Follow:
Hankinnat, Inspiraatio, Kauneus, Saatua, Shoppailu, Sponsoroitu, Tuotearvostelut

492 – Maybelline Vivid Matte Liquid -mattahuulipuna

Melkoinen tuote. Sain testiin pari sävyä tästä Maybelline Vivid Matte Liquid -mattahuulipunasta, joiden pakkaukseen ihastuin alkuunsa. Sain näiden ohella ison määrän kaikkea muuta ihanaa testiin myös, mutta aletaan purkaa niitä hieman myöhemmin kun on muutto saatu alta! Sain siis testiin etenkin tänä syksynä muotia olevan mattaisen, rusehtavan punan sekä perinteisen punaisen. Kyseisestä tuotteestahan sävyjä on Suomen markkinoilla saatavilla kuusi kappaletta kaikista kymmenestä. Itseäni olisi houkuttanut muualta saatava upea violetti…

hannamaria maybelline vivid matte liquidhannamaria maybelline vivid matte liquid swatches

Heti paketin aukaistuani kohdensin katseeni tuohon ruskeaan. Omistan vain harvakseltaan edes lähellekään sen sävyisiä punia, saati mattoja sellaisia. Ja ei, en omista Nyxiltä mattapunia ruskeissa sävyissä. Koska halusin testata miten puna sopii itselleni, laitoin sitä heti huulille koko päiväksi. Kuljeskelin kaupungilla, siivosin, söin ja join päivän aikaan jos se auttaa pysyvyyden arvioinnissa teitä.

Tuote levittyi todella nätisti ja oli helppo korjailla eikä jämähtänyt heti kuten osa mattapunista. Sitä ei myöskään tullut kerralla liikaa. Koostumus oli todella, todella kermainen ja jätti huulille mukavan tunnun. Huuleni eivät kuivuneet tai tuntuneet nahkeilta, mikä johtui osaksi siitä että itse tuotekaan ei jäänyt niin mataksi kuin alkuun kuvittelin. Tämä kaikki johtui kermaisesta, voidemaisesta ja ‘runsaasta’ koostumuksesta.

hannamaria maybelline vivid matte liquid

50 Nude Thrill

Ainut haittapuoli etenkin tässä ruskeassa on voimakas tuoksu. Se ei punan hiukan asetettua koko ajan nenään yllä, mutta mikäli erehdyt etenkin juomaan jotakin, tuoksuu se heti nenään. Kahvikupin reunaan jäi myös melko paljon tuotetta ensimmäiselle juontikerralla. Pysyvyydestä tai tuoksusta ei siis tule plussaa, mutta levittyvyydestä, kosteutuksesta ja tunnusta huulilla sitäkin enemmän. Tästä tuli kiva arkituote.

hannamaria maybelline vivid matte liquid

35 Rebel Red

Voih tämä punainen. Niin upea sävy, mutta paremmalla koostumuksella vastaavia on olemassa todella, todella paljon. Kyllä tätäkin tulee käytettyä, mutta ei nouse mun suosikiksi vaikka sävy onkin täydellinen niin kylmille, kuin lämpimille ihonsävyille. Ja tuoksu tässäkin on melko voimakas, ikävä kyllä. Levittyi suht helposti, mutta piti olla tarkkana että rajasta tuli tarkka – näin ilman huultenrajausta etenkin sisänurkista saattaa hiukan lähteä tuote karkuun. Rajauksella tämäkin saadaan kuriin.

Hintaa näillä Maybelline Vivid Matte Liquid -huulipunilla on n. 9-10 euron verran. Myyntipisteinä suurimmat vähittäiskaupat, Sokokset sekä Stockmann. Nettikaupoista ainakin eleven myy kaikkia kuutta sävyä, Stockmann.fi osaa. Vaaleat ja ‘helpot’ sävyt jäävät itsellä käyttöön, punainen saattaapi parin lisätestikerran jälkeen lähteä kiertoon.

Ps. Iik, tänään ensimmäinen koulupäivä! Saas nähdä miten menee ja löydänkö edes paikalle. Illalla on kuitenkin siivoiltava, sen verran päivästä tiedän, koska muutto.

Käytättekö te ruskeita huulipunia?

Postaus sisältää mainoslinkin. Tuotteet saatuja.

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

6 Comments

 • Reply JonnaH.

  Rebel Red on kyllä upea!

  August 29, 2016 at 12:16
  • Reply hannamaria

   Kyllä! :)

   August 29, 2016 at 14:48
 • Reply Ronja

  Tekstiin on tainnut eksyä painovirhepaholainen, kyseiset punat taitavat olla Maybellinen eikä Rimmelin, kuten vikassa kappaleessa lukee! Mutta tuo ruskea sävy on kyllä ihana, harmi vaan jos koostumukselle jäi toivomisen varaa! Parempia huulilakkoja ja ruskean sävyjä kuin löytyy muilta merkeiltä, esim ihan punissa UDn ruskeat sävyt vie voiton kyllä kaikista! :)

  August 29, 2016 at 13:30
  • Reply hannamaria

   Hah, no niinpä ovat – todellinen painovihrepaholainen! Kyllä vaan, ei tosiaan ole ensimmäinen valinta tämä Maybelline kun muitakin on saatavilla!

   August 29, 2016 at 14:53
 • Reply Ninni / Visions

  Mä oon itse nyt kesän aikana hurahtanut täysin rusehtaviin puniin, ja uskon että syksyllä ne muuttuu vielä hieman tummemmaksi. Mutta toi punainen on kyllä upea sävy!

  August 29, 2016 at 14:36
  • Reply hannamaria

   Sama juttu! Ja on upea punainen, mutta koostumus ei tosiaan rohkaise käyttämään.

   August 29, 2016 at 14:53

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.