Follow:
Hiukset, Kauneus

200 – projekti: hiukset – better hairdays are here

Zazam mikä kampaamoreissu! Tällä kertaa muutosta tuli suhteellisen paljon väriin ja olen kyllä lopputulokseen niin tyytyväinen. Mukavaa vaihtelua syksyä ajatellen ;) Kuten arvasinkin, Sannalla oli jo ideat valmiina ja onneksi ne olivat suhteellisen samoilla linjoilla oman postaukseni kanssa. Mutta sitten siihen lopputulokseen!

Tällä kertaa värissä käytettiin Wellan kampaamokäyttöön suunniteltuja Illumina-värejä, jotka päästävät lävitse hiuksessa jo valmiiksi olevia tummuuksia ja raitoja ja näin ollen saavat todella luonnollisen efektin aikaan. Näillä väreillä hiukseen tulee eri vivahteita ja omanikin värini vaihtuu aina valaistuksen mukaan. Lisäkuvia siis tulossa! Eniten näistä kuvista oikeaa vastaa tuo ylin kuva ;)

Kuontaloon käytettiin seuraavia sävyjä: tyveen meni 5/43, pituuksiin 7/43 ja vaaleaan latvaani 9/43. Ennen näiden laittoa tehtiin kuitenkin kevyt vaalennus, jonka jälkeen hiuksista löytyneet värit yllättivät positiivisesti. Alta löytyy kampaamon penkissä napatut kuvat välivaiheesta :) Malli pysyi samana, hiukan otetiin vain kuivia latvoja pois.

Ai että nää näyttää joka kuvassa niin erilaiselta! Mutta erittäin kauniit on ja mittaakin on jo oikein mukavasti. Jos joku muistaa miten lyhyet ne oli alkuvuodesta, voi että miten nämä on kasvaneet :) Innolla odotan jo sitä, että ne ylttää olkapäille. Sain muuten Sannalta mukaan SPn värjätyille hiuksille tarkoitetun shampoon, kunnolla kosteuttavan maskin sekä hiuksiin jätettävän hoitoaineen. Näistä tulossa juttua myöhemmin!

Kävin muuten eilen kampaajan jälkeen ostamassa viimeisen satsin Isotretinoin Actavis -aknelääkekuuria, kohta on sekin ohi ja pääsen kirjoittamaan lisää tekstiä aknekuurista. Aikaisempia postauksia ja tuloksia pääset tutkimään Ihonhoito ja Hanna -labeleiden alta :)

Mitä pidätte?

PS. Riitta. M., joka voitit Herttasen arvonnassa, ilmoittele itsestäsi takaisinpäin niin ei mene lahjakortti ohi suun!

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

6 Comments

 • Reply Laura

  ihanat hiukset! :)

  September 18, 2014 at 05:23
 • Reply Hanna Voutilainen

  Kiitos! :) Olen itsekin todella tyytyväinen näihin!

  September 18, 2014 at 09:37
 • Reply Ilona

  OI! Aivan ihanat hiukset! Erityisesti tuo leikkaus on upea ^^

  September 18, 2014 at 16:18
 • Reply Hanna Voutilainen

  Kiitos Ilona! :) Leikkaus on munkin mieleen, tällä mallilla tätä jaksaa kasvattaa kun ei ole niska liian paksu.

  September 18, 2014 at 17:56
 • Reply Mikaela

  mun oli pakko tulla kattomaan, ootsä mun mielestä tutun näkönen kans :D en vaan pikasen etsinnän jälkeen löytäny yhtäkään naamakuvaa, josta olis voinu tunnistaa. oon vaatekaupassa töissä, joten todennäkösimmin oot nähny mut siellä :)

  ja hiukset on ihanan väriset! :)

  September 19, 2014 at 15:56
 • Reply Hanna Voutilainen

  Jyväskylässä on niin pienet piirit että on ihme jos ei jotain yhteistä tuttua löydy :D Ja se voi hyvinkin olla, nyt kaupungilla käydessä kyttään kuitenkin vaan ihan täysilllä että missä liikkeessä oot! Ja kiitos, nää on saanut yllättävän paljon kehuja!

  September 19, 2014 at 16:10
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.