meikkaaminen on arkea vaikka pidänkin meikittömiä päiviä. Ennen, kun akne oli pahempi, en kehdannut lähteä ulos ilman meikkiä. Nykyään mikäli mitään menoa ei sovittu tai arjen jutut muuten paina päälle, nautin jopa näistä meikittömistä päivistä. Kuitenkin, muutaman päivän jälkeen toivoo jo pientä ehostusta ja noina päivinä saatan hyvin alkaa kokeilemaan jotain uutta ja ns. harjoittelemaan uusia tekniikoita. Esimerkiksi halo -meikit on viimeaikoina olleet harjoituksen alla. Juhlaan tykkään meikata aavistuksen paremmin ja silloin käytän meikkaamiseen jopa tunnin tai pari, arkena siihen menee kymmenestä minuutista viiteentoista.

hannamaria Power of Makeup hannamaria Power of Makeup

Kokeilin tätä meikkiä varten uutta IsaDoran meikkivoidetta nimeltään Cover Up. Kirjoittelen siitä enemmän mutta voin jo nyt sanoa että se on noussut tämän yhden testipäivän jälkeen ihan unelmameikkivoiteeksi – peittää, on kevyt ja pysyy ikuisuuden (toisin sanoen kovan hikitreenin) hyvänä. Älkää muuten tehkö niinkuin minä, peskää meikit tai ainakin meikkipohja pois ennen treeniä. Mutta tästä meikkivoiteesta lisää toisessa postauksessa.

Eron kyllä selvästi näkee tässä arkisessakin Power of Makeup -haasteessa. Punaisuus tasoittuu, näpyt peittyy ja arkimeikki muutenkin piristää kasvoja. Tuo huulipuna on tässä ihmeen punainen, se on oikeasti paljon ruskeampi ja hyvä arkipuna, jonka kanssa ei tarvitse rajauksia ja joka on ns. huoleton puna. En tehnyt tätä niin överisti kuin useat muut, joten ero on pieni, mutta huomattavissa.

Kävi muuten kiva kämmi. Kun laitan lasit päähän, ei silmien ero ole varjojen ja jo luonnostaan tummahkojen kulmakarvojen takia suuri ja tarkoitus oli ottaa silmämeikit pois ennen salille menoa, mutta kuinkas kävikään. Katsoin peiliin täyttäessä juomapulloa ja kappas, toisessa silmässä vielä täys tällinki ripsareineen, luomareineen ja kulmineen. Toisen puolen meikkipohjan olin tehnyt, mutta silmämeikin, kulmat sekä varjostukset olin jättänyt pois. Ei siinä muu auttanut kuin ennen ryhmäliikuntatuntia napata paperia ja vettä ja näillä koittaa jotenkin luomarit, kulmat ja ripsarit kadottaa siellä salin vessassa. Meni ihan nappiin toisin sanoen!

Oletteko te kovin erinäköisiä meikittä?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

8 Comments

 • Reply Maija Viola

  Mun mielestä nää power of make up -postaukset on ihanan rehellisiä. Mä en oo niinkään erinäköinen, mutta huomaan itse eron itsevarmuudessani. Se varmaan aiheuttaa enemmän erinäköisyyttä. Tuntuu, että meikittöminä päivinä en myöskään jaksa pukeutua ihmeellisemmin. :-D

  January 12, 2017 at 12:28
  • Reply hannamaria

   Kiva kuulla! Ja sekin on kyllä ihan totta, että meikittöminä päivinä ei tuu muutenkaan panostettua ulkonäköön kuten hiuksiin tai pukeutumiseen yhtään sen kummemmin :D Ei sitä toisaalta aina tarttekaan!

   January 12, 2017 at 17:20
 • Reply Sissi

  Kiva postaus ja meikkipohja näyttää tosi hyvältä!

  January 12, 2017 at 19:56
  • Reply hannamaria

   Kiitos! :) Ja tosta meikkuvoiteesta tuli ihan lemppari heittämällä!

   January 12, 2017 at 23:08
 • Reply Charlotta Eve

  Riippuu ihan meikistä – välillä sotamaalaus on sellainen, että säikähtää itsekin :D Useimmiten kuitenkin meikki on tosi neutraali ja näyttää ihan multa. :) Kaunis arkimeikki!

  x Charlotta
  http://charlottaeve.com/fi

  January 12, 2017 at 21:09
  • Reply hannamaria

   Haha, sama juttu jos on ulos lähdössä – sotamaalaus saattaa pelotta itseäänkin ? Kiitos!

   January 12, 2017 at 23:10
 • Reply hellin

  Kiva nähdä tällainen power of make up, missä on suht hillitysti meikkiä.

  Olen tosi eri näköinen mielestäni, koska oma väritykseni on olematon. En nyt ihan kauhean vahvaa arkimeikkiä tee, mutta kyllä jo kulmien piirtäminen vaikuttaa ilmeeseen aika paljon.

  January 13, 2017 at 18:16
  • Reply hannamaria

   Mukava kuulla että tälläinen arkinen versio oli mieleinen! Kulmat on kyllä sellainen, joka vaikuttaa todella paljon yleisilmeeseen – komppaan siis ihan täysin!

   January 13, 2017 at 20:11

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.