Follow:
lifestyle

344 – Blogipolun lanseerauspippalot

Viime lauantaina järjestettiin Helsingissä, Rautatieaseman kupeessa sijaitsevassa Crazy Hedgehogissa Blogipolun lanseerauspippalot. Paikalle oli kerääntynyt reilu kymmenen kappaletta bloggaajia ympäri Suomen, joiden kanssa yhteistuumin juhlistettiin tämän blogilistaussivuston syntyä hyvän ruoan ja juoman parissa.

“Blogipolku on uusi yhteisö kaikenlaisille bloggaajille sekä blogien lukijoille. Sivusto listaa blogeja sekä hakee postaukset automaattisesti tietyin väliajoin. Palvelussa on helppo sekä seurata suosikkiblogejaan että löytää uusia kiinnostavia blogeja. Sivusto luotiin palvelemaan mahdollisimman hyvin jokaista erilaista bloggaajaa ja tuomaan bloggaajia sekä blogin lukijoita yhteen.”

Blogipolku on suhteellisen uusi listaussivusto verrattuna muihin, mutta täyttää hyvän raon Blogilistan lopetettua. Tykkään sivuston ulkoasusta ja tyylistä muutenkin. Sivusto on suht. nuori, mutta blogeja on listautuneena jo lähemmäs 2000 kappaletta, mukaan lukien tottakai hannamaria. Mutta nyt siihen iltaan:

Ilta aloitettiin mukavasti lasillisella kuohuvaa, nyt harmittaa kun unohdin kysyä mitä tämä oli – parasta tähän mennessä maistamaani, pakko sanoa! Tarjoamiset tuli kaikki talon puolesta, joten näette hiukan mitä kaikkea kyseisestä ‘teehuoneesta’ on saatavilla. Kuvassa näkyvä kakku oli kuin taivaasta, hiukan vain jo sulanutta siinä helteessä.

Pippaloissa nähtiin myös tuote-esittelyitä. Paikalla kertomassa valokuvauksesta ja korruptoimassa meitä ostamaan uusi kamera henkilö Rajala Pro Shopilta. Hän piti todella hyvän esitelmän, valokuvaaja kun on niin omaan hassuun tapaansa. Iskin silmäni yhteen uuteen kameraan, mutta ei siitä sen enempää – budjetti ei veny nyt liiallisuuksiin.

Tapahtumassa oli paikalla myös Taika-korujen esittelijä ja toinen omistajista kertomassa ylipäätään korunvalinnasta kullekin ihmistyypille ja jolta saimme mukaamme omavalintaiset korvakorut. Lisäksi halutessaan sai viedä oman korunsa puhdistettavaksi, itse vein miehekkeeltä saamani joululahja-Lumoavan puhditukseen ja siitä tuli todella kiiltävä, rakastan sitä korua taas hiukan enemmän.

Loppuilta esittelyiden jälkeen sisältikin hiukan lisää evästä ja juomaa, pohdintaa ja mielipiteiden jakamista niin Blogipolkua, kuin muidenkin blogeja koskien. Sain tapahtumasta pari uutta tuttua, mm. Porista kotoisin olevan Look by Marin -blogin Marin, jonka kanssa käytiinkin ottamassa parit asukuvat. Niin ja ei herranjumala ne goodebagit, en ole koskaan kantanut yhtä montaa kassia pois tapahtumasta :D

Vaikka aamu ei ollut tuolloin alkanut kovin ruusuisesti, oli ihana huomata että hyvä seura kyllä piristää kummasti. Niin ja Helsinki, se oli tällä reissulla yllättävän ihana paikka muutenkin niin kelinsä, kuin ihmisten asenteidenkin puolesta.

Oletteko jo listautuneet Blogipolkuun?
Share:
Previous Post Next Post

RELATED

8 Comments

 • Reply Jonna H.

  Olen listautunut, taisin tehdä sen heti, kun se tuli. :)

  August 20, 2015 at 05:58
 • Reply Hanna Voutilainen

  Sama juttu! :) Hirveän moni ei kuitenkaan ole vielä kuullut kys. sivusta, toivottavasti se tämän lanseeraustilaisuuden jälkeen saa hiukan lisänäkyvyyttä :)

  August 20, 2015 at 06:47
 • Reply Jaana Ahl

  Mäkin listauduin kyllä ihan heti, mutta se että ihmiset voi olla nyt vähän hämmennyksissään näistä, koska lähiaikoina on ollut useampia muutoksia ja uusia portaaleja, joissa on kuitenkin samoja blogeja useissa. Ihmiset varmaan vaan etsii sitä omaa väylään seuraamiseen edelleen.
  Kivointa juhlista vaikuttivat, ja silloinhan kun on kivaa, niin se heijastuu aina eteenpäin. ?

  August 20, 2015 at 19:09
 • Reply Hanna Voutilainen

  Ihan samaa mieltä – hirveästi on tullut uusia kanavia seurata blogeja ja jokainen varmasti valitsee sen omansa. :) Ja juhlat olivat kyllä kivat, oli mukava taas päästä arjesta hiukan irti!

  August 21, 2015 at 06:39
 • Reply Linda

  Lanseeraustilaisuus kuulostaa aivan huikealta! Itsekin listauduin blogipolkuun suunnilleen heti sen ilmestyttyä, mutta on kyllä totta, että moni vielä etsii omaa tapaansa seurata blogeja – siksi blogipolkukaan ei välttämättä oo vielä siinä käytössä kuin voisi olla.

  August 27, 2015 at 17:11
 • Reply Hanna Voutilainen

  Olihan se todella mukava! :) Pikku hiljaa syntyy hyvä, Blogipolusta tulee vielä varmasti jotakin todella hienoa kunhan se saa kehittyä!

  August 27, 2015 at 17:19
 • Reply ☆ namehisa☆

  Ihanalta vaikutti toi tilaisuus! Otat kyl upeita kuvia!

  September 10, 2015 at 18:35
 • Reply Hanna Voutilainen

  Sitähän se oli! Kiva kuulla että kuvat onnistui edes jotenkin, valo oli erittäin hankala ja loi kovat varjot ja kontrastit!

  September 10, 2015 at 18:36
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.