Follow:
Hiukset, Inspiraatio, Kauneus, Tapahtumat

465 – I love me -messujen VIP-bloggaaja 2016

Nyt on jännittäviä uutisia – meikäläinen valittiin nimittäin yhdeksi syksyllä järjestettävien I love me -messujen VIP-bloggaajaksi. Iik ja ääk! Hain mukaan jälleen keväällä bloggaajapassia varten kyseisille messuille mutta sieltähän tuli viestillä vastauksena hiukan suurempi yllätys. Iik ja ääk vielä kerran!

hannamaria_P5290180_web2I love me -bloggaaja 2016

 

I LOVE ME -MESSUT

Koe vuoden kokonaisvaltaisin hyvinvoinnin tapahtuma! Tapahtumassa voit tutustua erilaisiin kauneudenhoidon hoitomuotoihin ja uutuustuotteisiin, testauttaa terveydentilasi tai uusia vaikkapa vaatekaappisi shoppailijan paratiisissa. Kokeile urheilulajeja ja löydä uusi harrastus talven iloksi. Kuuntele ammattilaisten puheenvuoroja ja inspiroidu oman hyvinvoinnin kehittämisestä. Koe myös Suomen suurimmat muotinäytökset ja uutuutena lumoavat hiusnäytökset. Rentoudu ja anna aikaa itsellesi!

 

I love me -bloggaaja 2016

Tulen lähempänä messuja kertomaan tarkemmin kaikesta siihen liittyvästä. Vanhoja postauksiani kuitenkin voi lueskella jo täältä. Kirjoitin mm. viime vuonna muutamat kivat tärpit messuille sekä pienen koonnin ostoksistani. Viime vuonna hengailin yhden päivän messuilla, tänä vuonna olisi tarkoitus hengailla useampi. I love me -messut järjestetään tänäkin vuonna Lokakuussa, tarkemmin sanottuna 21. – 23.10.2016 joka sattuu sopivasti ainakin Keski-Suomen syyslomaviikolle. Sain tästä tietää jo hetki sitten mutta suu on pitänyt pitää supussa hetken verran ja se jos mikä on ollut hankalaa :D

Tänään onkin jo ihanasti torstai. Ja huomenna perjantai. Ja sitten viikonloppu. Viikonloppuna taas ajattelin relata ja tehdä blogihommia, jotenkin tuntuu että kroppa ja pää tarvitsee sitä. Ehkä ulkoilen, ehkä en. Ehkä käyn jopa salilla.

Oletteko te käyneet ennen I love me -messuilla?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

6 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Viime vuonna olin ensimmäistä kertaa, toivottavasti pääsen myös tänä vuonna :)

  June 2, 2016 at 09:42
  • Reply hannamaria

   Jep, viime vuonna oli kivaa. Itse vietin messuilla lähes tulkoon koko lauantain ja tuntui ettei yksi päivä riittänyt, nyt toivottavasti kerkeän kierrellä enemmän!

   June 2, 2016 at 13:05
 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Onnea! Messuilla oli kyllä kivaa, joten ehkäpä haen taas sitä perusbloggaajapassia :)

  June 2, 2016 at 13:00
  • Reply hannamaria

   Nämä messut on hiukan hassusta nimestään kyllä aina niin mahtavat!

   June 2, 2016 at 13:06
 • Reply Ilona/Eyeshadow and flame

  WAU!! Ihan mahtava juttu, onneksi olkoon!!

  June 9, 2016 at 22:35
  • Reply hannamaria

   Kiitoksia suuresti :)

   June 10, 2016 at 11:31

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.