Follow:
Kauneus

443 – NYX Sokoksilta ja verkkokaupasta

Voi onnenpäivää! Tänään on se päivä, kun NYXiä saa tilattua Sokkarin verkkokaupasta! Tuotesarja julkaistaan myös valituissa kivijalkamyymälöissä ja näiden aikataulut löytyy tuolta alempaa. Kyseistä merkkiähän on saanut jo hetken Suomesta verkkokaupoista, mutta kivijalkamyymälöihin se jalkautuu vasta nyt.

(kuva)

NYX on amerikasta, tarkemmin Los Angelesista, lähtöisin oleva kosmetiikkasarja, joka isolla maalla on saanut jo jonkinasteisen kulttimaineen olemalla halpa, mutta laadukas merkki. Olin positiivisesti yllättynyt miten maltilliset hinnat Sokkarilla oli, pyörivät melko samoissa lukemissa kuin mm. Max Factor, Maybelline sekä Lumene.

Itselläni ei NYXiä ole kuin parin silmänrajauskynän verran, mutta olen kuullut merkin tuotteista pelkkää hyvää ja mikäli olette enemmänkin lukeneet kauneusblogeja, ei tältä merkiltä ole voinut välttyä! Itse odotan että pääsen livenä hypistelemään näitä tuotteita ihan livenä ja suosittelen ehdottomasti teidänkin tarkastamaan Wonder Stick Highlight & Countour -kynän, Lingerie Liquid Lipstick -huulipunan sekä Baked Blush -poskipunan.

NYX julkaisuaikataulu Sokoksilla:

8.4.2016, kello 15: Sokos Helsinki, Sokos Tampere, Sokos Lahti, Sokos Kuopio ja Sokos.fi
14.4.2016: Sokos Oulu
15.4.2016: Sokos Turku, Sokos Jyväskylä, Sokos Joensuu, Sokos Kaari, Sokos Pori, Sokos Raisio & Emotion Goodman, Emotion Hakaniemi, Emotion Sello

Mitkä on teidän NYX -lemppareita?
Share:
Previous Post Next Post

RELATED

8 Comments

 • Reply Ella/Edgy Beauty-blogi

  Eilisessä lanseerauksessa pääsin jo hypistelemään ja ostoksille ja mukaan tarttunut Lip Lingerie on muuten huulilla ihan huikea! Muutenkin hyllyt oli täynnä mitä ihanimpia juttuja, oon tosi innoissani tästä.

  April 8, 2016 at 08:46
 • Reply Hanna Voutilainen

  Ai että sama juttu! Täytyy varmaan pistää tilaukseen (ellen malta odottaa sinne 15:a päivään että tulee Jykylään) pari noita huulituotteita!

  April 8, 2016 at 10:59
 • Reply selja

  Ihanaa että Nyxiä saa viimeinkin Suomesta! Mun lempparituote on Soft Matte Lip Creamit, muistaakseni multa löytyy sävyt Amsterdam ja Morocco.

  April 10, 2016 at 09:06
 • Reply Hanna Voutilainen

  Sanopa muuta! Verkkokaupoista sitä on saanut jo hetken, mutta kivijalkaliikkeisiin se siirtyy vasta nyt :)

  April 10, 2016 at 09:07
 • Reply Paula

  Mä aion mennä hypistelemään näitä ensi viikolla! Nuo poskipunat kiinnostaa, mutta ajattelin mennä avoimin mielin ja pankkikortti ojossa =)

  April 10, 2016 at 10:49
 • Reply Hanna Voutilainen

  Vaikuttaa todella hyvältä suunnitelmalta ;D

  April 10, 2016 at 10:50
 • Reply Linda Sofia

  Kävin pyörähtämässä Helsingin Sokoksella viime viikolla ( vai olikohan se tällä ) ja sieltä oli melkein kaikki loppu. Tai ne ainakin mitä olin himoinnut jo hetken aikaa :D Päädyin sitten kiltisti klikkailemaan tuotteet ostoskoriin netissä ja nyt odottelen, että ne tulisivat perille! Nyxin osasto oli myös hemmetin tukossa, joten ehkä se netissä ostelu on helpompaa-välttyy tungokselta, toki silloin ei näe värejä luonnossa, mikä toisaalta hankaloittaa hommaa hieman. Ei oo helppoa kun on vaikeeta haha :D

  May 2, 2016 at 05:05
 • Reply Hanna Voutilainen

  No eläpä! :D Itsekin tekisi mieli ostella ne vaan helpommin suoraa netistä, mutta tahdon päästä hipelöimään tuotteita ennen niiden ostoa! Ei ole helppoa meidän elämä ;)

  May 2, 2016 at 05:07
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.