Follow:
Uncategorized

110 – winter wonderland part 2.

… and this time with really snowy pics! Jep, edellisen kerran winter wonderland-aihetta käsittelin Marraskuussa, jolloin lunta oli hetken aikaa ennen paluuta masentavaan pimeyteen. Kuten on jokainen suomalainen voinut huomata, sitä on edellisellä ja tällä viikolla tullut todella kiitettävästi lisää. Ja loppua ei näy – eikä kyllä vähään aikaan tarvitsekaan! Töissä on paljon mukavampi olla kun näkymä on kirka ja luminen, eikä se mihin on tänä “talvena” totuttu – synkkä ja kolea.

Sunnuntaina kävin pelien ja suihkun jälkeen kuvaamassa ja taisinpa luvata nämä kuvat tämän viikon puolella julkaistakin. Joten tässä teille lumisia kuvia täältä maalta, toivoittavasti teillä on yhtä kaunista omalla paikkakunnallanne :)

Tosin eilen ei näin kauniista kelistä kyllä ollut tietoakaan, taivaalta tuli lunta oikein urakalla ja tiet oli todella liukkaat autoilla. Mutta hengissä selvittiin! Rehellisesti kyllä olen sitä mieltä, että talvi on aika kaunista aikaa – kunhan sen kehittymistä saa katsella ikkunan lävitse lämpöisen toimiston puolelta.

Mitä muuten olette mieltä – riittääkö talvi jo vai saisiko se vielä jatkua?

Here you go – the pics I promised to publish! I took these last Sunday after my volleyball game and showering so the clock was around 2pm. It’s quite beautiful here in Finland sometimes, especially in days like these when the sun is shining and it has just snowed the day before. Though yesterday and today it hasn’t been that beautiful since it has been snowing like hell, but some parts of the day are still beautiful – while watching from the inside of a warm office…

Share:
Previous Post Next Post

RELATED

10 Comments

 • Reply Susanna Taanila

  upeita kuvia oot saanu napattua, kateeks käy! monet sanoo että isot ja laadukkaat kuvat on tosi tärkeitä – niinku ne onki, en kiellä sitä. mutta mua ärsyttää kattoa liian isoja kuvia, niitä joita ei nää kerralla kokonaan, vaan joutuu skroolaa alas katsomaan onko siellä jotain. sitten toteaa että pointti oli yläosassa ja joutuu taas skroolaa mitä siellä oli. toki tää on vaan mun mielipide :)

  January 22, 2014 at 11:13
 • Reply Hanna Voutilainen

  Kiitoksia kommentista! Totta kai kuvat pitää olla sen kokoisia että niitä on mukava selata, mutta kuvien näkyvyys taas riippuu aivan laitteesta jolla nettiä selaa – puhelimella, tabletilla ja suurikokoisella iMacin näytöllä kuvat näkyvät kokonaan mutta taas tällä mun läppärillä – joka on mun "vakkarikone" – kuvat näkyy hiukan liian isoina. On haastetta siinä minkäkokoisia kuvia laittaa ja mielelläni laitankin aina joko pari kuvaa vierekkäin tai yhden tekstipalstan levyisen :)

  January 23, 2014 at 19:11
 • Reply piamarika

  tosi kivalta täälläkin näyttää :) !

  http://tsiigaatvoittajaa.blogspot.fi/2014/01/101.html – haluaisitko käydä kyselemässä :)?

  January 23, 2014 at 19:58
 • Reply Hanna Voutilainen

  Toivottavasti vastaat!

  January 23, 2014 at 20:02
 • Reply Susanna Taanila

  okei kiitos valastuksesta, en ookaan tienny aikasemmin että eri tuumasilla läppäreilläkin voi vaihdella :) itelläni on 17 tai 19 tummanen läppäri joka on siis tänäpäivänä vissiin aika pieni :-D

  January 24, 2014 at 12:28
 • Reply Hanna Voutilainen

  Ja itse asiassa näytön koko ei aina oo se merkkaava tekijä, vaan myöskin näytön resoluutiot ja vastaavat vaikuttaa asiaan :) Ihan näin pienenä lisäyksenä! :)

  January 24, 2014 at 12:30
 • Reply mirella

  kivan talvisia kuvia oot saanu aikaseks :)! ja mulle ainakin talvi riittää, koko ajan tuun vaa kipeemmäks nois pakkasis xd

  January 26, 2014 at 10:19
 • Reply Hanna Voutilainen

  Kiitoksia! Ja niinhän se vanha sanonta menee – ei huonoja kelejä vaan väärä pukeutumistapa ;)D

  January 26, 2014 at 10:21
 • Reply Maria

  Ihania talvikuvia <3 on kyllä tullu ulkona ihasteltua niin paljon luontoa, NIIN KAUNISTA :)

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  January 26, 2014 at 12:15
 • Reply Hanna Voutilainen

  Sama homma, mulla on todella kaunis näkymä työpaikan ikkunasta ja sitä näkymää tulee kyllä ihailtua päivittäin! :)

  January 26, 2014 at 12:17
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.