Follow:
Ihonhoito, Kauneus, lifestyle, Meikit, Saatua, Sponsoroitu, Trendit, Tuotearvostelut

495 – L’Oréal Pure Clay -savinaamiot

Nyt löytyy tämän syksyn L’Orealin lanseerauksista upeita maskiuutuksia. L’Oréal on muutenkin tänä syksynä tehnyt hyvää työtä uusien tuotteiden lanseeraamisessa, propsit siitä. Tällä viittaan esimerkiksi aiemmin viikolla arvioimiini L’Oréal Paris Infallible Matte Max -uutuuksiin, joihin tykästyin. Näitä L’Oréal Pure Clay -maskeja on tullut testattua nyt pariin otteeseen ja voin viimeinkin antaa rehellisen mielipiteeni kaikista kolmesta.

L'Oréal Pure Clay

Aloitetaan pakkauksista, sillä nehän kertovat itse tuotteista jo erityisen paljon. Odotan L’Oréalin pakkauksilta aina täydellisyyttä, sillä miellän Lorkun omaa nimeä kantavat tuotteet hiukan ‘paremmaksi’ kuluttajakosmetiikaksi kuin pienemmän hintaluokan alabrändit. Vaikka L’Oréal omistaakin suuren osan eri merkeistä (Maybelline, NYX jne), täytyy sen omaa nimeä kantavat eri alaluokat olla jollain tavalla yhtenäisiä – ainakin minulle tämä on tärkeää. Tällä tarkoitan sitä, että logon ja pakkausten täytyy olla ainakin saman aihealueen ja ikäryhmän tuotteiden sisällä linjassa keskenään eivätkä ne saa vaihdella suuresti.

L'Oréal Pure Clay Multimasking Instadetox

Noin, nyt kun graafinen luento on saatu alta päästään itse pakkauksiin. Pahvipakkaus on hyvä, näyttävät ja erot eri tuotteiden välillä ovat kuitenkin tunnistettavissa. Esittelyteksteistä tulee selvästi ilmi mitä tuotteen sanotaan tekevän ja niitä on helppo vertailla keskenään. Kaikki tärkeä tieto löytyy pakkauksesta kuten kuuluukin ja itse lasipurkki on säästetty siististi logolle, erittäin lyhyelle tuotekuvaukselle, käyttöohjeille sekä purkin koolle. Kannen alta löytyy erillinen välikansi, joka on helppo irrottaa ja auttaa pitämään varsinaisen kiertokannen puhtaana. Suuaukko on tarpeeksi iso, jotta sieltä mahtuu tuotetta ottamaan joko sormin tai muulla vastaavalla levitysvälineellä (kuten puhtaalla ja littanalla meikkivoidesiveltimellä).

Näiden sanotaan toimivan jokaisella ihotyypillä ja käyttöväliksi suositellaan 2-3 kertaa viikossa 5-10 minuutin ajan, joka itsestäni tuntuu melko suurelta. Itse käytän naamioita mieluummin kerran viikossa ja juurikin tuon 5-10 minuuttia riippuen naamiosta ja halutusta tehosta. Jokainen näistä on ainakin omalle iholleni tarpeeksi hellävarainen ja tykkään kaikista, vaikka ne ovatkin suhteellisen erilaisia. Mutta nyt niihin arvioihin.

L'Oréal Pure Clay Glow Mask L'Oréal Pure Clay Glow Mask

L’Oréal PURE CLAY Glow Mask, 50ml – Epäpuhtaudet poistava ja heleyttävä naamio

Tämän Glow Maskin kerrotaan olevan syväpuhdistava ja säännöllisellä käytöllä ihosta täytyisi tulla heleämpi. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin jo ihon selvästi puhdistuneen. Vaikuttavina aineina kerrotaan olevan kolmea savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä hiili, jonka kosmetiikan puolella uskotaan puhdistavan ihoa erittäin tehokkaasti samalla tuoden upean värin tälle naamiolle.

Ehdoton suosikki. Ei yhtä kuoriva kuin Exfo Mask tai yhtä kuivattava kuin Purify Mask. Sopii koko naamalle, mutta erityisesti itselläni huomasin eroa nenänpielissä sekä leuassa. Näillä alueilla minulla on eniten epäpuhtauksia ja ero oli suurin, vaikka varmasti muutaltakin ihoa puhdistui. Ihoa ei poispesun jälkeen kiristänyt ollenkaan, kuten ei muidenkaan naamioiden kohdalla.

L'Oréal Pure Clay Purify Mask L'Oréal Pure Clay Purify Mask

 L’Oréal PURE CLAY Purify Mask, 50ml – Puhdistava ja mattapinnan antava kasvonaamio

Perinteinen mattapintaa lupaava naamio. Mattanaamioiden yleisperiaatteen mukaisesti, tämä kuivahtaa naamalle n. 8-10 minuutin kohdalla melkein kokonaan. Tällä Purify Mask:lla haetaan eritoten mattaisempaa ihoa, talin vähentymistä iholta ja pyritään syväpuhdistamaan iho. Vaikuttavina aineina kerrotaan olevan kolmea savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä eukalyptus.

Koska oma ihoni on sekaiho, käytän tätä ainoastaan erityisen paljon rasvoittuvalle alueelle (pääosin T-alue) – otsa, nenä, leuka sekä nenän molemmnpuoleiset poskien alueet. Postauksen lopussa olevasta kuvasta saa hiukan osviittaa. Voin sano että tykkäsin, muttei noussut suosikikseni. En muutenkaan ole enää nykyään suuri mattatuotteiden fani niin voiteissa kuin pesuaineissakaan, vaan käännyn aina ennemmin kosteuttavien ja kunnolla syväpuhdistavien tuotteiden puoleen ihotyyppini ja ihoni historian takia. Mattaisempaa lopputulosta etsiville oiva tuote.

L'Oréal Pure Clay Exfo Mask L'Oréal Pure Clay Exfo Mask

L’Oréal PURE CLAY Exfo Mask, 50ml – Kuoriva kasvonaamio, joka tekee ihon pinnan paremmaksi

Kuorivin kaikista. Ei kovetu ja kuivu samalla tavalla kuin kaksi muuta, mikä tekee tästä vähiten naamiomaisen. Lupaa tehdä ihosta heleän ja ihohuokosista aavistuksen vähemmän näkyvät. Vaikuttavina aineina kerrotaan olevan kolmea savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä punalevä. 

Yhden käyttökerran jälkeen en suurta eroa huomannut, mutta mukavan tuoksuinen tuote ja tulen varmasti käyttämään tuotteen loppuun. Tämä on näistä ainoa, jota en #multimasking -tekniikalla yhdistäisi toisen naamion kanssa uudelleen – Glow Mask ja Purify Mask sopivat näistä kolmesta siihen tarkoitukseen yhteen parhaiten.

L'Oréal Pure Clay

#multimasking on tainnut tänä vuonna vallata maailmaa. Ideana on käyttää erilaisia naamioita eri kohtiin nassua riippuen siitä, mitä halutaan sille kohdalle suosia. Mattatuotteet ovat hyviä rasvoittuvalle T-alueelle, kuorivat maskit poskille ja niin edelleen. Itselläni on tässä T-alueella Purify Mask ja poskilla Exfo Mask. Glow Maskia käytin koko kasvoille syväpuhdistusmielessä hiukan myöhemmin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä ja löyämään itselle sen suosikin! :)

Nämä kyseiset PURE CLAY -sarjan naamiot ovat tulleet kauppoihin jo elokuun puolella ja itse olen niitä bongaillut ainakin Sokkarilta ja Citymarketista jo. Suositushinta on siinä 9,90 euron korvilla, ostopaikasta riippuen hinta voi muutaman euron vaihdella. Itseeni iskee savipohjaiset naamiot todella, kertokaa toki lempparinne kommenttiboksissa!

Joko te olette kokeilleet multimaskingia?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

7 Comments

 • Reply Charming Nails

  Multimasking on kyllä uusi jännä juttu :D kaikkee ne keksii! Kiinnostavia, voi olla että jossain vaiheessa tulee hankittua testiin. Sopivan hintaisiakin :)

  September 8, 2016 at 13:27
  • Reply hannamaria

   No sanopa muuta :D Ja suosittelen kyllä mikäli savinaamiot muutenkin iskee.

   September 11, 2016 at 09:27
 • Reply JonnaH.

  Hiilinaamio on kyllä tosi tehokas. :)

  September 8, 2016 at 20:58
  • Reply hannamaria

   Kyllä vaan! Ihan ehdoton uus lemppari.

   September 11, 2016 at 09:27
 • Reply Sari BP

  Multimasking on jäänyt mulle aika vieraaksi. Käytän aina koko nassulle samaa tuotetta.
  Mun silmissäni L’Orealin purkit ja putelit ovat ulkonäöltään olleet aina sieltä tylsimmästä päästä. Ne eivät hevillä uudistu, eivätkä siten ole kovin trendikkäitä, siis pakkaukset. Nämä uudet naamiopurnukat näyttävät himpun verran paremmilta, mutta vielä olisi kehittämisen varaa.

  September 8, 2016 at 23:04
  • Reply hannamaria

   Niin mullekin ennen tätä, en ollut edes ajatellut että eri kohdille jaksaisi eri tuotetta käyttää. Vähän samaa mieltä pakkauksista, näissä uusissa onneksi on otettu pieni askel eteenpäin.

   September 11, 2016 at 09:28
 • Reply Erkki

  Kokeilin ekan kerran glow maskia. Aika tehokkaalta vaikuttaa. Varmasti käytän loppuun. Mielestäni tuo purkki on ihan tyylikäs. Aika painava vaan jos haluaisi matkalle ottaa mukaan, mutta se lisää tyylikkyyttä. En kyllä koskaan osta mitään halpakosmetiikkaa(tai muutakaan) purkkien takia. Jotkut guerlainit nyt sa olla meikkipöydällä esillä :D

  September 27, 2016 at 00:00
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.