Follow:
Kauneus, Saatua, Tuotearvostelut

3 x Lumenen meikkipohja: Nordic Nude Natural Perfection CC-meikkivoide, Nordic Chic CC-voide & VALO BB-voide

Osa postauksen tuotteista saatu & sisältää mainoslinkkejä.

Tänään testissä ja esittelyssä kokemuksien kera kolme Lumenen meikkipohjatuotetta: uusin Nordic Nude Natural Perfection CC-meikkivoide, vuosia markkinoilla ollut mutta uuden pakkauksen saanut Nordic Chic CC-voide sekä Bright Now BB-voiteen syrjäyttänyt VALO Nordic C BB-voide. Tein aiemmin tänä vuonna postauksen vertaillen kolmea Lumenen ihonhoidon tehotuotetta ja tämä postaus menee hiukan samaan tyyliin.

Lumene meikkivoide

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-meikkivoide, Nordic Chic CC-voide & VALO BB-voide

Ylläolevissa kuvissa näkyvätkin sekä arvioitavat tuotteet, että tämänhetkinen paljas naamani. Tällä hetkellä suurempia epäpuhtauksia ei ole, mutta epätasaisuutta kyllä löytyy, iho punoittaa etenkin nenän ympäriltä ja silmänalusiho on melko tumma. Mutta katsotaanpas miltä Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-meikkivoide, Nordic Chic CC-voide & VALO BB-voide -kombo näyttää!

Seuraavissa kuvissa puhtaalle ja kosteutetulle iholle on laitettu vain kyseinen tuote. Normaalisti näitä käyttäisin muunkin meikin kanssa (jolloin esimerkiksi peiteaine olisi tuomassa lisäpeittoa), mutta demoamisen vuoksi tuotteet kuvasin vain näin. Jokaista olen kuitenkin osana meikkiä jo käyttänyt, joten pystyn siitäkin antamaan kunnon mielipiteeni.

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-voide Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-voideLumene Nordic Nude Natural Perfection CC-voide

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-voide

Tämä on perheen kuopus, eli uusin tulokas. Se on koostumukseltaan valkoista ja ihoon hieroessa sen sisältämät väripigmentit aktivoituvat jättäen muodostaen ihon pinnalle todella ohuen sävykerroksen. Sanon sävykerros, koska tämä todellakin vain hiukan syventää ja tasoittaa ihon luonnollista sävyä. Peittoaste on Lumenen mukaan 2/5, mutta itse antaisin tälle kyllä 1/5. Itselläni on näistä kahdesta saatavilla olevasta sävystä vaaleampi Fair/Medium. Tämä ei tartu kuiviin kohtiin kosteuttavuutensa vuoksi, mutta pitkäkestoisuudesta en valitettavasti osaa sanoa – kun tuntuu siltä ettei kasvoille mene mitään, on hankala katsoa missä kohtaa tuote olisi hävinnyt.

Koostumus on lisäksi voidemainen ja helposti levittyvä, eikä niinpään meikkivoidemainen. Tämä tuote sopii sinulle, joka kaipaat kosteuttavaa ja todella kevyttä tasoitusta ihollesi. Peittokyky tulee etsiä muualta ja itse en koe tämän olevan vielä kevyempi kuin jotkin sävyttävät päivävoiteet. Jos olet tykännyt Lumene Glow -meikkivoiteesta, tykkäät melko varmasti tästäkin. Parhaiten tuote levittyy sormin.

Tuotetta on ostettavissa perinteiseen tapaan Sokoksista, Stockmanneilta sekä joistain suurimmista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Myös Cocopanda.fi, Stockmann.fieleven.fi, KICKS.fi ja Nordicfeel.fi jälleenmyyvät sitä verkossa.

Lumene VALO Nordic C Heleyttävä BB-voide Lumene VALO Nordic C Heleyttävä BB-voide Lumene VALO Nordic C Heleyttävä BB-voide

Lumene VALO Nordic C Heleyttävä BB-voide

Sitten toinen melko uusi tulokas, tällä kertaa VALO -linjaan! Tämä tuli periaatteessa syrjäyttämään vanhan Bright Now -linjan BB-voiteen, jonka perään kysellään tasaisin väliajoin. Tästä löytyy jo peittoa hyvin (paketin mukaan 3/5), mutta en sanoisi tätä yhdellä kerroksella vielä puolipeittäväksi. Kaksi kerrosta sen sijaan saa aikaan jo lähes puolipeittävän fiiliksen. Tuote ei suostu millään tarttumaan kuiviin kohtiin, mutta on kuitenkin suhteellisen pitkäkestoinen etenkin puuterin kanssa.

Lopputulos on kivan kuulas, vaikka tämä onkin hiukan hankalampaa työstää ihoon kuin Nordic Chic -linjan CC-voide (alla). Tämä kuivuu nopeammin iholle ja se kannattaakin työstää pienissä osissa. Sävyjä on jälleen kaksi, joista itselläni tämä Light/Medium. Valitettavasti en osaa verrata koostumusta aiempaan Bright Now -linjan voiteeseen, mutta pidän tästä kyllä todella! Tämä on sinulle, joka haluat kevyttä peittoa ja helpon tuotteen nopeasti kasvoille levitettäväksi. Parhaiten tuote levittyy sormin tai meikkisienellä.

Tuotetta on ostettavissa perinteiseen tapaan Sokoksista, Stockmanneilta sekä joistain suurimmista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Uutuutensa vuoksi vain Stockmann.fi ja tokmanni.fi jälleenmyyvät sitä verkossa.

Lumene Nordic Chic CC-voide Lumene Nordic Chic CC-voide Lumene Nordic Chic CC-voide

Lumene Nordic Chic CC-voide

Sitten meikäläisen ikisuosikkiin, eli tähän Nodic Chic -linjaan jo aikapäivää sitten vaihtuneeseen CC-voiteeseen. Peittävyyttä löytyy puolipeittävän tuotteen verran ja lopputuloksesta tulee ihanan luonnollisen näköinen, mutta pitkäkestoinen (peittävyys Lumenen mukaan 3/5). Tämä ei itselläni ainakaan tartu kuiviin kohtiin mitenkään ikävästi, mutta omani ei ole kovin hilseillytkään tämän käytön aikana. Pintakuivalle iholle siis OK, mutta kunnolla hilseilevälle katsoisin vielä kosteuttavampaa tuotetta.

Tämä sävy mikä kasvoillani on nyt, on Medium. Muuten vuoden mittaan käytän sävyä Fair tai Light näistä kuudesta tällä hetkellä saatavilla olevasta, mutta tämä on tällä hetkellä kesäsävyni. Näiden kolmen tuotteen välillä tässä CC-voiteessa on parhaiten sävyvaihtoehtoja ja jopa vaaleammalle kuin minä löytyy talvella sopiva väri. Tämä tuote on sinulle, joka kaipaat helpposti levitettävää meikkipohjaa saaden samalla peittoa ja kuulautta. Sivellin, meikkisieni sekä sormet sopivat kaikki tämän levitykseen, mutta jokaisella saa erilaisen lopputuloksen.

Tuotetta on ostettavissa perinteiseen tapaan Sokoksista, Stockmanneilta sekä joistain suurimmista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Myös Cocopanda.fi, Stockmann.fi (tuplapakkaus), Bangerhead.fitokmanni.fieleven.fi, KICKS.fi ja Nordicfeel.fi jälleenmyyvät sitä verkossa.

————————————-

Siinäpä esiteltynä Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-meikkivoide, Nordic Chic CC-voide & VALO BB-voide! Näitä jokaista tuotetta yhdistää se, että vaaleinkaan sävy ei meinaa monelle suomalaisen albiinoihon omaavalle tarpeeksi vaalea – itse tosin löydän talvi-iholleni sopivan sävyn tuosta uudesta 6 sävyn Nordic Chic CC-voiteesta.

Onko teillä kokemusta näistä tuotteista?

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

10 Comments

 • Reply Kaitlin

  Oon myöhäisherännäinen mutta rakastuin alkuvuodesta tohon Nordic Chic CC:hen, peittävyys on juuri sopiva olematta pakkelimainen, mutta parasta siinä on se, että se pysyy sekaihollani rasvoittumatta juurikaan, joten en näytä diskopallolta loppupäivästä :D Ihan paras tuote, ja Ultra Light sävy sopii kalmankalpeallekin :)

  June 21, 2018 at 11:18
  • Reply hannamaria

   Kuvailit just todella tiiviisti miks tää on vaan niin hyvä :D

   June 28, 2018 at 09:59
 • Reply Hanna-MariA

  Itselläni on kokemusta tuosta viimeisimmästä ja tykkäsin kovasti! :)

  June 21, 2018 at 17:03
  • Reply hannamaria

   Mukava kuulla!

   June 28, 2018 at 09:59
 • Reply Katta

  Kiitos havainnoivista kuvista. Mun pitäisi juuri ostaa tuollainen BB- tai CC-voide. Taidan kääntyä BB-voiteen puoleen. Juuri sopiva kesäksi. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  June 21, 2018 at 17:34
  • Reply hannamaria

   Juurikin näin!

   June 28, 2018 at 09:59
 • Reply SusanCaritaStyle

  Mä tykkään hirmusti tuosta perfektionisti voiteesta.Tuoksu on taivaallinen.Kymppi voide kesään.Olen jopa omista periaatteista luopunut kun ostin tämän testerin jälkeen,koska tämähän ei ole sertifioitu eläinkokeet omaksi! Tykkään siis💪

  June 21, 2018 at 17:35
  • Reply hannamaria

   Hieno juttu!

   June 28, 2018 at 10:01
 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  En ole nyt varma onko tuossa Nordic Chic CC:ssä sama koostumus kuin aiemmassa CC-voiteessa? Jos on niin se on ehdottomasti yksi suosikeistani meikkivoiteiden saralla :)

  June 21, 2018 at 18:48
  • Reply hannamaria

   Sanoisin että on tismalleen sama kuin aiemmassa viininpunakorkkisessa versiossa, sillä testailin näitä peräkkäisinä päivinä enkä huomannut eroja!

   June 28, 2018 at 10:02

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.