Follow:
lifestyle

337 – VoimaMinä -valmennus

Te blogiani lukeneet muistatte varmasti, kun julistin kunnonkohotus-/laihdutus-/ruokavaliomuutosprokkiksen? Nyt ollaan kesä menty suht. hyvin, kiloja ei ole karissut kuin pari mutta painot ovat salilla nousseet ja kunto kohonnut jälleen. Mielikin on hiukan virkeämpi, mutta ruokailutottumukset voisivat olla parempia. Jatkan tuota linjaa edelleen ja tuloksia tulee toivottavasti syksyllä alkavan lentopallon myötä vielä enemmän, kun saan kunnon liikuntaa ja erilaista lajia kalenteriin jälleen.

Tämän prokkiksen tueksi on kuitenkin mahtava päästä osalliseksi Greenstreetin ja MT Personal Trainingin vetämää  VoimaMinä-verkkovalmennusta, jossa keskitytään parantamaan niin henkistä- kuin fyysistäkin hyvinvointia ruokatottumusten ohella. Tämä on kuin mulle tehty enkä voi sanoin kuvailla mun innostusta –  tämä saattaa hyvinkin olla se, jolla saan uutta potkua syksyn harmauteen jatkaa tätä jo ihan hyvin alkanutta prokkista.
Etenkin syksyisin mut valtaa pieni alakulo, kaamosmasennut toisin sanottuna. Arki alkaa, pimeä valtaa niin kadut kuin arjen ja valoisat tunnit kuluvat päivä päivältä pois ennenkö päästään kevääseen. Valmennus lupaa kohottaa osallistujan itseluottamusta sekä löytää keinon saada hänet uskomaan itseensä. Itseluottamuksen kanssa mulla on aknen takia ollut pientä ongelmaa (tai no ei se kovin vahva ole koskaan ollut, rakentavaa kritiikkiä pystyn kyllä ottamaan vastaan enkä yleensä häpeä itseäni nykyään, mutta vielä on tilanteita joita kartan vain sen takia etten halua aina se pullukka/tyhmä/erilainen) ja toivon tämän auttavan siihen.
Toivon todella että tämän verkkovalmennuksen harjoituksista ja muusta sisällöstä on mulle hyötyä, tämä on ihan mahtava tilaisuus yhdistettynä Kuntoportin jäsenyyteen ja kaikkeen tähän muuhun mitä nyt on meneillään.
VoimaMinä -verkkovalmennus kestää 30 päivää ja alkaa 1.9.2015 ja sulla on mahdollisuus päästä mukaan earlybird-hintaan vielä tämän viikon loppuun! Earlybird-hinta on 39€ (norm, 49€) ja ilmoittautumaan pääset täältä! Valmennus löytyy myös Facebookista sekä Instagramista
Hyvää viikonloppua!
Share:
Previous Post Next Post

RELATED

4 Comments

 • Reply Janet

  Uu, säkin oot tässä. Mä kans! Voidaan tsempata sitten toisiamme :)♥

  August 7, 2015 at 05:49
 • Reply Hanna Voutilainen

  Mahtava juttu! Ihana kuulla että muitakin tuttuja bloggareita pääsi mukaan!

  August 7, 2015 at 07:54
 • Reply Katsku

  Mäkin olen mukana tässä valmennuksessa ja odotan innolla sen alkua – mullakin on nimittäin vähän taipumusta vaipua kaamosmasennukseen iltojen pimetessä..

  August 7, 2015 at 17:32
 • Reply Hanna Voutilainen

  Mahtava juttu! Toivottavasti saadaan tästä kaikki valtavasti irti :)

  August 7, 2015 at 18:52
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.