Follow:
Kauneus, lifestyle

447 – Tatuointiaika

En ole kerennyt ollenkaan hehkuttaa mitä tuo mies lupasi mulle synttärilahjaksi. Okei, otsikko se kertoo jo aika pitkälle, mutta silti – tatuoinnin!! Meinas pieni onnen kyynel vierähtää kun oltiin syömässä ja sain asiasta tietää. Haaveilin tatuoinnista muuten jo vuonna 2014, kun kirjoitin ensimmäisen postauksen. Nyt kun ajattelee niin en olisi tuolloin ollut valmis tatuointia ottamaan – nyt tilanne on kuitenkin ihan eri ja tässä on tullut pyöriteltyä vaikka minkälaista ideaa.

Oon kerännyt Pinterestiin todella suuren määrän tatuointeja, joista tykkään. Pääsette itse asiassa tästä katsomaan mun Tattoos -boardia. Kuitenkin, ideat on hyppineet niin HP:n kuin kukkienkin ympärillä. Ja paikkakin on vaihdellut kädestä selkään. Olisi niin paljon kaikkea mitä haluaisi toteuttaa, mutta päädyin nyt tälläiseen moderniin ‘fleur de lis’ -tyyliseen, mustavalkoiseen ja hiukan graafiseen ideaan. Kollaasissa etenkin nuo isoimmat kuvat sekä kolmesta pienestä kuvasta keskimmäinen on sitä tyyliä, mitä haen.

Ollaan menossa yhtä aikaa toukokuussa Simply Tattoon Meretelle tänne Jyväskylään. Heillä oli helmikuun aikana kaksi yhden hinnalla tarjous, jonka aiomme käyttää hyväksi. Täältä pääsette katsomaan Mereten portfoliota jos haluatte tutustua hänen töihinsä tarkemmin. Tulen melko varmasti esittelemään valmiin version täällä tulevaisuudessa :)

Onko teillä tatuointeja tai haluaisitteko ottaa tatuoinnin?
Share:
Previous Post Next Post

RELATED

6 Comments

 • Reply Jonna H.

  Mulla on yksi. Olen joskus haaveillut, että sen ympärille olisi saatava koko selän kokoinen merimaailma, mutta se on jäänyt.

  May 3, 2016 at 09:28
 • Reply Panda

  Mulla on yksinkertaisia mustavalkoisia ja graafisia tatuointeja, ja kyllähän niitä tekisi mieli vielä lisää hankkia. Mitkään isot (ja värikkäät) eivät oo mun juttu :)

  May 3, 2016 at 09:40
 • Reply Hanna Voutilainen

  Kuulostaaa hyvälle! Toivottavasti joku päivä vielä toteutuu :)

  May 3, 2016 at 11:08
 • Reply Hanna Voutilainen

  Oi että, kuulostaa hyvälle! Sama juttu, hirveä määrä väriä ei iske muhun ja tottakai isotkin kuvat on aina työläämpiä, ainakaan suorilta käsin en sellaisia halua :)

  May 3, 2016 at 11:09
 • Reply Isla Sofia // Kahden kesken

  Ojj, kuulostaa hyvältä! Kiva nähdä lopputulosta!

  May 9, 2016 at 07:17
 • Reply Hanna Voutilainen

  Oon itekin aika innoissani!! :)

  May 9, 2016 at 07:17
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.