Follow:
Inspiraatio, Lookbook

445 – Adidas ZX Flux -tennarit

Kevät tuli ja samaiten oli aika korkata uudet kevätpopot. Nämä kyseiset tennarit ovat Adidaksen ZX Flux -malliset kengät. Ulkonäkö ja etenkin istuvuus ovat kunnon lenkkikenkien luokkaa, mutta nämä ovat kuitenkin sopivat toimistoon. Kuvista vastasi Ave, kiitos kaunis!

Adidas ZX Flux Adidas ZX FLux Adidas ZX Flux

Nämä ovatkin mun ensimmäiset Adidaksen kengät ja jotenkin olen kuvitellut tähän asti että kyseisen merkin lesti ei ole omaan jalkaani tarpeeksi leveä. Nämä kuitenkin tilattua ja sovitettuani totesin tuon ajatuksen vääräksi ja ihastuin tähän malliin suuresti. Oma kokoni on 38 2/3 ja istuu todella hyvin tukien kaikkialta. (On muuten eka kerta kun törmään tälläiseen 2/3 -kokoon).

Adidas ZX FLux Adidas ZX FLux

Teen osaksi seisomatyötä meidän säädettävien työpöytien ansiosta ja siinä duunissa kengät täytyy olla hyvät. Mulla on ollut vaikka miten monet tennarit ollut ja näissä on ehdottomasti paras tuki, muistuttaahan ne eniten ihan perinteisiä lenkkareita. Paketin mukana tuli lisäksi punaiset vaihtonauhat, jotka on mun makuun kuitenkin hiukan liian räväkät!

Ainut juttu mikä niin näissä, kuin muissakin tennareissa, harmittaa on se, ettei näissä päällinen pidä ollenkaan vettä. Toisaalta mitä voi odottaa kun päällinen on ohutta kangasta. Sateella ja hiukan märemmässä maastossa nämäkin siis kastuvat, mutta se on ihan odotettavaa – osaapahan vältellä vesilätäköitä :D Ja tälläiset mustat ei mene ollenkaan niin helposti likaiseksi kuin esimerkiksi valkoiset serkkunsa.

 Onko teillä luottotennareita?

* Tennarit saatu DefShopilta.

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

4 Comments

 • Reply Jonna H.

  Ei, Converseja ei varmaan lasketa tennareiksi? :D

  April 13, 2016 at 11:53
 • Reply Hanna Voutilainen

  Hah, ne lukeutuu mulla klassikkotennareiksi :D Ite haaveilin tälle kesälle kanssa Converseista, mutta missasin parit hyvät tarjoukset ja taidna antaa olla!

  April 13, 2016 at 16:56
 • Reply Emilia H

  Multa löytyy Converset niin mustana kuin punaisena, mutta ne eivät ole kovin hyvät jalassa pitkiä matkoja mentäessä. :-D Aloinkin pari kuukautta sitten "metsästämään" mukavampia tennareita. Pohdin juuri noiden Adidas ZX Fluxien ja Niken Roshe Onien välillä ja loppujen lopuksi päädyin jälkimmäisiin. Oon kyllä tosi tyytyväinen niihin! :-)

  April 18, 2016 at 05:32
 • Reply Hanna Voutilainen

  Ihan totta, Conssit on aika hyvät perus kaupunkitennarit! Nämä Adidakset ja Niket on aika saman tyyppiset joten on varmasti todella hyvät jalkaan :)

  April 18, 2016 at 05:33
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.