Follow:
Kauneus, Tuotearvostelut

444 – The Body Shop British Rose

Hetki sitten testiin saapui The Body Shopin suht. uuden British Rose-linjan tuotteita. TBS:n sivuilla linjan tuoksua ja historiaa kuvaillaan brittiläiseksi tulkinnaksi ajattomasta naisellisuuden ikonista, johon kyllä samaistun ihan täysin niin tuoksun kuin pakkausten ulkonäönkin puolesta. Ihastuin tuotteisiin ikihyviksi, olenhan Body Shopin suurehko fani.

The Body Shop British Rose

Instant Glow Body Essence – Exfoliating Gel Body Scrub – Body Butter

Tuotteiden tuoksu on melko voimakas, mutta itse tykkään kroppatuotteissa vahvasta tuoksusta ja se ei minua häiritse. Etenkin nämä tuotteet sisältävät ruusuvettä, jonka kuvittelisin olevan kyseisen sarjan tuoksun ja koostumuksen salaisuus. Kuten muutkin TBS:n tuotteet, ei tämänkään sarjan tuotteilta voinut odottaa muuta kuin laatua. British Rose -sarjaan kuuluu muitakin upeita tuotteita, kuten mm. suihkugeeli sekä kuoriva saippua.

The Body Shop British Rose The Body Shop British Rose

Meni hetki, ennenkö löysin tästä sen jujun – se juju tekee ihosta hiukan ja erittäin aavistuksen verran hohtavan. Kyllä, hohtavan. Ei mitenkään huomattavasti, mutta kuitenkin niin, että se heijastaa valoa hiukan voimakkaammin. Muuten kosteusvoide on todella ohutta ja imeytyy hyvin nopeasti jättäen jälkeensä sen ihanan tuoksun, joka koko sarjassa on. Kuvittelisin tämän enemmän kesätuotteeksi, en usko että kosteutusteho yksinään riittää talvella ainakaan minulle.

The Body Shop British Rose The Body Shop British Rose

Kosteuttava ihanuus upean tuoksuisena. TBS:n vartalovoit ovat yksiä mun lemppareita ja etenkin talvisin jalat kiittävät, kun eivät kuole kuivuuteen. Ennen tätä lempparina ja kovassa käytössä oli joulun kausituoksu Clazed Apple, joka täytyy käyttää pois ennen tämän tehokäyttöön ottamista. Tuotetta tuntui olevan hiukan vähemmän kuin muissa TBS:n vartalovoipurnukoissa ja se tuntui olevan hiukan helpommin levittyvämpää.

The Body Shop British Rose The Body Shop British Rose

Mulla ei hetkeen taas ole ollut kroppakuorintaan, joten oli kiva päästä testaamaan tätä. Melko pieni määrä riitti pitkälle, veikkaisin purkista riittävän useaan kertaan mikäli on lyhyenläntä ihminen kuten minä :D Kuorinta sisältää pieniä kiteitä, jotka eivät ‘sulaneet’ täysin kuorinnan aikana vaan jäivät pyörimään iholle ennen pesua – en itse koe tätä huonona, mutta hyvä tämä on mainita. Jätti tosi ihanan tuoksun iholle, joka puski vielä hetken lävitse melko neutraalintuoksuisen kosteusvoiteenkin alta.

Mietin pitkään mistä tai mitä sarjan pakkaukset muistuttavat ja en vieläkään ole sitä keksinyt… Jään pohtimaan tätä! Pakko vielä kertaalleen mainita, että tämän sarjan tuotteissa, kuten suurimmassa osassa TBS:n tuotteita, on todella vahva ja vallitseva tuoksu – tarkoittaen että tuoksuherkille nämä tuotteet eivät välttämättä ole niitä parhaita.

Innolla testaisin kyseisen sarjan muitakin tuotteita, mm. kylpyvaahto ja se aiemmin mainitsemani kuoriva palasaippua. Body Shopilta on tässä vähän ajan sisään tullut muitakin kiinnostavia uutuuksia, kuten mm. Oils of Life -sarjan tuotteita sekä Drops of Light -sarja!

Onko teillä suosikkeja The Body Shopin valikoimasta?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

6 Comments

 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Itselläni kyseisen linjan suihkusaippua ja vartalovoi odottaa korkkaamistaan – niin paljon blogeissa esiintyneet, että ihan sen perusteella tilasin verkkokaupasta ilman, että olisin ennakkoon missään testannut :D Onneksi ainakin ensinuuhkaisulla vaikutti nenääni miellyttävältä tuoksuineen :)

  April 11, 2016 at 07:47
 • Reply Hanna Voutilainen

  Ihan totta, ovat aika paljon esiintyneet blogeissa – mutta ansaitsevat kyllä kaiken kehun mitä ovat osakseen saaneet. Mulle mojito oli sellainen mitä ostin ihan nuuhkimatta, oli niin paljon saanut kehuja! :D

  April 11, 2016 at 08:56
 • Reply Paula

  Mä tykästyin myös tähän sarjaan! En olisi uskonut, ruusutuoksusta kun on kyse. Tässä se vain toimii!

  April 11, 2016 at 15:11
 • Reply Jonna H.

  On vaikka kuinka. Tää ruususarjan tuoksu on ihana! Vartalotuotteet on olleet aina suosikkeja, mutta viime aikoina TBS:lta on tullut todella mielenkiintoisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita.

  April 11, 2016 at 17:39
 • Reply Hanna Voutilainen

  Sanopa muuta! Mullekin suurimmasta osaa ruusutuoksuista tulee jotenkin sellainen vanha mummola mieleen, mutta ei tästä!

  April 11, 2016 at 18:59
 • Reply Hanna Voutilainen

  Samaa mieltä! Mua kiehtoo myös ne meikit ja siveltimet ihonhoitotuotteiden lisäksi, täytyy käydä paikallisessa Body Shopissa niitä kurkkimassa taas kun seuraavan kerran on asiaa kaupunkiin :D

  April 11, 2016 at 19:02
 • Leave a Reply