Follow:

Blogista

HANNA
Markkinointiin ja brändinhallintaan erikoistunut Liiketalouden opiskelija JAMK:lla, ammatiltaan graafinen suunnittelija/valokuvaaja/markkinointimeedio/median moniosaaja. Vapaa-ajallaan (ex-)lentopalloilija, kuntosalilainen, graafikko ja valokuvaaja. Niin ja tottakai bloggaaja, joka ei osaa kategoriorisoida itseään liian tarkasti.

Kuten totesin, teen vapaa-ajallani niin valokuvauskeikkoja kuin graafikon hommiakin. Pientä korvausta vastaan teen niin blogien bannerit, ulkoasut kuin koko kokonaisuuden luomisenkin.

Mikäli haluat kuukauden ilmaiset treenit naisten liikuntakeskus Kuntoporttiin Jyväskylään, lue lisää täältä!

DA BLOG
#kauneus #sisustus #lifestyle. Siitä tässä kaikesta on kyse. hannamaria on osa Indiedays Inspiration-yhteisöä, joka pitää sisällään yli 300 inspiroivaa blogia, jotka on valittu mukaan niiden inspiroivan sisältönsä ansiosta. hannamaria on myöskin osa Bubblare.fi-yhteisöä.

Blogissani jaan siis pieniä rippeitä normaalista arjestani, joka sijoittuu keskiseen Suomeen ja koostuu poikaystävän kanssa asumisesta, matkailusta, hyvästä ruoasta ja juomasta, uusien tuotteiden ja kokemusten löytämisestä sekä parhaasta seurasta. Pyrin ottamaan ilon irti normaalista arjesta ja yleensä blogiini pääseekin mukaan vain ne hyvät asiat.

Alla löytyy hiukan faktaa blogista ja sen historiasta:

VIRSTANPYLVÄÄT
Lokakuu 2017 – Bette Box Bloggaajaboxi
Lokakuu 2016 – I love me VIP-bloggaajan pesti
Toukokuu 2016 – Muutto WordPress -alustalle
Toukokuu 2016 – PING Helsinki
Marraskuu 2014 – 50 000 sivukatseluraja ylittyi
Heinäkuu 2014 – liittyminen Indiedays Inspiration -portaaliin
2013 – Bubblare.fi -yhteisöön pääsy
Heinäkuu 2013 – blogin perustaminen

KUVIENI KÄYTTÖ / USAGE OF MY PICS
Jos haluat käyttää kuviani ota minuun yhteyttä joko kommentin tai s-postin hannamariav@hotmail.fi -kautta. Jos käytät kuviani sivuillasi, postauksissasi etc, minut ja/tai blogini on linkitettävä kyseiseen postaukseen / kuvaan mukaan.

If you want to use any of my pictures, please contact me trough a comment saying “check this post out if it’s OK” & tag me into it when you are using my pics already so I know you’ve used them and I can make them disappear if I want to. 

CONTACT-sivuilta löytyy lisätietoa yhteydenotosta ja mainonnasta blogissa.

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.