Follow:
Kauneus

384 – L’Oréal Paris La vie en Rose – kokoelma

Sain hetkin sitten L’Orealilta testiin tuotteita Lokakuussa markkinoille tulleesta La vie en Rose -kokoelmasta, johon tykästyin todella paljon. Testiin tuli 3 upeaa pinkin sävyä niin kynsilakasta kuin huulipunastakin L’Oreal Parisin Color Riche -linjasta. Blake Lively, Naomi Watts ja Jennifer Lopez ovat jokainen saaneen oman sävynsä meikkeihin ja miten upeita ne ovatkaan! Sävyjä kokoelmassa on näköjään hiukan enemmän, mutta Suomeen niistä on tuotu ehdottomasti kolme upeinta!

Pari sanaa pakkauksista näin alkuun. Pakkauksista nimittäin huomaa melkein aina erikoiskokoelman olevan erikoiskokoelma. Tälle syksylle ja etenkin tulevalle, tai jo käynnissä olevalle, pikkujoulukaudelle on ihana saada tälläistä pientä luksusta. Kynsilakkapullojen korkit ovat mattaisia, samoin kuin huulipunien hylsyt. Molemmissa on ihanat kultaiset yksityiskohdat ja jo heti ensimmäisellä vilaisulla tietää, kenen upean naisen inspiroimaa punaa tai lakkaa olet käyttämässä. Lakat sekä huulipunat sopivat hyvin käsiin ja menevät kunnolla kiinni hyvän lukituksen kera.

Vasemmalta oikealle: 24, Blake, 29 JLo, 21 Naomi

Mutta nyt itse tuotteisiin! Kynsilakoista ei nyt ole swatcheja (kynteni ovat sen verran edustuskunnottomassa kunnossa että ajattelin säästellä sarveiskalvojanne), mutta yritän kuvailla sävyjä parhaani mukaan. Kaikki lakat ovat viimeistelyltään kevyen mattoja, eivät kuitenkaan aivan täysmattoja.

Blake on erittäin kaunis, hiukan persikkaan ja ehkä jopa hiukan puhtaaseen oranssiin taittava pinkki. Ei kuitenkaan liian lämmin muttei liian kylmäkään, sopisi mielestäni ehkä hiukan paremmin kevääseen / kesään.

JLo on mun ehdoton suosikki – kauniin marjainen ja syvä lakka, enemmän lämpöiseen kuin viileään taittava ehdottomasti. Muisuttaa hiukan Lumenen erästä lakkaa, en vain muista sävyä nyt ulkoa…

Naomi on kaikista vaalein ja ‘kalpein’. Sopivas yhdistelmä pinkkiä ja nudea, ei hyppää silmille mutta tekee kynsistä huolitellyt. Tämä on nätti lakka ihan mihin tahansa vuodenaikaan.

Nämä Color Riche -lakat levittyvät todella hyvin ja tasaisesti, etenkin näissä sävyissä jo yksi kerros peittää suht. hyvin. Etenkin tummista lakoista yksi kerros riittää. Lakkoja on kuitenkin helppo kerrostaa ja ne kuivuvat suht. nopeasti jo kostetuskuiviksi. Lakkapulloon mahtuu sopivat 5ml tuotetta.

Vasemmalta oikealle: 21 Naomi, 29 JLo, 24 Blake

Ja sitten ne huulipunat – voi hitsi kun ne on upeita! Jokainen jättää kevyen matan lopputuloksen ja kaikki ovat todella pitkäkestoisia. Juuri tässä eräänä päivänä käytin JLo:ta aamusta iltaan ja se pysyi kuin häkä ruokailutkin. Ainut huono asia näissä semi-matta punissa on, että osa meinaa kuivattaa huulia melko paljon. Jouduin jossain välissä päivää käyttämään huulirasvaa punan kanssa, joka tottakai pilaa semi-mattaisen fiiliksen. Huulipunaa on hyvä 7ml tuubissa.

Naomi -huulipuna on nudehko, hiukan persikkainen pinkkin. Mieltäisin tämän ehkä hiukan mieluummin kevääseen / kesään ja käytettäväksi yhdessä Blake -lakan kanssa. Lopputuloksesta tuli muutenkin hiukan hassu, en osaa oikein kuvailla mikä siinä on mutta mun huulilla tämä ei vaan toimi. Ehkä se on tämä vaaleus yhdistettynä mattaisuuteen mikä ei itseäni niin viehätä,

Blake taas on kirkkaampi pinkki, luonnossa itse asiassa vielä kirkkaampi kuin tässä kuvassa. En käyttäisi sanaa purkkapinkki, mutta kaukana ei olla. Nätti sävy silti, kevääseen ja kesään sijoittaisin tämänkin omassa paletissani. Toimii kuitenkin tummien silmien parina näin syksyllä ja tavellakin.

JLo on mun ehdoton suosikki! Tämä on päätynyt huulille jo parisen kertaa ja kulkee nykyään laukussa mukana. Tosi upea, marjaisa ja kirkas purppura. Tuli hiukan Lumenen 18 Lupiineja mieleen, mutta tämä ei ole niin violetti, enemmänkin purppura kuten jo aiemmin totesin.

Tykkäsin kyllä tästä kokoelmasta! Etenkin tuo viimeiseksi esitelty JLo -puna on päätynyt jatkuvaan käyttöön näin syksyllä ja vielä kun nämä kynnet tästä kasvavat, päätyy JLo:n kynsilakkakin käyttöön! Huulipunille ovh on 10,50€ ja kynsilakoille 5,50€. Ostopaikat ovat suunnilleen samat kuin muillakin tuotteilla, lähtisin kuitenkin mm. Sokoksilta ja Stockmanneilta (eli isommista paikoista) metsästämään ensin.

Mitä pidätte tästä kokoelmasta?
Share:
Previous Post Next Post

RELATED

10 Comments

 • Reply Tiia K

  Ihana kokoelma ja täälläkin juuri noita testaan pian. Tuumin ensin, että tuo JLO on liian tumma, mutta sehän näyttää aivan ihanalta, hieman mustikalta. :) Kivaa alkanutta viikkoa <3

  November 16, 2015 at 07:10
 • Reply Charming Nails

  Voi miten kivoja kaikki, tykkäisin kyllä :)

  November 16, 2015 at 08:24
 • Reply Jonna H.

  JLo näyttää makeelta, jotenkin kuvista näyttäis, että sen koostumuskin näyttäis olevan noista paras. :)

  November 16, 2015 at 15:21
 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  JLo olisi ehdottomasti myös mun suosikki!

  November 16, 2015 at 17:44
 • Reply Hanna Voutilainen

  Eikö olekin upea!! Ja kiitos sitä samaa :)

  November 17, 2015 at 06:36
 • Reply Hanna Voutilainen

  Sanopa muuta! Onneksi vielä kerkeää kotiuttaa omansa! :)

  November 17, 2015 at 06:36
 • Reply Hanna Voutilainen

  Ehdottomasti on. Se levittyy kaikista parhaiten ja lopputulos on kaikista tasaisin. En tiedä mikä tuota vaaleinta vaivaa, mulla se ei vaan toiminut.

  November 17, 2015 at 06:37
 • Reply Hanna Voutilainen

  Sama!

  November 17, 2015 at 06:37
 • Reply Teresa Sjönberg

  Oho on kyllä kaunis sävy tuo Jlo, luulin että näyttää liian tummalle.

  November 17, 2015 at 19:35
 • Reply Hanna Voutilainen

  Sama juttu – luulin ennen testausta että tämä on mulle aivan liian tumma, mutta onkin todella nätti! :)

  November 17, 2015 at 19:35
 • Leave a Reply