Follow:
Uncategorized

279 – Asunto vuokralle!

Hei ihmiset, muistattehan vielä asuntokierroksen? Taisinkin jo viimeisimmässä Iittala-postauksessa hiukan rivien välissä huudella, että uusi asunto on löytynyt ja muutamme virallisesti miehekkeen kanssa yhteen Vapun aikaan.

Ikävähän tätä asuntoa tulee, oli se kuitenkin ensimmäinen oma koti. Se on silti meille kahdelle liian pieni (miehekkeellä ottaa vessassa käsiä pestessä toinen hartia kiinni seinään ja toinen suihkukaappiin…) ja se yhteisen kodin hommaaminen menee kuitenkin tällä hetkellä tämänkin unelmakämpän edelle. Toisaalta, saattepahan tässä puolen vuoden sisään kaksi asuntokierrosta :D

Asunto löytyy nyt Tori.fi:stä ja muuttamaan pääsee tosissaan sillon Vapun aikaan – riippuen hiukan miten nopeasti pääsemme itse muuttamaan pois ja niin edelleen. Kaikki kiinnostuneet siis yhteydenottoa tämän Tori.fi:n ilmoituksen kautta vuokranantajalleni!

Pst. Jos joku on kiinnostunut tuosta meidän sohvasta niin laitelkaa mailia hannamariav (at) hotmail.fi, kirjoittelen siitä tässä joskus Toriin ilmoituksen – se ei uuteen asuntoon istu ja olisi se tarkoituksena myydä :)

Hauskaa viikonjatkoa!
Share:
Previous Post Next Post

RELATED

6 Comments

 • Reply Sanssu

  On kyllä kaunis asunto ♥

  March 26, 2015 at 07:55
 • Reply Hanna Voutilainen

  Samaa mieltä :) Harmittaa todella kovasti lähteä!

  March 26, 2015 at 10:25
 • Reply Jonna H.

  Ihana toi vuokra-asunto, ja täytyy sanoa, että pikkaisen on vuokrat toista siellä pohjoisemmassa kuin täällä Etelässä. Tosta saisi maksaa täällä tuplahinnan. :o

  March 26, 2015 at 10:35
 • Reply Hanna Voutilainen

  Se olikin ihan helmi siihen nähden millaisessa kunnossa (vasta rempattu kun muutin) ja paikalla se oli siihen hintaan verraten. Yleensä tälläsestä saa maksaa väh. 150e enemmän mutta mulla kävi tuollon flaksi :)

  March 26, 2015 at 11:02
 • Reply Arttu Palovuori

  Hieno kämppä(= ei vaan vuokranantaja ihan samanlaisiin kuviin oo kyenny ku sun kuvissa näyttää kyllä paljon isommalta ja valoisammalta

  March 27, 2015 at 19:24
 • Reply Hanna Voutilainen

  On kyllä, rakastan tätä :) Hyvät kuvat on vuokranantajallakin mutta näistä saa ehkä hiukan paremmin mittasuhteista selvää kun on kalusteet paikallaan :)

  March 27, 2015 at 19:25
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.